Pamiętacie, że 17 lutego jest Światowy Dzień Kota? To mamy już plakat. Dochód z całego dnia będzie na budowę kwarantanny dla naszych schroniskowych kotów, więc mam nadzieję, że frekwencja ludzi z pełnymi portfelami dopisze, i że wiosną postawimy tę kwarantannę
W schronisku koty coraz bardziej się otwierają do ludzi No, nie wszystkie, bo niektóre zmykają i chowają się po kątach. Ale coraz dłużej można się z nimi bawić i za każdym razem więcej ich do zabawy dołącza. Nie sposób zrobić im wszystkim zdjęcia przy zabawie, ale mam tu kilka, żeby trochę rozweselić ten wątek:
Nasz ADHD - wszędzie go pełno i trudno go zmęczyć:
Rzeczywiście piękne koty. Mnie w ostatnim czasie jakoś szczególnie urzekają krówki i na tych Twoich zdjęciach, Julio, jest taki jeden ze śmiesznym czarnym noskiem na białym tle
To dziewczynka, śliczna ale dzika jest Wiesz, że po raz pierwszy zrobiłam jej zdjęcie, bo zawsze na sam widok człowieka uciekała na "domek" i tyle ją widzieli... To zdjęcie zresztą też z daleka zrobiłam, ale jakoś ją widać. Jest jeszcze druga, Kropeczka (bo ma kropeczkę przy nosku, też dzikawa), też by Ci się spodobała :
"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."
Wszystkie śliczne Myślę, że w pierwszym poście trzeba przedstawić wszystkie te piękności. Gdyby jeszcze do każdej można było dodać choćby krótki opis, to byłoby super!
Nowa jest super Podoba mi się i bardzo Ją lubię, bo jest taka trochę podobna do mnie - konkretna w sensie. Nie roztkliwiamy się i nie narzekamy, tylko bierzemy się do roboty i robimy tyle, ile możemy, ni mniej ni więcej
"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."