KRUSZYNKA ['] KOTKI BEZDOMNE PROSZĄ O POMOC W KARMIE....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 15, 2012 10:46 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

przelałam Ci na konto pieniążki z bazarku 68zł :)

pozdrawiam serdecznie :)

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Śro lut 15, 2012 13:02 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Dzięki serdeczne Patrycja jesteś kochana, bo nie mam za bardzo już jedzenia bezdomniakom i dziś zużyłam ostatnią igłę dla Księcia ponieważ rano mu podałam płyny i zaniosłam zupę z mięsem , dostałam e-mail że igły i strzykawki gotowe do odbioru, kotek czuje się lepiej, bo wpadłam na to że on był odwodniony, po kroplówkach sika jak nie wiem i zaczął jeść dopiero
nasze koty w pracy z kolei nie chcą jeść puszek wolą gotowane albo surowe, dojadają przedostatnie wiadro Puriny, na szczęście dostaniemy suchą karmę z USA od jednej pani z fb która już raz nam pomogła, :piwa: :1luvu:
dostaniemy też domki z LO i poduszki :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw lut 16, 2012 8:37 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Aga :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt lut 17, 2012 9:43 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Wszystkiego dobrego w Dniu Kota :!: Obrazek ObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt lut 17, 2012 12:09 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

najlepszego kociastym
ObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazekObrazek
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pt lut 17, 2012 21:18 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: kotki dziękują serdecznie i życzą Wam i Waszym kociastym też wszystkiego najlepszego... :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pon lut 20, 2012 0:20 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

viewtopic.php?f=20&t=139308&p=8594809#p8594809
dziewczyny zapraszam na bazarek...
Książę ma się lepiej, zaczął jeść, noszę mu zupki, saszetki i daję oczywiście kroplówki i lek, inne koty ok, za to Czarny od pani Anny zniknął i nigdzie go nie widać, zawsze przychodził do niej na jedzenie i do mnie do ogródka, nie ma jak kamień w wodę, może ktoś gdzieś go zamknął w piwnicy?? u pana Jurka też przychodzi tylko już jedna kotka na parking, drugiej nie ma....szok normalnie na tym osiedlu, babcia mi opowiadała jak na początku budowy tego osiedla, bo wcześniej tu była wioska, wyburzali domy, a wszędzie jakiś kot, pies, babcia widziała jak rzeką płynęła zawiązana w foliowym worku kotka z kociętami, albo kotka rodząca której nie mógł wyjść kociak, konająca z bólu, tacy ludzie, zero pomocy, a jeszcze najchętniej umartwić, zabić, torturować, dostaliśmy od uczniów z 4 LO 4 domki, wezmę dwa na osiedle postawię gdzieś, żeby dziadkowie nie wzięli tych 9 kotów to one wszystkie też byłyby bezdomne, :( :( :( :( a jakiś dół mnie naszedł...codziennie w śmietniku stawiam miskę dużą chrupek i jakieś mięsko, albo resztki z obiadu, i codziennie znika, ale czuć też zapach kociego moczu, mam nadzieję że może te których szukamy????
kupiłam zapas mięsiwa za pieniążki od Patrycji starczy na tydzień bezdomniakom w pracy, a notabene u nas budowa drogi, mają nam zabrać trochę placu, nie wiem co będzie z kotami, mam nadzieję, że tam gdzie stoją domki nic się nie zmieni...chociaż te koty i nie powinny tu być, pod gołym niebem... :( :(
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pt lut 24, 2012 16:41 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Kocia Lady :1luvu: :1luvu: , jak sie czujesz ?? Czy Czarny od p. Anny sie znalazl ? A Koteczka od p. Jurka ? Trzymaj sie :ok: :ok: :ok: !!!

