Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Istna pisze:Ano - zimno i mokro...
Moja (domowa) kicia ma problemy hmm z tą odwrotna stroną jedzenia - wczoraj ją potraktowałam olejkiem rycynowym i po tygodniu udało jej sie wreszcie opróżnić brzuszek ale nie chciałabym jej tego częściej robić... Ona jada wyłącznie (WYŁĄCZNIE) surowe miesko - różni weci różnie mówili - jedni ze to bardzo dobrze bo kot zwierzę mięsożrne, inni że właśnie niedobrze bo wielu rzeczy jej w organiźmie brakuje. Na uzupełnianie mozemy tylko jechać na zastrzyk z witamin bo mała absolutnie niczego do pyszczka nie weźmie poza świerzutkim surowym mięskiem. Te jakby nieco mniej świerze my jemyOstatnio kupiłam poidło-fontannę i cud nad cudy czasem chlipnie wody - do tej pory nie widziałam, żeby piła.
...
Megana pisze:Może ja pesymistka do potęgi, ale jeszcze nie widzę żadnego światełka, bo skąd 6,5 tys? ...
Jayin pisze:ja mam drobnostkę, ale dopiero we wtorek mogę na szybko podrzucić, albo zostawić w centrum do odebrania (Wały Chrobrego), w Szczecinie.
Kupiłam swoim kociaków suchą karmę - ale małe jej nie je, a duże ignoruje... Nie wiem czemuwybredne jakieś są chyba. A karma nowej firmy, dwie paczki (jedna napoczęta - otworzona tylko), jakosciowo ponoc na poziomie RC. u mnie będzie leżeć, a może u Izy albo u kogos innego właśnie się przyda... Wprawdzie to tylko niecały kilogram, ale po co ma się marnować. no więc przywiozę we wtorek i jak ktoś byłby w centrum, albo w tygodniu moglby odebrac - to albo przekażę, albo zostawię do odebrania w firmie. Sama niestety nie wyrobię się nijak czasowo, zeby osobiscie zawieźć :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, puszatek, squid i 331 gości