w oczekiwaniu na kolację
Rudzia, Elenka, Tofik
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edisza pisze:Słuchajcie Inusławy
JAKA ZŁAAAAnasz groźny kot hahaha
![]()
Ogólnie było tak:
Rafał poszedł wyrzucić śmieci no i Renia wyskoczyła z mieszkania i poleciała biegać po korytarzu (chociaż tyle się rusza hahaha) no ale Inki dziwnym trafem nie było w ogóle słychać, kota nie ma. Zniknął. Cisza.
Zaczynamy jeść obiad.
A spod stolika słychać Inkę, warczącą. Renia nie mogła nawet do niej podejść :zdziwko: dobra. Pomyśleliśmy- "spoko, kotom zaś odbija" no i jemy dalej![]()
Ale Rafał stwierdził, że idzie sprawdzić o co się kłócą.
Okazało się, że Inka wyciągnęła kawałek folii po schabie i ją żuła nie pozwalając do siebie podejść. No to nic. Trzeba kotu to zabrać, ale zanim wzięliśmy, nagraliśmy filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=Jwp2rRc9N3k&feature=plcp
Alienor pisze:Taaka groooźna tyggrysica. No ja nie wiem jak Wam się udało odebrać jej tę podkładkę pod mięso;)
edisza pisze:Alienor pisze:Taaka groooźna tyggrysica. No ja nie wiem jak Wam się udało odebrać jej tę podkładkę pod mięso;)
Było ciężkoale po kilku próbach się udało
i nawet nie miała na nas focha, że wzięliśmy jej to
Cookie1706 pisze:Ja na Melhiora dałam 10 zł a Iwonka 20 zł. Co do pieniędzy które deklarowałam teraz (50 zł) nie dam rady wcześniej niż po 1szym października
="wiesiak"]Bardzo proszę osoby które deklarowały się dać na szczepionkę Vincenta pieniądze jeszcze raz napisać kto ile daje i tym razem zostawić pieniądze jak najszybciej w witrynce z karteczką kto i ile zostawił.
Dzisiaj Dorotka przekazała mi 30 zł jakie były już zostawione na operację Melchiorka .Wiem że tam było 20 zł od Marleny . 10 zł nie wiem
od kogo moze Dorotka wie .Trzeba kupić szczepionkę nawet jutro (o ile Wiesiu pojedzie do weterynarza.) .Wyjaśniam gdyby ktoś nie wiedział ,że pieniądze na operację Melchiorka były deklarowane a nie wpłacone za wyjątkiem tych zostawionych 30 zł .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 103 gości