Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 13:18 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Petycja przeciwko wprowadzaniu niekorzystnych dla zwierząt zmian w Ustawie
o Ochronie Zwierząt http://www.petycje.pl/6028
Zmiany te m.in. dają możliwość uśmiercania bezdomnych zwierząt osobom
"z ulicy", jednocześnie stanowią furtkę do uniknięcia kary przez osoby
znęcające się nad zwierzętami. Zmiany te są wprowadzane w celu
"zrobienia porządku" z bezdomnymi psami/kotami przed Euro2012.

Petycję podpisujemy "ZA" aby sprzeciwić się wprowadzeniu niekorzystnych
dla zwierząt zmian.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 25, 2010 13:20 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutkowa :ok:
Już podpisane :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 25, 2010 13:49 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

podpisane i potwierdzone...jeżeli pozwolisz wkleję petycję na oficjalny wątek białostockich kotolubów, napewno wielu podpisze...
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lis 25, 2010 13:52 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

zapomniałam napisać że dług za Promysia wynosi jeszcze 660zł oprócz tych 910-ciu które ja za niego założyłam narażając się na odcięcie gazu przez kochaną gazownię.. :mrgreen: tfu,tfu..

dziś byłam u moich wetów i rozmawiałam o Promysiu (codziennie o niego pytają)...
Mój wet niewiele myśląc,zanim zdołałam go ostudzić, wykonał tel do "Mareczka"-prof..Galantego (są rodziną) i jestem już umówiona prywatnie z Promysiem a jutro mam dostarczyć wypis do "rzucenia okiem"...(bo jutro morfo Promysia i odbiorę wypis i rozliczenie)
Byłabym przeszczęśliwa,gdyby nie to że zanim w ogóle moge zacząć myśleć o dalszym leczeniu Promysia to wisi jeszcze ten cholerny dług.-czyli razem 1570zł + jutrzejsza morfo.. :( :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 25, 2010 13:57 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonko, nazbieramy - tylko trzeba kilku dni.
Napiszę do Magiji z prośbą o aukcję cegiełkową.
Tylko trzeba do niej zdjęć i tekstu. Ja kilka swoich wyślę.
A Ty za dzień, dwa spróbuj mu cyknąć kilka fotek - tylko ostrożnie.

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 13:58 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti, robimy wszystko, zeby Ci pomoc ten dlug spacic. Pomaranczowa koperta bedzie moze do soboty u Ciebie, to znowu troszke mniej bedzie. I tak krok po kroku. Bazarki tez leca na biezaco. Sama nie zostaniesz Dziobek.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 25, 2010 14:03 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ja te fotki to bym już dziś chętnie poszła robić ale się boje bo wiecie dlaczego..
a do gazowni piszę żeby na raty-może rozłożą (chociaż to już póżno bo właśnie w pon.rano miałam zapłacic) bo przecież wiem że na zebranie takiej kasy to potrzeba czasu.. :( :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 25, 2010 14:04 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

lecę teraz róże okrywać bo jak mi pomarzną to się powiesze normalnie..

smarti

Post » Czw lis 25, 2010 14:11 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze: Mój wet niewiele myśląc,zanim zdołałam go ostudzić, wykonał tel do "Mareczka"-prof..Galantego (są rodziną) i jestem już umówiona prywatnie z Promysiem a jutro mam dostarczyć wypis do "rzucenia okiem"...(bo jutro morfo Promysia i odbiorę wypis i rozliczenie)

No to super!!!!!!!!!! :D :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 25, 2010 15:17 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:Ja te fotki to bym już dziś chętnie poszła robić ale się boje bo wiecie dlaczego..
a do gazowni piszę żeby na raty-może rozłożą (chociaż to już póżno bo właśnie w pon.rano miałam zapłacic) bo przecież wiem że na zebranie takiej kasy to potrzeba czasu.. :( :roll:

Wiem, wiem - dlatego to za kilka dni. A tekst się podoba?

Co do rachunku, to w naszym oddziale zazwyczaj rozkładają na raty.
Napisz, że nagły wypadek losowy i poproś o rozłożenie płatności.
Powinni się zgodzić.

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 15:20 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

jutro skseruję ten wpis i podrzucę ale na razie wychylać się nie będę bo kasy brak a taki prof to tanio na pewno nie liczy.
w ogóle ciekawe co powie.
Ci moi weci się strasznie przejęli Promysiem bo im chyba głupio że ona kazała mi przyjśc w pon.rano (a rano to by już Promysia nie było :cry: )

no a poza tym wiedzą że niemało kaski tam w szpitaliku zostawiłam,no i opowiadam o ich opiece z podziwem (bo faktycznie Promyś miał lepszą opieke niż niejeden mój znajomy w ludzkim szpitalu) i pewnie nie chcieliby stracić klientki...normalnie zanim zdążyłam słowo powiedzieć to już było po telefonie :)
nie gniewaj się marcelibu-ja się nie chcę wcinać-to tylko tak wyszło..

ja też kiedyś rozkładałam na raty tylko że tym razem tak wyszło że już jest po terminie. ale i tak sama sobie rozłożę na raty bo innego wyjścia nie mam.. :mrgreen: :ryk:

a gdzie ten tekst? :roll:

smarti

Post » Czw lis 25, 2010 15:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonko, ale skonsultować Promyczka trzeba, bo nie wiemy, co to jest dokładnie.
A za konsultacje pewnie dużo profesor nie policzy, najwyżej Monię poprosimy o pomoc.
Zresztą, tak sobie pomyślałam, że narazie wybiorę fotki, z tych, które mam i wyślę do Magiji z prośbą o założenie aukcji.

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 15:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:
a gdzie ten tekst? :roll:

Na PW Ciotka, na PW 8)

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 15:37 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Witam,
nie odzywałam się dotychczas, ale pilnie śledzę wątek od kilku dni. Bardzo kibicuję Promysiowi :ok: :ok: :ok:
Smarti, jesteś wielka, że tyle robisz dla Promyka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziewczyny mają rację - nie zostawimy Cię z długiem.
Chciałabym pomóc w miarę moich możliwości. Proszę o dane do przelewu.
Jak dostanę PW to coś przeleję jeszcze dziś.
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Czw lis 25, 2010 15:39 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To ja już wysyłam PW, żeby Iwonka sobie tym głowy nie zawracała :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]