Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 04, 2009 20:49

Iweta pisze:
mar_tika pisze:
Iweta pisze:To ja tradycyjnie zapytam; Co słychać u Rudzika ? Moze w jakiś cudowny sposób znalazł kochający domek :roll:

Iwetko cierpliwości narazie Rudzik jest na kociarni .Z racji tego ze przyszedł z domu biega sobie luzem razem z Sali po kociarni.Obserwujemy go i czekamy aż kogoś ugryzie :twisted:
Jutro ja mam dyzur więc szczęśliwą pogryzioną mogę zostać jaaaa :wink:
Jutro porobię mu fotki i zaczniemy szukac domku.Madrego domku:)

Dziś do nowego domku pojechała KIKa:)

Niestety odeszla od nas Myszka coreczka Juliuszki.Robaczyca i niestety chyba niedożywienie :cry: Mikus jest zalamana:(

Ale mam nadzieje, ze nie jest już taki smutny? Kociarnia to nie DS, ale może być pewien ,że wszyscy go kochają i na tą okoliczność mógłby w końcu kogos ugryźć :wink:
Zrób duuuużo fotek :)

Biedna Myszka :cry:

Zrobie Iwetko dużżżo fotek i wkleje jutro:)
mamy oprócz Rudzika jeszcze dwóch przystojniaków do adopcji ,więc jutro bedzie rewia kocich panów (kastrowanych)ma sie rozumieć :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lut 04, 2009 21:07

terenia1 pisze:
majencja pisze:Mam pomysła! Jeszcze myślę chociaż trzeci dzień non stop w pracy 8O . Może Marta weźmie kotę jadąc do mnie a Pani z gór przyjedzie po niego do mnie i od nas odbierze? Można to zgrać czasowo . Miałaby bliżej niz do Tychów i trasa dość dobra z ominięciem różnych metropolii

Majencja całkeim niezły pomysł :lol: musimy tylko zgrać czasowo :lol:

Mysle ze Pani z gor bedzie obojetne, ale sie dowiem. Z tego co wiem nie bardzo chec jechac w weekend po trasach gdzie duzo ludzi, turystow etc. A Majencja skad jestes?;)

W ogole to ja stwierdzam ze sie na dom tymczasowy nie nadaje bo im blizej Zaby nowego domu, tym mniej chce ja oddawac :twisted: Przeslodka jest i taka miziasta sie zrobila przez ten czas u mnie. i taka towarzyska. I kochana. i W ogole najlepsza kicia na swiecie :cry:

No nic. Mam nadzieje ze w nowym domku bedzie szczesliwa.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro lut 04, 2009 21:15

hidi pisze:
terenia1 pisze:
majencja pisze:Mam pomysła! Jeszcze myślę chociaż trzeci dzień non stop w pracy 8O . Może Marta weźmie kotę jadąc do mnie a Pani z gór przyjedzie po niego do mnie i od nas odbierze? Można to zgrać czasowo . Miałaby bliżej niz do Tychów i trasa dość dobra z ominięciem różnych metropolii

Majencja całkeim niezły pomysł :lol: musimy tylko zgrać czasowo :lol:

Mysle ze Pani z gor bedzie obojetne, ale sie dowiem. Z tego co wiem nie bardzo chec jechac w weekend po trasach gdzie duzo ludzi, turystow etc. A Majencja skad jestes?;)

W ogole to ja stwierdzam ze sie na dom tymczasowy nie nadaje bo im blizej Zaby nowego domu, tym mniej chce ja oddawac :twisted: Przeslodka jest i taka miziasta sie zrobila przez ten czas u mnie. i taka towarzyska. I kochana. i W ogole najlepsza kicia na swiecie :cry:

No nic. Mam nadzieje ze w nowym domku bedzie szczesliwa.

Marta kazda z nas ma taki sam problem .Wiesz z czasem my wszyscy kochamy nasze tymczasiaki i ciezko nam jest je oddać.Dlatego ja zawsze zadaje 100 pytań do ...i odrzucam kilka domków zanim sie zdecyduję na ten własnie wymarzony.
Trzymam kciuki coby Żabka dobrze trafiła :ok:
Ty jako Dt znasz Żabkę najlepiej i wiesz do jakiego domku powinna trafić.
Marta nochal do góry to pierwsza twoja adopcja :wink: Bedzie dobrze

mar_tika

Post » Śro lut 04, 2009 22:48

Na dupke lepszy niż linomag jest Alantan Plus a przed posmarowaniem podmyć chusteczkami do pielęgnacji niemowląt. A ja mieszkam na trasie Oświęcim- Kety- główna droga. A gdzie kota ma jechać?

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lut 04, 2009 22:58

majencja pisze:Na dupke lepszy niż linomag jest Alantan Plus a przed posmarowaniem podmyć chusteczkami do pielęgnacji niemowląt. A ja mieszkam na trasie Oświęcim- Kety- główna droga. A gdzie kota ma jechać?

