SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.)ZAGINĘŁA YOKO I NIE WRACA :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 07, 2012 8:13 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Dorciu , cały czas trzymam :ok: i myślę o Was .
Nie potrafię napisać co czuję i jak bardzo przykro...te ostatnie wydarzenia...martwię się bardzo o Ciebie .... :cry: :cry: :cry:
Tak bardzo życzę ci zdrowia i żeby Yoka się odnalazła ...BARDZO :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pomodlę się dzisiaj za Ciebie i twoje futerka ...... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pt gru 07, 2012 8:59 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Dorotko cały czas trzymam kciuki za Ciebie i za YOKO :ok: :ok: :ok:

Teraz czekamy na wiadomość od Dorotki co z Nią :(
Na FB :arrow: http://www.facebook.com/events/430479617007913/ ukazują się komentarze;
IAM. pisze:Jako doświadczona w poszukiwaniu zaginionego zwierzęcia nadal sugeruję zaoferowanie nagrody, bardzo wtedy wzrasta ilość osób zainteresowana odnalezieniem zwierzaka. Ja także początkowo dałam ogłoszenia nie oferując nagrody. Po uzupełnieniu o nagrodzie bardzo wzrosła ilość otrzymywanych sygnałów i informacji. Ludzie (w tym funkcjonariusze publiczni) wprost mówili, że zależy im na nagrodzie tzn. pieniądzach.
MZ pisze:Zgadzam się .Poza tym nagroda jest w pewnym sensie ochroną zwierzaka , gdyby wpadł w ręce ludzi pozbawionych moralności. Stanowi pewną wartość i nie wyrządzą mu krzywdy.Mojej kotki też szukałam wyznaczając nagrodę . Dobrymi obserwatorami są dzieci . Rozwieście dużo ogłoszeń w pobliżu szkoły i przedszkola .
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 07, 2012 9:12 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

No ok, ale żeby oferować nagrodę wypadałoby mieć na nią jakieś fundusze.

A sytuacja finansowa Doroty jest jaka jest.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pt gru 07, 2012 9:13 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

:ok: :ok: :ok: Wszystko się dobrze skończy, wierzę w to... :ok: :ok: :ok:

SARCIA

Od: Sob mar 08, 2008 16:59

Post » Pt gru 07, 2012 9:32 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

karolinah pisze:No ok, ale żeby oferować nagrodę wypadałoby mieć na nią jakieś fundusze.

A sytuacja finansowa Doroty jest jaka jest.
Czytajcie proszę równocześnie ten wątek o poszukiwaniach i tam też się dopisujcie: :arrow: viewtopic.php?f=1&t=148696&start=90
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt gru 07, 2012 9:42 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

dorcia44 pisze:uratowałam jej życie ale straciłam Yoko ,gdybym nie pojechała miała bym więcej siły ,lepiej by mi komórki pracowały ,może poleciała bym w odpowiednią stronę.może bym ją złapała,może..

Nie wiesz tego na pewno. Nie wiesz, co by było. Mogłabyś np. pośliznąć się, spaść ze schodów i złamać drugą rękę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt gru 07, 2012 9:55 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Pamiętam poszukiwania Ogryni Iwonami o tej porze roku ,jak docierałam na miejsce o 16 było ciemno
jak był śnieg szukałam śladów kota
a to jest pies i najprawdopodobniej u kogoś w domu :(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt gru 07, 2012 10:24 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Ale teraz najwazniejsze są poszukiwania.
Bądżmy razem na drugim watku.I miejmy nadzieję -to potrzebne jest.
Wyznaczono nagrodę-może to cos zmieni.
Serniczek

Post » Pt gru 07, 2012 10:35 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Oprócz obecności na tym drugim wątku bardzo proszę na FB
o udostępnianie wydarzenia :arrow: http://www.facebook.com/events/430479617007913/
i ogłoszenia :arrow:
ruda32 pisze:Obrazek

i zdjęcia :arrow:
ruda32 pisze:Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt gru 07, 2012 10:56 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Gdzie mozna znalezc ogloszenia do wydruku w weekend moze rozwiesilabym ma ryzowej i w parku z jeziorkami i przy blue city na przystanku, moze ktos mnie pokieruje gdzie mozna je znalezc

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt gru 07, 2012 10:58 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Pani Dorotko :ok: :ok: :ok: bardzo mocne. Bedzie dobrze - musi byc dobrze.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt gru 07, 2012 11:29 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Dorota podała mi namiary na firmy sprzątające warszawskie ulice z padłych zwierząt. Zadzwoniłam w kilka miejsc. Robi to tylko jedna firma, i mam dobrą informację zwrotną: od 1. grudnia z Włoch i okolic nie sprzątnięto żadnego martwego psa odpowiadającego opisowi (wygląd, waga) Yoko. W MPO urocza pani mi odpowiedziała, że oni się tym nie zajmują.
:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt gru 07, 2012 11:59 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

kaja888 pisze:Gdzie mozna znalezc ogloszenia do wydruku w weekend moze rozwiesilabym ma ryzowej i w parku z jeziorkami i przy blue city na przystanku, moze ktos mnie pokieruje gdzie mozna je znalezc
Zaglądaj na ten drugi wątek :arrow: viewtopic.php?f=1&t=148696&start=105
Myślę, że można treść ogłoszenia ze zdjęciem przekopiować do Worda i wydrukować ale może ktoś podpowie coś innego.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt gru 07, 2012 12:19 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

Uffff.... Dorcia juz po operacji. Jutro wychodzi :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt gru 07, 2012 12:24 Re: TYTEK WIECZNY GILARZ I RESZTA :)Rozliczenie od weta str

LimLim pisze:Uffff.... Dorcia juz po operacji. Jutro wychodzi :D
Dorciu Ufff :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]