Afatima pisze:Saranno, wyślij mi proszę numer konta na pwWrzucę coś na robaki

Moderator: Estraven

Dziękuję Ci Kochana.
sennaewa pisze:A koteczki tak daleko dziś. Ja jestem uwięziona w domu, coś mnie pokręciło - zdarza mi się raz na rok na szczęście. Mam do wystawienia bazarek, a zwierzaki schowały mi kabel do przesyłania zdjęć i szukam od zeszłego tygodnia. Najlepsze jest to, że to ja sama mogłam ten kabel schować w razie czego.....I pustka w głowie.
Kabel...wychodż.... sennaewa pisze:Na robaki dołożę grosik.
U mnie od zeszłego roku zalana piwnica, wody ubywa tylko jak pompa chodzi, a potem znowu po kolana. Taki urok mieszkania w pradolinie Wisły. Czekamy już 3 rok na suche lato aby to zabezpieczyć i nic.
iza71koty pisze:sennaewa pisze:A koteczki tak daleko dziś. Ja jestem uwięziona w domu, coś mnie pokręciło - zdarza mi się raz na rok na szczęście. Mam do wystawienia bazarek, a zwierzaki schowały mi kabel do przesyłania zdjęć i szukam od zeszłego tygodnia. Najlepsze jest to, że to ja sama mogłam ten kabel schować w razie czego.....I pustka w głowie.
Wow.Sennaewa Dziękujemy Pięknie.
Kabel...wychodż....
![]()
gerardbutler pisze:podnosimy temat do góry
pozdrowienia dla kociambrow![]()
gerardbutler pisze:Pani izo w którymś z postow pisała Pani że wyrzuci Pani koty z mieszkania na działke
zy zrobiła to Pani?
mam nadzieję że nie
iza71koty pisze:gerardbutler pisze:Pani izo w którymś z postow pisała Pani że wyrzuci Pani koty z mieszkania na działke
zy zrobiła to Pani?
mam nadzieję że nie
Naprawdę tak napisałam?Że wyrzucę? Jesteś pewna? Owszem pisałam o przesiedleniu kilku kotków. Na działkę gdzie maja naprawdę super warunki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue i 45 gości