Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Dzięki. O balkonie, sterylizacji itd. to wiem. Ja, niestety, mogę tylko podpowiadać, bo kot nie jest u mnie. A to są kobiety nie związane ani z forum, ani nie zorientowane na nowoczesny sposób posiadania kota - koleżanka ma kocura wychodzącego niekastrowanego (tak, myślę o tym, co myślę, nawet im to kilka razy powiedziałam, ale oni mają własny pogląd). A propos - czy może wiecie, czy kocur reagowałby na taką młodą kotkę znaczeniem terenu?
alix76 pisze:Uwaga, uwaga, nachodzi ... koma trzy ...
Dalma w Metrze!!!
alix76 pisze:Uwaga, uwaga, nachodzi ... koma trzy ...
Dalma w Metrze!!!
Półdzika kilkuletnia kotka, dla kogoś, kto chce po prostu pomóc biednemu zwierzakowi. Zgarnięta z ulicy w stanie agonalnym, dziś tłusta jak prosiak. Może też trafić do stajni lub gospodarstwa w roli myszołapki, oczywiście pod warunkiem regularnego karmienia i początkowego zamknięcia by się przyzwyczaiła do miejsca. Daje się wziąć na ręce, czasem nawet mruczy. Ale najczęściej po prostu chowa się w kącie, zwłaszcza gdy pojawia się ktoś obcy. Koty toleruje, nie daje żadnych oznak agresji. Ale też się z nimi nie przyjaźni.
Szalony Kot pisze:Zastanawiam się, czy poszła z pełnym tekstem
Półdzika kilkuletnia kotka, dla kogoś, kto chce po prostu pomóc biednemu zwierzakowi. Zgarnięta z ulicy w stanie agonalnym, dziś tłusta jak prosiak. Może też trafić do stajni lub gospodarstwa w roli myszołapki, oczywiście pod warunkiem regularnego karmienia i początkowego zamknięcia by się przyzwyczaiła do miejsca. Daje się wziąć na ręce, czasem nawet mruczy. Ale najczęściej po prostu chowa się w kącie, zwłaszcza gdy pojawia się ktoś obcy. Koty toleruje, nie daje żadnych oznak agresji. Ale też się z nimi nie przyjaźni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 126 gości