PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 21:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

jasdor pisze:Gdzie sie pożalić, jak nie u Czarownic :cry:
Tusi już nie ma [*] Dostala zastrzyk. Odeszła :cry:

O rany! :cry:

Trzymaj się dzielnie. Nawet nie umiem Cię pocieszyć.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon paź 24, 2011 21:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Niestety wiem dobrze, o czym piszesz.
Współczuję
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto paź 25, 2011 5:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

jasdor pisze:Gdzie sie pożalić, jak nie u Czarownic :cry:
Tusi już nie ma [*] Dostala zastrzyk. Odeszła :cry:

;( [*]
Współczuję bardzo..... :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto paź 25, 2011 6:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

A ja wczoraj wieczorem jeszcze z Frędzlem byłam u weta, bo mi nie dawało spokoju to jego zobojętnienie na wszystko. Po wizycie Pana od mebli ubrałam kota w transporter (dosłownie, bo stawiał opór czynny i już po raz kolejny zastanawiałam się, czy uda mi się wcisnąć kota w transporter, czy kotu transporter :roll: ) i na ostatnią chwilę zdążyłam przed zamknięciem lecznicy. Frędzelkowi nic nie dolega, poza starością :( Po prostu dziadka czasem już bolą kości i mu się nie chce normalnie wyłazić z budki. Niemniej jak na swój wiek trzyma się całkiem nieźle i pan doktor nawet powiedział, że on jak zejdzie to ze starości, bo zdrów jak rybka. Celem poprawienia samopoczucia i dodania wigoru, Frędzelek dostał jakieś witaminki dla seniorów - wczoraj mu zaaplikowałam pierwszą porcję, po której dzisiaj z rana dostał kot małpiego rozumu i lata po mieszkaniu jak odrzutowiec 8O Się zastanawiam co jest w tych witaminkach - paliwo rakietowe? :roll: Pompon i Cizia też jacyś pobudzeni ganiają się i leją równo, przy tym wydają - zwłaszcza Pompon, różne dziwne dźwięki, chyba obraźliwe, bo Cizia za każdym takim miauknięciem natychmiast zrywa się, żeby dać mu w pysk 8O - no normalnie nie da się chodzić bezpiecznie po mieszkaniu, bo można na rozpędzonego kota nadepnąć. :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto paź 25, 2011 7:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

GŁOSOWANIE PAŹDZIERNIK 2011

1. :arrow: Koty z Lubonia :arrow: 10

2. :arrow: Koty ze Szczytna :arrow: 7

3. :arrow: Koty ze Szczecina :arrow: 1

GŁOSOWAŁY :arrow: babajaga, villemo5, becia_73, psiama, kotka doroty, Mulesia, AniHili, playbunny71, dolabra, skwareek, madziabrau, bolkowa, joarkadia, solangelica, Annazoo, jasdor, Nemi, milu,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto paź 25, 2011 8:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ponponie,
a ile Frędzel ma lat?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto paź 25, 2011 8:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

pomponmama pisze: Frędzelkowi nic nie dolega, poza starością :( Po prostu dziadka czasem już bolą kości i mu się nie chce normalnie wyłazić z budki. Niemniej jak na swój wiek trzyma się całkiem nieźle i pan doktor nawet powiedział, że on jak zejdzie to ze starości, bo zdrów jak rybka.

:D no i dobrze, że zdrowy.
A ze go kręci w kościach i nie ma już takiej kondycji, ma prawo. Opieka sanatoryjna mu potrzebna i specjalne usługi.
Mój Wacław juz tez na emeryturze jest. Zrobił sie inny - czasami jakby nie słyszy, czasami spi całymi dniami. Czasami jaks ię rozgada, to przestac nie może.
Ale jak on wszystko rozumie, serio. Moge z nim pogadac jak stary ze starym :mrgreen:

Anda

Post » Wto paź 25, 2011 8:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Moja Mam kiedyś dawała psu staruszkowi cząstke tabletki na reumatyzm, jeśli czuła, że ją łupie. Trafiała bezbłędnie 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto paź 25, 2011 8:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Starym psom na pewno daje się coś na stawy, może i starym kotom można?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 25, 2011 8:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Jasdorku... Ty wiesz, że jestem z Tobą!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 25, 2011 9:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Jasdor...współczuję :(
pomponmamo - ja tam się nie dziwię, że starszemu panu kotu nie chce się z budki wyłazić. Z okazji jesieni kolana mnie bolą jak cholera :? :evil: , kocie stawy też mają prawo szwankować.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto paź 25, 2011 9:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

W końcu zagłosuję :) SZCZYTNO

Echhh... jak się dogadać z rodzicami? Chcą zabrać ode mnie jednego maluszka na DS :) byli nawet maluchy obejrzeć :D i co? i oni w sumie to nie wiedzą którego i jedno zgania na drugie wybór kota _^_

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Wto paź 25, 2011 9:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Tekst tłumaczony był tłumaczem komputerowym :)

Anda

Post » Wto paź 25, 2011 9:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

selya pisze:W końcu zagłosuję :) SZCZYTNO

Echhh... jak się dogadać z rodzicami? Chcą zabrać ode mnie jednego maluszka na DS :) byli nawet maluchy obejrzeć :D i co? i oni w sumie to nie wiedzą którego i jedno zgania na drugie wybór kota _^_

Wybierz za nich? ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto paź 25, 2011 9:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

AniHili pisze:
selya pisze:W końcu zagłosuję :) SZCZYTNO

Wybierz za nich? ;)

Właśnie nie chcę... to ma być ich kociak, więc sami muszą zadecydować, a nie ja im dam któregoś i będzie ględzenie, że coś odwala i takiego im dałam :P
ja im powiedziałam, który mnie najbardziej zauroczył, ale na siłę nie wcisnę im kota :(

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

[poprzednia][następna]