Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sylwia1982 pisze:
pozwolę sobie jeszcze raz podziękować Operacji Zabieg, Chiarze, pani Annie B. za pomoc finansową![]()
i niezastąpionej pinokio_ bez której cała akcja by się nie udała, bardzo, bardzo dziękuję
![]()
Axa76 pisze:Styczniowe wsparcie wysłane, powodzenia, jesteście wielkie!![]()
![]()
Axa76 pisze:Styczniowe wsparcie wysłane, powodzenia, jesteście wielkie!![]()
![]()
Batka pisze:Axa76 pisze:Styczniowe wsparcie wysłane, powodzenia, jesteście wielkie!![]()
![]()
poszło![]()
![]()
Batka pisze:Axa76 pisze:Styczniowe wsparcie wysłane, powodzenia, jesteście wielkie!![]()
![]()
poszło![]()
![]()
Sylwka pisze:Batka pisze:Axa76 pisze:Styczniowe wsparcie wysłane, powodzenia, jesteście wielkie!![]()
![]()
poszło![]()
![]()
Też ode mnie troszkę poszło.
Jak patrzę na listę kotów z pierwszej strony to ciągle nie mogę wyjść z podziwu.
Chiara pisze:Za wszystkie wpłaty dla Operacji Zabieg DZIĘKUJĘ!![]()
![]()
![]()
Zbiórka trwa!![]()
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Sarah DeMonique pisze:Wrzucę bazarek, ale niestety dopiero w weekend, bo w tygodniu czasowo nie wyrabiam. Za to pomysł jest taki, że będzie to 30 rzeczy po 5 zł każda. Średnio sterylka kosztuje 150 zł, więc bazarek ma szansę pokryć zabieg jednego futra
Mamy jeszcze buty, ale myślę, żeby z bazarkiem się wstrzymać aż się zrobi ciepło. eee. Cieplej w każdym razie. O, jak będzie wiosna kalendarzowa!
A póki co będzie jeszcze przed nami bazarek walentynkowy na który powoli zbieram fanty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Google Adsense [Bot], puszatek i 1495 gości