salvadoredali67 pisze:OKI pisze:salvadoredali67 pisze:OKI pisze:Jak wyjedziemy ode mnie o 19, to spokojnie. Nie wiem, czy będę mogła wcześniej, bo niewykluczone, że mi Jopop jeszcze jedną delikwentkę podrzuci przed 19
może zdwoń sie z Jopopową . bo biorę Zuzię na zdjęcie szwów tuz po 19.00 z rudzkiej przy klaudyny. mogę podjechać 18,30 do Cie kole trzepaka. a stamtąd do jopopa a z jopopowym podrzutkiem do Zuzi. a od zuzi po gołebia. a z gołębiem do bolidupca.
i jesteśmy o 20.00 na miejscu. Proste, szybkie i logiczne.
Pasi?
Zdzwonię się z Jopopem, reszta bez sensu - odbierasz Zuzię i ew. kotę od Jopop, a potem po mnie, gołębie i dalej![]()
18.30 to ledwo zdążę koty popakować, na sprzątnięcie kuwet nie mam szans. Szkoda, żebym w tym czasie zapitalała na Bielany i z powrotem
nie do konca bez sensu. odbiór zuzi mam po 19.00. jak chcemy zdążyć przed 20.00 to moge do Magdy , ale gorzej z przystankami po drodze. chyba że 20,10 - 20.15 nie robi nam kole pióra.
Obawiam się, że robi

Ostatnio jak byłam przed 20 to i tak czekałam do zamknięcia i dopiero się za nas wzięli. Wróciłam o 23ej - nie ma opcji, żebym tak zostawiła koty.