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Pt lut 24, 2012 17:46 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

nie niestety nie znalazły się, ani śladu :( w pracy w domkach mokro, bo taka odwilż, ale nie było sianka, i nie zmieniłam im niestety dopiero w poniedziałek, mam nadzieję, że jakoś przetrwają, w stodole w której stoją chrupki sucho jest, ale tu się boją bo przybiegają psy i ludzie chodzą, poza tym u Księcia lepiej, tylko brakuje mokrego jedzonka, chrupki mamy bo jedna pani przysłała nam 28 kg i trochę saszetek, bo jak karmię Księcia to inne dziadkowe też chcą więc muszę dać, chociaż troszkę, z bazarkowych Arwenny mam jeszcze trochę jedzenia dla bezdomniaków z pracy może na jakieś 3 dni i to wszystko, trzeba będzie znów zorganizować jakiś bazarek i tak w kółko....czasem trochę sił brak... :(
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Nie lut 26, 2012 19:28 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Książę lepiej, ale musi coś jeść, a wątroby ani nerek u dziadków nie chce, saszetek już nie ma, pieniędzy też, Grubcio z kolei sika krwią, trzeba będzie pojechać z nim do weta, zrobiłam taki oto bazarek: viewtopic.php?f=20&t=139548 zapraszam, kto może pomóc???
Sianko już przygotowane na jutro, w nocy znów mróz do -7 niestety, :(
Czarny do Anny znalazł się, pewna pani z wieżowca go podkarmia i w najgorsze mrozy przetrzymała w domu... :ok: dobre chociaż i to, kici od pana Jurka dalej nie ma niestety,
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Pon lut 27, 2012 9:21 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

viewtopic.php?f=20&t=139573

zapraszam na bazarek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 27, 2012 22:20 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

dzięki Dagmara serdeczne :1luvu:
dziś zmieniłam kotom sianko w domkach, przy okazji porwałam sobie nie po szwie nowe spodnie i trochę kurtkę, ale co tam, grunt, że zrobiłam kawał dobrej roboty, budki okryte szczelnie, sianko suchuteńkie, w środku ciepełko, wyrzuciłam kupę pudełek po które nie mogłam sięgnąć, potem nałożyłam jedzonka i poszłam do pracy, dobrze że pod spodniami czarne rajstopy, bo niezła dziura... :)
pani Ola była tylko na chwilę, przyniosła trochę nerek...
u Księcia też ok, dałam kroplówki, kić je i śpi jako jedyny z babcią w pokoju, tuli się i mruczy, on tego bardzo potrzebował, Grubciowi dałam też saszetkę z oliwką, bo nie może się załatwić,,,,no i jak będzie jak to pojedziemy do weta,
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Wto lut 28, 2012 13:15 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lut 28, 2012 20:49 Re: o papieżu, o wszechświecie + Super Opowiadania

Dziś znów zima, śnieg zawiewa, dobrze że zdążyłam wymienić sianko na suche,
Książę dobrze, je sam się upomina, tylko muszę dostarczać saszetki, dziś nie idę na kroplówkę, bo jestem wykończona, wracałam w tę zawieruchę pieszo, zajdę rano
koty w pracy na apetyt nie narzekają dobrze że mamy zapas suchego
pani Anna kładzie jedzonko Czarnemu i znika, pewnie przychodzi , najgorzej, że kicia z parkingu się nie zjawia
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Post » Śro lut 29, 2012 20:38 Re: Książe bezdomny król podwórka potrzebuje wsparcia!!!!!

byłam u Księcia dałam kroplówki, kić się najadł, czuje się dobrze, śpi z babcią i nie wychodzi od niej z pokoju, reszta towarzystwa z dziadkiem, kupiłam 4 puszki Felixa w Rossmanie, Dagmara dzięki, jest kolejne 15 zł jutro kupię kolejne puszki, bo najbardziej się opłacają, Książę lubi Felixa nie mówiąc o jego kolegach, kiedy on je, wszyscy współlokatorzy się przyglądają i weź tu nie poczęstuj, jak tylko wchodzę to Grubcio i Misia lecą biegiem, a pozostałe czają się z językiem na brodzie po kątach....
w pracy nie zdążyłam nakładać, a już wyjadały z pod ręki :catmilk: , :D wiosna za pasem, kociuszki chodzą sobie już po okolicy :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

[poprzednia][następna]