Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Ale Basiu nazwa, czy tylko jedna szczepionka jest na białaczkę? I jaka cena byłaby satysfakcjonująca, ile szczepionek? Moja kuzynka w Grudziądzu jest weterynarzem i tu w Bydgoszczy mogę popytać
jimmy_lodolamacz pisze:Nieśmiało wspomnę, że pisałem o tym, iż mnie nie będzie przez chwilę. Pewnie to umknęło gdzieś. No chyba, że w tym wątku nie napisałem...bo teraz to już nie wiem. W każdym razie już jestem
alab108 pisze:I tak trzeba byłoby zrobić bo te koty w izolacji dostaną czegoś, a Lidka razem z nimi. Tylko to Lidka musi zdecydować.
Marzenia11 pisze:lidka02 - moja wetka własnie sprawdza koszt samych szczepionek przeciwko białaczce. Jeśli się zdecydujesz to wtedy zapłacę za nie pieniędzmi z akucji cegiełkowej Mruczeńki. Sęk w tym że będziesz musiała z nimi pojechać do swojego weta aby zaszczepił Ci koty więc nie wiem czy on się na to zgodzi.
Jeżeli ma zwykłe szczepionki to pewnie je wykorzysta dla innych osób które przychodzą do gabinetu. Jeśli nie i to Ty musisz je wykorzystać to wtedy trudno, ale z tego co pisałaś koty były szczepione na inne wirusówki niedawno więc z tego co ja wiem nie można zbyt często szczepić na te inne choroby. Mam nadzieję, ze Twój wet też to wie.
Potrzebuję jak najszybszej decyzji Twojej Lidka co do zamowienia szczepionek. Popołudniu będę wiedziała jaki jest koszt.
Poza tym oprócz 165zł z aukcji wpłynęla też kwota na konto fundacji 200zł - to pewnie od tej pani zainteresowanej Tofikiem lub Rudzikiem, której nie chcesz wyadoptować kota.
Do dyspozycji zatem jest 360zł które trzeba wykorzystać i też zdecyduj jak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 445 gości