Do Szczyrku
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro lut 04, 2009 23:11

To szczęścira Kika dziś wieczorkiem zawiozłam ją do nowego domku
Obrazek
Będzie mieszkała w dzielnicy obok mnie :) Kikusia w samochodzie nawet nie miaukęłą, w domku wyszła zero strachu obeszłą mieszkanie , coś tam pochrupała i uwaliła się na kolanach p. Agnieszki włączyła traktorek, wywaliła brzusi i dosłowie się do niej przykleiła :) to faktycznie strasznie miziasta kicia. Jutro p. Agnieszka jedzie z nią do weta na ogólny przegląd i umówienie się w sprawie sterylki. Domek bardzo fajny i nowi duzi i mały Igor bardzo fajni i sympatyczni tak że dziewczyny trzymać kciuki, żeby Kikusia ładnie się sprawowała.
Na kociarnię za to przybyła dziś nowa kicia ze stajni - też cała czarnulka :cry: bałam się na kociarni wypuscić Kikę i nową jedncześnie, żeby się nie pomylić :lol: kicia też przytulasta i miziasta :lol:
Rudzik chyba już pogodził się ze swoją sytuacją nie wygląda już tak smutno. Za to Gaz ze Szrekiem - stczyli walkę i musiałam chłopaków rzdzielać, ale tak osobno to obydwa strasze tchórze boją się włąsnego cienia :) za to Skrzacik z niczego nic sobie nie robi turla się z zabawkami p całym boksie :D
Fionka dalej warczy, ale na Basię reaguje łagodniej 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lut 04, 2009 23:18

Kocham moje koty :evil: Zmęczona po podróży, rozpakowuje walizke , wyciągam piżamkę a piżamka co ? Zeszczana dokumentnie przez któregoś gada :evil: Chyba chciał któryś co bym o nim nie zapomniała jak będę w stolycy :evil:

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lut 05, 2009 9:01

majencja pisze:Kocham moje koty :evil: Zmęczona po podróży, rozpakowuje walizke , wyciągam piżamkę a piżamka co ? Zeszczana dokumentnie przez któregoś gada :evil: Chyba chciał któryś co bym o nim nie zapomniała jak będę w stolycy :evil:

lo ty to masz wesolo z tymi lobuzami :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lut 05, 2009 9:25

majencja pisze:Kocham moje koty :evil: Zmęczona po podróży, rozpakowuje walizke , wyciągam piżamkę a piżamka co ? Zeszczana dokumentnie przez któregoś gada :evil: Chyba chciał któryś co bym o nim nie zapomniała jak będę w stolycy :evil:

heheh zamiast terenu kociaki zaznaczyły pańcię :wink: coby inne kociaste wiedziły że ty już posiadasz stadko swoich osobistych futer :wink:

mar_tika

Post » Czw lut 05, 2009 12:23

Kociaste dbają byś będąc nawet gdzieś daleko czuła sie jak w swoim domu :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lut 05, 2009 14:41

Kikusia w nowym domku sprawuje się bardzo ładnie :lol: całą noc ładnie przespała i poradziła sobie bez wpadki z kuwetką. Dziś p. Agnieszka z kicia była u weta zresztą naszego zaprzyjaźnionego jest już umówiona na sterylkę :)

terenia1

Post » Czw lut 05, 2009 19:32

Uprzejmie donoszę, że u naszej Molly w nowym domku wszystko dobrze, dzewczynka troszkę się nawet rozbrykała, :lol: i dobra wiadomość nowi opiekunowie Molly będą nam pomagać z kociastymi i w kociarni :lol: jestem umówiona na sobotę na wprowadzenie we wszystko :lol:

terenia1

Post » Czw lut 05, 2009 20:36

Witajcie wieczorową porą :wink: .
Pozwolę sobie tu zamieścić odpowiedź na pytanie zadane przez Terenię w innym miejscu :D :wink: .
Aktualnie jestem na urlopie i jeszcze cały przyszły tydzień zalegaństwa przedemną a w styczniu jakoś nie udało mi sie do Was dotrzeć niemniej przy najbliższej okazji wpadnę :D .
Mam nadzieje że wtedy uda mi sie odwiedzić także Waszych podopiecznych :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lut 05, 2009 21:30

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą :wink: .
Pozwolę sobie tu zamieścić odpowiedź na pytanie zadane przez Terenię w innym miejscu :D :wink: .
Aktualnie jestem na urlopie i jeszcze cały przyszły tydzień zalegaństwa przedemną a w styczniu jakoś nie udało mi sie do Was dotrzeć niemniej przy najbliższej okazji wpadnę :D .
Mam nadzieje że wtedy uda mi sie odwiedzić także Waszych podopiecznych :wink:

To zapraszamy jak zwykle serdecznie :lol: a teraz odoczywaj sobie spokojnie na urlopiku :lol:

terenia1

Post » Czw lut 05, 2009 23:04

TE KTÓRE ZNALAZŁY SWÓJ DOMEK

1.SYJAMEK 2. LUSIA 3. NESCA 4. KAMA
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

5. KRÓWKA 6.DŻUDŻU 7.ŁOBUZ 8.MAŁA LU

9.KŁAPOUSZEK 10 i 11.DWIE KOTECZKI OD CLEO 12.RYŚKA

13. 4 KOCIĘTA OD KARMICIELKI 14.LENA 15.MARMUREK 16.HALBINOWE SREBERKA