TAKIE szamanki to rzadkość w dzisiejszych czasach

mmk -

Dochodzę do wniosku,że mamy z moją Mam NAPRAWDĘ zajerzystego pana doktora, o którego fachowych i ludzkich zachowaniach można by niezła książkę napisać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skwareek pisze:Vil a nie daloby sie tej koteczki na sterylke zlapac?
solangelica pisze:(...)
Aha, chcialabym Was poinformowac ze Etiopia wyladowala znow w szpitalu - ma niska krzepliwosc krwi i fatalna morfologie, wywalilo jej mnostwo siniakow (przez lekarke ktora jej podala jakis lek w trzykrotnej dawce a nie powinna) - na szczescie wzieli ja na badania i dostala plytki i osocze. Ma wyjsc we srode. Rozumiem ze jak bede dzwonic to mam od Was ja pozdrowic?
Nemi pisze:solangelica pisze:(...)
Aha, chcialabym Was poinformowac ze Etiopia wyladowala znow w szpitalu - ma niska krzepliwosc krwi i fatalna morfologie, wywalilo jej mnostwo siniakow (przez lekarke ktora jej podala jakis lek w trzykrotnej dawce a nie powinna) - na szczescie wzieli ja na badania i dostala plytki i osocze. Ma wyjsc we srode. Rozumiem ze jak bede dzwonic to mam od Was ja pozdrowic?
Pewnie, że pozdrowićI powiedzieć, że przesyłamy jej dużo dobrych mocy i magiczny pakiet zdrowotny - niech się dzielnie trzyma
majencja pisze: ale nie życzę nikomu to co mnie spotkało 25 lat temu- pan ordynator z ginekologii powiedział do mnie tak: cytuję dosłownie-bardzo mi przykro że tak się stało ale gdybym przypuszczał ze dziecko jest takie duże to bym panią zerżnął, może wtedy by przeżyło
majencja pisze:
ale nie życzę nikomu to co mnie spotkało 25 lat temu- pan ordynator z ginekologii powiedział do mnie tak: cytuję dosłownie-bardzo mi przykro że tak się stało ale gdybym przypuszczał ze dziecko jest takie duże to bym panią zerżnął, może wtedy by przeżyło
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 72 gości