Etka pisze:a i kciuki za sterylke Balbinki.
Dobrze ze bedzie juz ciachnieta bo ktos o niej mysli
Jowitka Houston do Apollo

Co raz częściej odnoszę wrażenie że nikt moich wypowiedzi nie czyta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:a i kciuki za sterylke Balbinki.
Małgorzata Pękała pisze:Wiem że jeśli chodzi o tą kwestię to zdania są podzielone ale p.Basia stwierdziła że nie łączyłaby zabiegu oczka z zabiegiem szczęki ze wzgl. na stan koteńki.
Małgorzata Pękała pisze:Etka pisze:a i kciuki za sterylke Balbinki.
Jowitka Houston do Apollo,Balbina już jest ciachnięta .
Co raz częściej odnoszę wrażenie że nikt moich wypowiedzi nie czyta
Małgorzata Pękała pisze:filo była robiona tylko sterylka.
Małgorzata Pękała pisze:Dobra,wszystko już wiem.Aga póżniej podam ci na PW telefon do p.Basi, i się same dogadujcie.Mi już jedno pośrednictwo wystarczy.
Balbinka w trybie przyśpieszonym dostała blokadę i pojechała dzisiaj na sterylkę do dr.Dąbrowskiego.Z tego co mi przed chwilą p.Basia mówiła Balbi ma juz dwa lata i to jej pierwsza ruja.Darła sie tak że sąsiedzi dobijali się do drzwi żeby ją uspokoić.( no cóż sąsiedzi nie są zbyt zyczliwi pani Basi i się czepiają wszystkiego a ona nie chce zapewne dodatkowych nieprzyjemności,dosyć ich miała przez "życzliwych" ludzi )
Wiem że jeśli chodzi o tą kwestię to zdania są podzielone ale p.Basia stwierdziła że nie łączyłaby zabiegu oczka z zabiegiem szczęki ze wzgl. na stan koteńki.Będzie rozmawiała z ZiM na temat pokrycia kosztów zabiegów.Tak więc tak jak wczesniej wspomniałam za chwilę podam ci Aga numer i omówcie to wspólnie.
oczywiscie dostałam zgodę p. Basi na udostępnienie numeru i mówiłam jej komu przekażę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1296 gości