Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2012 19:33 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ech... pani złamała rękę. Po kotę ma przyjechać pan w piątek...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Wto gru 04, 2012 19:43 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

to jakieś fatum... moja Ciocia nogę z naderwaniem ścięgien :?
ps. Cygan coś za bardzo przymila się do mnie... chyba musi zmienić dilera 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto gru 04, 2012 19:56 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Może orientację zmienia [Cygan, nie Ciocia;)]? :mrgreen:

Marta_od_Kropeczki

Post » Wto gru 04, 2012 20:01 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

no nie, w dalszym ciągu jest gejem :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro gru 05, 2012 21:25 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Cygan jest gejem?? 8O 8O A dobiera się do Kretka??A może to pedofil?Nie próbował dobierać się do maluchów jak u Was były? :lol:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro gru 05, 2012 22:14 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

tak, Cygan jest gejem i dobiera się po dziwnemu do Kretka :? on jest ogólnie dziwny...
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw gru 06, 2012 7:14 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Co to znaczy "dobierać się po dziwnemu"? :mrgreen:
Może u kotów to po normalnemu :wink: ?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Czw gru 06, 2012 8:46 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

nie wiem, może. ale mnie serce pęka jak Krecik krzyczy... jeśli Cygan nie zmieni się po urodzeniu Tosi, a już i tak mu się zbiera, to zmieni miejsce zamieszkania :evil:
koty są wszak inteligentymi sworzeniami, to dlaczego ten debil nie może pojąć, że: innych rezydentów się nie atakuje; jak Duży to nie zje, bo on ma swoją miskę; że darcie ryja o 5 nad ranem nie jest dobrym pomysłem na życie; że warczenie i próba gryzienia ręki Dużej to totalnie poroniony pomysł... wymieniać dalej???
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw gru 06, 2012 9:03 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Oj :roll: To chyba niedobrego kotka masz :roll: Na warczenie jeszcze bym przystała,ale gryzienie nie wchodzi w grę :evil:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Czw gru 06, 2012 9:07 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

niedobrego??? durnego jak but!!! i to nie jest mój kot!!! z własnej woli nie chce być nasz, to nic na siłę. wcale nie musimy go "trzymać" w domu, prawda?? no. :evil:
i Martula, wiem, zeraz będziesz mówiła, że "to przecież kochany Cyganek"... jeśli mi nie wierzysz, to zapraszam na pare noclegów u nas, a sama zmienisz zdanie o nim :evil:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw gru 06, 2012 19:02 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Nie no, Kochana, przecież ja wiem, co on potrafi... Dlatego go wygrzeczniam tuląc ponad normę. Z Ryszardem tez tak robię. Jak jest niegrzeczny, Adam mi go przynosi. a ja go tulę i mu śpiewam :mrgreen: Dziś był bardzo zły, zrobił kupę pod drzwiami wejściowymi :? :?

Marta_od_Kropeczki

Post » Czw gru 06, 2012 20:32 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ctgan obsikał nam tunel, a przy okazji 3 - dniową wykładzinę :evil: i to parokrotnie :evil:
o wyżeraniu naszego jedzenia i wylizywaniu patelni i garnków nie wspomnę...
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw gru 06, 2012 21:04 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Marta_od_Kropeczki pisze:Nie no, Kochana, przecież ja wiem, co on potrafi... Dlatego go wygrzeczniam tuląc ponad normę. Z Ryszardem tez tak robię. Jak jest niegrzeczny, Adam mi go przynosi. a ja go tulę i mu śpiewam :mrgreen: Dziś był bardzo zły, zrobił kupę pod drzwiami wejściowymi :? :?

Marta jakie piosenki śpiewasz?Masz jakiś repertuar?Konkretni wykonawcy? :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Czw gru 06, 2012 21:26 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ostatnio "O Boże, Boze Bożenko" przerobione na "O Boże, Boże Rysieńko". Uwielbiam wyszukiwac smaczki na yt np Tańczę na rurze albo Golf III :mrgreen: :mrgreen: Ciężko ze mną wytrzymać jak mnie weźmie na śpiewy;)

Marta_od_Kropeczki

Post » Czw gru 06, 2012 21:54 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ja też tak mam.A kiedy kończę, to dostaję głupawki :lol: Ale wiesz,ludzie z talentem tak mają.Artyści są nieokiełznani :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

[poprzednia][następna]