Nie potrafię napisać co czuję i jak bardzo przykro...te ostatnie wydarzenia...martwię się bardzo o Ciebie ....

Tak bardzo życzę ci zdrowia i żeby Yoka się odnalazła ...BARDZO

Pomodlę się dzisiaj za Ciebie i twoje futerka ......

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IAM. pisze:Jako doświadczona w poszukiwaniu zaginionego zwierzęcia nadal sugeruję zaoferowanie nagrody, bardzo wtedy wzrasta ilość osób zainteresowana odnalezieniem zwierzaka. Ja także początkowo dałam ogłoszenia nie oferując nagrody. Po uzupełnieniu o nagrodzie bardzo wzrosła ilość otrzymywanych sygnałów i informacji. Ludzie (w tym funkcjonariusze publiczni) wprost mówili, że zależy im na nagrodzie tzn. pieniądzach.
MZ pisze:Zgadzam się .Poza tym nagroda jest w pewnym sensie ochroną zwierzaka , gdyby wpadł w ręce ludzi pozbawionych moralności. Stanowi pewną wartość i nie wyrządzą mu krzywdy.Mojej kotki też szukałam wyznaczając nagrodę . Dobrymi obserwatorami są dzieci . Rozwieście dużo ogłoszeń w pobliżu szkoły i przedszkola .
Czytajcie proszę równocześnie ten wątek o poszukiwaniach i tam też się dopisujcie:karolinah pisze:No ok, ale żeby oferować nagrodę wypadałoby mieć na nią jakieś fundusze.
A sytuacja finansowa Doroty jest jaka jest.
dorcia44 pisze:uratowałam jej życie ale straciłam Yoko ,gdybym nie pojechała miała bym więcej siły ,lepiej by mi komórki pracowały ,może poleciała bym w odpowiednią stronę.może bym ją złapała,może..
Zaglądaj na ten drugi wątekkaja888 pisze:Gdzie mozna znalezc ogloszenia do wydruku w weekend moze rozwiesilabym ma ryzowej i w parku z jeziorkami i przy blue city na przystanku, moze ktos mnie pokieruje gdzie mozna je znalezc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 81 gości