Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 16:55 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Iweta pisze:
kya pisze:Ale masz szanse pomoc cialem a nie tylko duchem ! Wydaje mi sie ,ze po tym co piszesz powinnas chciec .Zweryfikujesz przy okazji swoje poglady na wiele spraw :twisted:

"na wiele spraw" to pewnie znaczy na temat Izy , ciagle myslicie, ze zdołacie wszystkich nastawic przeciwko Izie? Nie uda wam sie, ludzie czytają i wyciagaja wnioski z tego waszego kliku kliku i nie koniecznie sa to wnioski dyskredytujące Ize, jak pewnie zauważyłyscie

Wiele spraw to wiele spraw Iweta . Nie doszukuj sie czegos czego nie ma .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw lut 25, 2010 16:57 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Jasne. Co do wizyty w Szczecinie, z Twojej gościny nie skorzystam. Dostałabym taki rachunek, że nogami bym się nakryła. Albo musiała publicznie co dziesięć minut dziękować. Czytając szczecińskie wątki nietrudno zauważyć, że współpraca z Wami jest niemozliwa. Przykładów było dużo. Nie da się zwailć całej winy na brak wpółpracy z Wami na Izę. Dowodzi tego historia Wiolki, kacoli, miśka z żoną, salpsa, o których już wspominałam. To z Wami nie da się współpracować. Ja, jeśli pozwolisz, nie będę Ci się spowiadać z tego co robię. Bo nie po to robię, żeby się chwalić.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw lut 25, 2010 16:59 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

no to Afatima sprawę tego kto zajmie się kotami na Tęczy mamy ustaloną

huuurrra!
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw lut 25, 2010 17:02 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Dość mam już tego, idźcie psuć atmosferę gdzie indziej. Dość mam tych głupich, złośliwych, chamskich wpisów. Idźcie załozyć kolejny modelowy wątek, który z wielkim hukiem rozwalicie. Tak jak wątek lotniskowców. Więcej się nie dam sprowokować.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw lut 25, 2010 17:10 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Afatima pisze:Jasne. Co do wizyty w Szczecinie, z Twojej gościny nie skorzystam. Dostałabym taki rachunek, że nogami bym się nakryła. Albo musiała publicznie co dziesięć minut dziękować. Czytając szczecińskie wątki nietrudno zauważyć, że współpraca z Wami jest niemozliwa. Przykładów było dużo. Nie da się zwailć całej winy na brak wpółpracy z Wami na Izę. Dowodzi tego historia Wiolki, kacoli, miśka z żoną, salpsa, o których już wspominałam. To z Wami nie da się współpracować. Ja, jeśli pozwolisz, nie będę Ci się spowiadać z tego co robię. Bo nie po to robię, żeby się chwalić.

"Pac pałaca wart" ... Jestes agresywna i nic wiecej . Nie skorzystasz z gosciny ani zaproszenia bo tak Ci wygodniej . Z reszta jakbys sie czula gdyby nagle okazalo sie ,ze nie mialas racji? Glupio by bylo nie? Dlatego lepiej dalej pierdoly wypisywac Afatimko,prawda? Siedzisz sobie w domciu ,walisz w klawiaturke i nie musisz sie wstydzic za wszystkie wypisywane tu glupoty ,bo przeciez jestes anonimowa. Gratuluje,lol
Psuc atmosfere? No nie wiem czy ktos bardziej tym razem naskunksil tu jak Ty i cindy . Probowalam wyjasnic ,ze prawnie kotom pomoc sie NIE da, zeby pomoc im trzeba by bylo je przesiedlic i tylko za to spotkalam sie z niebywala agresja az 3 osob: Cindy,Twoja i Izy . Niepotrzebna moja pomoc to nie ,lol

kya

Post » Czw lut 25, 2010 17:41 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

po pierwsze :ryk:
po drugie :placz:

stu procentowe czlowieczenstwo :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw lut 25, 2010 17:51 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

No a moze wiora podzielisz sie z nami swaja madroscia i powiesz co TY bys zrobila? Bardzo jestem ciekawa jaki Wy macie pomysl na rozwiazanie sprawy?

kya

Post » Czw lut 25, 2010 17:57 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

kya pisze:No a moze wiora podzielisz sie z nami swaja madroscia i powiesz co TY bys zrobila? Bardzo jestem ciekawa jaki Wy macie pomysl na rozwiazanie sprawy?

...napisać donos na TOZ ...

agiis-s

Post » Czw lut 25, 2010 17:59 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

agiis-s pisze:
kya pisze:No a moze wiora podzielisz sie z nami swaja madroscia i powiesz co TY bys zrobila? Bardzo jestem ciekawa jaki Wy macie pomysl na rozwiazanie sprawy?

Obrazek

kya

Post » Czw lut 25, 2010 18:10 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

jakos slabo mnie interesuje to co ty chcesz :mrgreen:

wiora

Post » Czw lut 25, 2010 18:11 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

agiis-s pisze:

w donoszeniu ty masz wprawe nie ja

rodzice mnie inaczej uczyli sprawy rozwiazywac :mrgreen:

wiora

Post » Czw lut 25, 2010 18:12 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Ja też jestem ciekawa propozycji skutecznych rozwiązań.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw lut 25, 2010 18:13 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

raczej umiesz tylko krytykowac z tego co widze, bo pomyslow zero. Nie obchodza Cie te koty najwyrazniej .

kya

Post » Czw lut 25, 2010 18:16 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

reddie pisze:Ja też jestem ciekawa propozycji skutecznych rozwiązań.

no żebyś się nie doczekała....

agiis-s

Post » Czw lut 25, 2010 18:21 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

A, tak sobie zasygnalizowałam, że jestem ciekawa. Specjalnie na zaspokojenie mojej ciekawości nie liczę, ale zawsze warto podjąć próbę. A nuż jakaś błyskotliwa rada padnie i będzie można wcielić ją w życie, z korzyścią dla głównych zainteresowanych.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

[poprzednia][następna]