Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Przepraszam, że tutaj, ale chyba potrzebna jest pomoc...
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php ... erwowanych
Agness78 pisze:ulvhedinn pisze:Przepraszam, że tutaj, ale chyba potrzebna jest pomoc...
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php ... erwowanych
ech jak tu pomóc wszystkim..... DT tak mało a jak są to już zapchane
fufu pisze:I co z białaskiem? Transport do Bydgoszczy się znalazł?
Gibutkowa pisze:fufu pisze:I co z białaskiem? Transport do Bydgoszczy się znalazł?
U mnie cisza![]()
![]()
Może chociaż TDT jakiś na czas szukania transportu...
Mruczeńka1981 pisze:Nikt się jeszcze nie zgłosił. Myślimy nad jakimś szpitalikiem, ale brakuje takich we Wrocku. Mawin, może lecznica dr Tosia??
Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Nikt się jeszcze nie zgłosił. Myślimy nad jakimś szpitalikiem, ale brakuje takich we Wrocku. Mawin, może lecznica dr Tosia??
Mru, a nie lepiej zrobić rotację i zdrowego kota dać na hotelik do Asi?
Kruszyna pisze:Dostałam informację, że w piątek osoba będzie jechała z Rawicza do Poznania, a stamtąd do Bydgoszczy. Czy jest możliwość, żeby ktoś go w piątek zawiózł do Rawicza/Poznania?
Kruszyna pisze:Dostałam informację, że w piątek osoba będzie jechała z Rawicza do Poznania, a stamtąd do Bydgoszczy. Czy jest możliwość, żeby ktoś go w piątek zawiózł do Rawicza/Poznania?
> Witam serdecznie!
>
>
> Mam następujące pytania- rozumiem, że kiciuś jest leczony, na co jest
chory?
> (koci katar, zaziębienie?) "Nie do końca sprawne łapki"- co to oznacza,
czy
> kitek jest po wypadku?
Sprawa jest dość pilna, dlatego dałam najkrótszy możliwy termin> Chciałabym pomóc- czy sprawa jest superpilna? Ile kotek może u Państwa
zaczekać?
> (chodzi mi o to, czy musimy szukac domku zastępczego, czy systarczy pomoc
w
> szukaniu domu wogóle). Bardzo by mi zależało, żeby kiciuś nie trafił
do
> schroniska- chory i nie do końca sprawny ma niewielkie szanse na
przetrwanie,
> poza tym "zniknie" w tłumie kotów...
A ja dziękuję za zainteresowanie losem kotka.> Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc zwierzaczkowi w potrzebie i
pozdrawiam,
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 28 gości