W każdym razie mam (będę miała) miseczki przeróżnej wielkości (dwie duże), koce szt.3, mały pojemnik na karmę, małą kuwetę z ramką, duży pojemnik.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kastapra pisze:Tweety pisze:osuszacz działa od rana już w kociarni, wypożyczyliśmy na kilka dni z jednej z firm, bo "normalni" ludzie raczej takich rzeczy nie posiadają. Ew. odkażanie czy odgrzybianie po wysuszeniu, tak mówił pan, który pożyczył sprzęt
Mówiłam kilka razy, ze załatwię za darmo, tylko jak ten ktoś sobie skonczy suszyc....
_namida_ pisze:Ja mogę być w Kociarni w czw i pt o 15 a nawet częściej zaglądać w ciągu dnia.
W weekend nie dam rady.
Co do wykładziny: z tego co wiem, są plany, żeby położyć jakieś płyty, nie gumolit.
Tweety pisze:
Czy ja w tym całym ferworze wspomniałam, że Gapa ma dom? Udało się ją wczoraj w ciągu godziny, może półtorej, złapać do kontenerka, przywieźliśmy ją z Nawojowej Góry do Krakowa i odstawili do domu gdzie zamieszkała z dwoma brytyjkami i Kirke ze schroniska. Późnym wieczorem pani wzięła Gapę na ręce, panna siedziała ma kolanach i wtulała się. BarbAnn, przypomina Ci to coś?Może kłajszczanki tak mają
![]()
karaluch pisze:Bio-Stalfris - lista ostateczna?
1. Tosza - 1
2. Anna 09 - 0,5
3. Miuti - 1
4. aassiiaa - 1
5. queen_ink - 0,5
6. Tweety - 0,5 lub 2x0,5
7. milu - 0,5
8. solangelica - 1
9. Liwia - 1
10. Etiopia - 0,5
11. lutra - 1
12. BarbAnn - 0,5
13. Cammi - 1
14. Leone - 0,5
Wyszło mi 11 litrów.
Tosza pisze:.
Tweety, bardzo dziękuję za klatkę, wsadziłam wściekłe Libertówki i juz nie będę miała wyrzutów sumienia, że siedzą w za małej klatce.
Dom, do którego zawiozłam w sobotę dwa srebrne maluchy nadal nie odbiera telefonów, nie odpowiedział na smsa.Zaraz napiszę jeszcze maila, Wpadam w panikę, nie wiem, co robić. mam przeczucie, ża kociaki nie żyją. Nie moge powstrzymać łez.
Tweety pisze: Katgral przechodzi samą siebie, mimo, że ma na głowie kocie maluchy, co do których ma permanentną wizję, że na pewno zaraz umrą(Kasia, ale lubimy się, prawda?
)
katgral pisze:Tweety pisze: Katgral przechodzi samą siebie, mimo, że ma na głowie kocie maluchy, co do których ma permanentną wizję, że na pewno zaraz umrą(Kasia, ale lubimy się, prawda?
)
![]()
![]()
![]()
bardzo bardzo śmieszne bardzo!
mama się dalej nie załatwia, za chwilę podaję parafinę ........
małe mają jutro drugą dawkę odrobaczenia..........czyli.....przez 24 godziny.........
no!
PORAŻKA JAKAŚ
a jeszcze sobie zedytuję i dodam qr...a! wrrrrr
WŁAŚNIE PODAŁAM MAMIE 2,5 ml parafiny (0,5 wylądowało w moim oku, a wcześniejsze 3 ml na klawiaturze, nie pytajcie jak to zrobiłam bo aż mi głupio)
MAM WAŻNE PYTANIE: czy ktoś może mi powiedzieć KIEDY I EWENTUALNIE ILE MAM PODAC ZNOWU TEJ PARAFINY jeśli nie będzie efektu??
Tweety pisze:a ja zapytam z innej beczki. Dostałam logo w pdf-ie, mam je wstawić do nas na stronę i jeszcze podpiąć pod to link. Litości! ja jestem straszny tuman w tej dziedziniea leone śpią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 91 gości