Anna_33 pisze:(...) ciagle czuje ten zapach..
My też

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna_33 pisze:(...) ciagle czuje ten zapach..
kasia79 pisze:Anna_33 na strace wcześniej przedstawailas zdjęcie szczeniaczka z czarna obwódka dookoła oka moge go wziąśc na tymczas jak chcecie i będzie transport
CoolCaty pisze:Widzę, że małe amstafiątko robi furrorę. Ja tez w nocy napisałam Ani ana PW ze mogę je wziąść na DT
Agn pisze:Aniu, a Płowy nadal tam jest?
Agn pisze:CoolCaty pisze:Widzę, że małe amstafiątko robi furrorę. Ja tez w nocy napisałam Ani ana PW ze mogę je wziąść na DT
No bo cudne jest... Takie... Ziutkowate...![]()
I te łapska.![]()
![]()
A to suńka, czy psiun?
ostatniaszansa pisze:Agn pisze:CoolCaty pisze:Widzę, że małe amstafiątko robi furrorę. Ja tez w nocy napisałam Ani ana PW ze mogę je wziąść na DT
No bo cudne jest... Takie... Ziutkowate...![]()
I te łapska.![]()
![]()
A to suńka, czy psiun?
To slodkie malenstwo to sunia, ma ok. 2 miesiecy i jest przekochana, mam wiecej zdjec, ale nie umiem tu wklejachjak ktos jest zainteresowany, to prosze na pw:) We wtorek na 90% bedziemy w schronisku, mozemy przetransportowac sunie do Warszawy.
memka pisze:Tak na szybko jeśli chodzi o kuchnię, to na pewno trzeba pomyśleć nad naprawą lub wymianą szafki pod zlewem. Tak obecna trzyma się tylko "jakimś cudem".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 160 gości