nie wiem, skąd gdzie jak i dlaczego, ale Viggo i Largo ssą cyca u Kretka, a ten raczej nie prostestuje - zastanawiające... czyżby nowa umiejętność naszego kota???

Czarnulka21, trzeba nasze syfki zaszczepić... zwierzak czy gdzieś indziej???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lusesita pisze:widzieliście kiedyś, żeby kastrowany kocur robił za kotke karmiącą?????![]()
![]()
![]()
nie wiem, skąd gdzie jak i dlaczego, ale Viggo i Largo ssą cyca u Kretka, a ten raczej nie prostestuje - zastanawiające... czyżby nowa umiejętność naszego kota???![]()
Tak się wtrącęlusesita pisze:widzieliście kiedyś, żeby kastrowany kocur robił za kotke karmiącą?????![]()
![]()
![]()
nie wiem, skąd gdzie jak i dlaczego, ale Viggo i Largo ssą cyca u Kretka, a ten raczej nie prostestuje - zastanawiające... czyżby nowa umiejętność naszego kota???![]()
Czarnulka21, trzeba nasze syfki zaszczepić... zwierzak czy gdzieś indziej???
lusesita pisze:
Dziewczyny, teraz z innej beczki. dzwonili do mnie Państwo od Belli i Bono. potrzebują adres dobrego hoteliku dla kotków, bo wyjeżdżają na wakacje i nie mogą wziąć kotów. wiem, że gdzieś o tym czytałam, ale nie mogę znaleźć gdzie... ślepam ja czy cóśczy ktoś mi może pomóc??? plisssss.....
justyslopez pisze:Jest hotel dla zwierząt w Trypuciach. Szczerze polecam, zawsze zostaje tam mój pies, a wiem, że koty też mają tm dobre warunki. http://www.trypucie.za.pl/strona.html tutaj strona, jest kontakt i inne informacje.
kast6 pisze:Znalazłem kotkę w centrum Białegostoku około 6 tygodni.
Zabraliśmy ją do weterynarza na odrobaczenie.
Pilnie szukam tymczasowego domu do adopcji!!
Mam swojego kota po operacji i nie mogę ich trzymać razem w kawalerce!
BARDZO PROSZĘ O KONTAKT
608784237, kast6@yahoo.com
PS. Do Pani Agi: To ja dziś pisałem smsy do Pani. Kamil.
Proszę o pomoc.
Zdjęcie:
adopcje/index.php?u=7058/1
dorotak97 pisze:Ja na 38 m mam swoje dwa koty+króli+4 tymczaski
Jak prześledzisz wątek to zauważysz że z miejscem jest cieniutko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Wix101 i 178 gości