Never pisze:Małgosia może chcesz dla niej osocze? To nie jest pp? Kurczę, a 2 tygodnie temu była zdrowaMasz jak podawać jej kroplówki?
Notka wczoraj dostała kroplówkę (histeria była okropna), mam zapas tego asortymentu. Dziś i jutro dostanie jeszcze Synergal ,kontynuacja od 26.08. Nie je, nie wiem po czym ta bieguna

Dziś sobie dokładniej ją obejrzałam . W pysiu brak nadżerek , oczka ma ładne. Futerko fatalne nie jest . Do schronu przyniosła ją osoba prywatna 18.08. Przypuszczam ,że malutka była zadbana i kochana do czasu aż uległa jakiemuś wypadkowi .I wtedy straciła dom .
W schronie stwierdzono :" porażenie niskie nerwu promieniowego. W przypadku samouszkodzenia kończyny wskazana amputacja ". Czy ktoś się z tym spotkał ?
Dzięki Never , mam nadzieję że to jednak nie pp.
Spróbuję ją nakarmić gotowanym kurczakiem. To w jej przypadku jest najlepsze na wzmocnienie . Podaję też probiotyk.
Oczywiście teraz Notka siedzi pod moją bluzką i skwierczy

Czy mogę zaprosić na kawkę kogoś ,kto zrobi i wstawi zdjęcie/filmik Notki jak się porusza ? Podobno na naukę nigdy nie jest za późno, ale ja wstawiania już się chyba nie nauczę . Nie te lata

Przerwałam na chwilę pisanie , z małej znów się leje