miszelina pisze:Klara pojedzie do domu ok. 20 stycznia, o ile do tej pory z nią wytrzymamy![]()
(
Klara ma dom !!! Super wiadomość!!! Bardzo się cieszę !!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Klara pojedzie do domu ok. 20 stycznia, o ile do tej pory z nią wytrzymamy![]()
(
lutra pisze:Nie znam Klary, ale cieszę się, że będzie mieć dom.
Chyba jest/mam tymczas dla Kminka lub Sezama, ale mało doświadczony, więc trzeba dać przypadek lepiej/szybciej rokujący.
Ja sobie tak myślę, że przydałyby się nowe foty: Piratki zwanej oficjalnie Tepsą, Re i Portosa, Flipa i Flapa, Leona i Lenki, Nuszki, Rudzika (u Karaluch), maluchów u Gracji i Tweetowych burych podrostków.
Zaczynam odliczanie do powrotu - 11.
queen_ink pisze:lutra pisze:Nie znam Klary, ale cieszę się, że będzie mieć dom.
Chyba jest/mam tymczas dla Kminka lub Sezama, ale mało doświadczony, więc trzeba dać przypadek lepiej/szybciej rokujący.
Ja sobie tak myślę, że przydałyby się nowe foty: Piratki zwanej oficjalnie Tepsą, Re i Portosa, Flipa i Flapa, Leona i Lenki, Nuszki, Rudzika (u Karaluch), maluchów u Gracji i Tweetowych burych podrostków.
Zaczynam odliczanie do powrotu - 11.
Wydaje mi się, że Kminek bardziej rokuje.
Co do zdjęć, to jestem, mogę.
Kocuria pisze:queen, zamawiam focenie flipa i flapa, dawno temu obiecałam monice rewanżową kawę![]()
leona i lenkę też mogę, bo wiem gdzie i mam namiary.
noemik pisze:Kocuria pisze:queen, zamawiam focenie flipa i flapa, dawno temu obiecałam monice rewanżową kawę![]()
leona i lenkę też mogę, bo wiem gdzie i mam namiary.
Leon i Lena juz u mnie, nie u Edyty.
Queen_ink wi co i jak, Asiu, wpadniesz?
Tweety pisze:.
Które koty w końcu bierzemy do GK? bo za dużo to tych luzaków to nie zostało![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], pibon, puszatek i 104 gości