Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Nawie pisze:Aha... To pokaźne cudow wolierze wraca gdzieś czy będzie do adopcji? Nie widziałam tu zdjęć [może znowu przeoczyłam] a ogłoszenia bym zrobiła.
Do adopcji zdjęć nie zrobiłyśmy bo nie było czasu - Basia ją nazawała Marta
majencja pisze:Dobrze Ciociu Tilibulku- zwłaszcza że mają je....obszczaneChoćbym ile je odsikiwała to i tak leją jeden drugiemu zwłaszcza na łepetynki. Z wyjątkiem Miśki - ta nigdy nie była obsikana. Chitra jakaś cy cóś???
Kropeczka13 pisze:Sisi podjęła współpracę, RUSZYŁO cyba na dobre![]()
Ło matko i córko ile z niej wyszło![]()
Brzuszek jeszcze duży ale już miękk.Jutro wizyta u weta i zobaczymy
co dalej.
majencja pisze:Tosiu jednak wrócił do izolatki bo tamte smoki po nim deptają i podgryzają w celu zabawowym a on raki marniutki i chudzieńki. Ale jak wsadzę łapę do koszyczka to zaraz podnosi łebek i mrrrruczy jak się go pogłaszcze. Biedniutki okropnie w porównaniu z tamtą szarańczą, która wije się jak piskorz przy karmieniu czy odsikiwaniu. Tosiu natomiast ssie już dużo ładniej ale taki mało ruchliwy w stosunku do reszty towarzystwa. Tylko te jego wielkie oczy, najmniejszy a ślepia ma wielkie. Taki boroczek- chyba go tatuś kot slekka nie dorobił
terenia1 pisze:Kropeczka13 pisze:Sisi podjęła współpracę, RUSZYŁO cyba na dobre![]()
Ło matko i córko ile z niej wyszło![]()
Brzuszek jeszcze duży ale już miękk.Jutro wizyta u weta i zobaczymy
co dalej.
To trzymamy kciuki za resztę oby z niej wyszło![]()
Marta jutro mam urlop więc... będę coś kombinowała oby było dobrze jutro dam Ci znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości