Schr. Sosnowiec-szukamy chętnych na DT odwagi może ktoś...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 09, 2009 14:22

i znów dziś przyniesiono do schroniska nowego kociaka :twisted: podobnież 4 miesięczny :( szlag by.... :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 09, 2009 15:01

Dobrze Ciociu Tilibulku- zwłaszcza że mają je....obszczane :twisted: Choćbym ile je odsikiwała to i tak leją jeden drugiemu zwłaszcza na łepetynki. Z wyjątkiem Miśki - ta nigdy nie była obsikana. Chitra jakaś cy cóś??? 8O
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw kwi 09, 2009 15:58

Ja sie melduje z mojego kociego szpitala. Tajniak od dzisiaj tez na lekach- choc niby wszystko wyglada ok- po kastracji sie zroslo ladnie, ale prawie w ogole sie nie rusza i nie je :cry: Fanta noc spedzila w lazience. Chyba nawet dobrze sie tam czula, choc zwymiotowala w nocy :? Siusiu do kuwetki tez zrobila. Przenioslam ja jednak do sypialni i zamknelam drzwi, zeby odizolowac (choc Tajniak i tak okupuje chodniczek w przedpokoju :( ) dwa razy dzis ja karmilam (Tajniaka zreszta tez strzykawka 8O ) i na razie wszystko w niej zostalo :wink: Znalazla sobie miejsce w sypialni kolo mojego lozka na malej zielonej poduszce (z napisem- moja szczesliwa poduszka :wink: ) Jest bardzo lagodna i chudziutka. ale mimo to potrafila otworzyc drzwi, skad sily miala to nie wiem :twisted:
Chyba sie dosc dobrze tutaj czuje, najchetniej by sobie pozwiedzala pewnie ;)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw kwi 09, 2009 16:15

:ok: :ok: :ok: żeby wszystko bylo dobrze
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw kwi 09, 2009 17:06

terenia1 pisze:
Nawie pisze:Aha... To pokaźne cudo :1luvu: w wolierze wraca gdzieś czy będzie do adopcji? Nie widziałam tu zdjęć [może znowu przeoczyłam] a ogłoszenia bym zrobiła.

Do adopcji zdjęć nie zrobiłyśmy bo nie było czasu - Basia ją nazawała Marta :lol:

No chyba ktos chce mieć tyłek skopany :twisted:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 09, 2009 17:31

majencja pisze:Dobrze Ciociu Tilibulku- zwłaszcza że mają je....obszczane :twisted: Choćbym ile je odsikiwała to i tak leją jeden drugiemu zwłaszcza na łepetynki. Z wyjątkiem Miśki - ta nigdy nie była obsikana. Chitra jakaś cy cóś??? 8O

Majencja mowi sie ochrzczone... :lol: I nic nie szkodzi. I tak prosze o przekazanie buziakow :twisted:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw kwi 09, 2009 20:25

majencja pisze:Hop do góry przy obiadku, zrobiliśmy siku, po małym qpalku i koła do góry :lol: tylko brzuchy wywalone :spin2:

żłobek majenji
"po obiadku"
Obrazek
fotoMaja
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw kwi 09, 2009 20:25

Witajcie wieczorową porą :wink:
Piękne zdjęcia kociątek :1luvu: , Majencja - jesteś wielka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw kwi 09, 2009 20:28

Kropeczka13 pisze:
majencja pisze:Hop do góry przy obiadku, zrobiliśmy siku, po małym qpalku i koła do góry :lol: tylko brzuchy wywalone :spin2:

żłobek majenji
"po obiadku"
Obrazek
fotoMaja

heheh ale słodkie paskudztwa :wink: :D

mar_tika

Post » Czw kwi 09, 2009 20:41

Sisi podjęła współpracę, RUSZYŁO cyba na dobre :)
Ło matko i córko ile z niej wyszło 8O
Brzuszek jeszcze duży ale już miękk.Jutro wizyta u weta i zobaczymy
co dalej.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw kwi 09, 2009 20:54

Tosiu jednak wrócił do izolatki bo tamte smoki po nim deptają i podgryzają w celu zabawowym a on raki marniutki i chudzieńki. Ale jak wsadzę łapę do koszyczka to zaraz podnosi łebek i mrrrruczy jak się go pogłaszcze. Biedniutki okropnie w porównaniu z tamtą szarańczą, która wije się jak piskorz przy karmieniu czy odsikiwaniu. Tosiu natomiast ssie już dużo ładniej ale taki mało ruchliwy w stosunku do reszty towarzystwa. Tylko te jego wielkie oczy 8O , najmniejszy a ślepia ma wielkie. Taki boroczek- chyba go tatuś kot slekka nie dorobił :cry:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw kwi 09, 2009 20:55

Kropeczka13 pisze:Sisi podjęła współpracę, RUSZYŁO cyba na dobre :)
co dalej.

To trzymamy kciuki za resztę oby z niej wyszło :lol:
Marta jutro mam urlop więc... będę coś kombinowała oby było dobrze jutro dam Ci znać 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 09, 2009 21:02

majencja pisze:Tosiu jednak wrócił do izolatki bo tamte smoki po nim deptają i podgryzają w celu zabawowym a on raki marniutki i chudzieńki. Ale jak wsadzę łapę do koszyczka to zaraz podnosi łebek i mrrrruczy jak się go pogłaszcze. Biedniutki okropnie w porównaniu z tamtą szarańczą, która wije się jak piskorz przy karmieniu czy odsikiwaniu. Tosiu natomiast ssie już dużo ładniej ale taki mało ruchliwy w stosunku do reszty towarzystwa. Tylko te jego wielkie oczy 8O , najmniejszy a ślepia ma wielkie. Taki boroczek- chyba go tatuś kot slekka nie dorobił :cry:

Trzymam kciuki za malucha .Bedzie dobrze :)

mar_tika

Post » Czw kwi 09, 2009 21:05

terenia1 pisze:
Kropeczka13 pisze:Sisi podjęła współpracę, RUSZYŁO cyba na dobre :)
co dalej.

To trzymamy kciuki za resztę oby z niej wyszło :lol:
Marta jutro mam urlop więc... będę coś kombinowała oby było dobrze jutro dam Ci znać 8O

Jeżeli chodzi o mnie czyli Marte jako Martę .To bedziemy w kontakcie.
Bo w sumie :roll: mówiąc Marta, to nie wiem z kim chcesz kombinować ze mną? ,Hidi?,Martą od Łobuza? czy kotką z kociarni ?8O

mar_tika

Post » Czw kwi 09, 2009 21:23

SZAŁ NA MARTY :wink:
Martusia :love: :ryk:
Marta :twisted: :ryk:
Marta-Hidi :) :ryk:
Marta - łobuz :oops: /jeszcze nie znam/:ryk:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]