S.K Tymczasowe Niekochane-zapraszamy do II czesci

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2008 19:05

Opowiedz jej historię Rudego... :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie lis 02, 2008 19:35

Boenko-kciuki za Sonieczkę-zeby sie dobrze zaaklimatyzowała :wink:

i wogole cmoknijcie ode mnie wszystkie tymczasiki :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie lis 02, 2008 21:15

Tajniak czuje sie zdrów, dzięki Bogu! Jest pupilem obu kocurów, nawet Junior go wylizuje i dopieszcza (a to ewenement!) Teraz leżą sobie we trzy na fotelu, Tajniaczek w środku miedzy wujkami... zdjeć nie porobie jednak, nie mam nastroju... trzy moje czarnuszki odeszły w te święta pamięci o zmarłych... Koloratka [*], Mefi [*], Borutka [*]
:cry: :cry: :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie lis 02, 2008 22:49

Biedactwa [*] :(((

z tych lepszych wiesci to ciesze sie Boenko ze Sonia juz w swoim domku, tak dlugo czekala...
zaniedlugo sciagne jej allegro..

zaktualizowalam troche nasza stronke i odnowilam allegro nowym kotom (zdjecia) no i troche aukcji jest:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1458455

a ja mysle ze jak sezon na maluchy sie skonczy to trzeba by zaczac ratowac koty z kociarni i wydawac je domkom;)

moja czarnuszka jest sliczna, cala Totunia;) zjadla juz kilka porcji kurczaka z ryzem, kupka coraz ladniejsza i bardziej zbita. Oczywiscie wzorowo korzyst z kuwetki ehh dala i troche swiatla :) jesli wiecie o co mi chodzi, po tym jak nie ma Kalinki:(

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Pon lis 03, 2008 6:45

czy mogę prosić o wstawienie już Alfy na stronę do adopcji? Alfeczka już naprawdę gotowa... Parę dni, do końca tygodnia będzie do wydania na domek

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pon lis 03, 2008 7:24

Wczoraj wieczorem Okruszek pojechał do swojego własnego domku w Gliwicach :lol: a ja... tradycyjnie...:cry: .
Wyszukał go na Allegro syn nowej pańci. Domek już u mnie zachwycał się maluszkiem, wypytał się o jedzonko, żwirek itd, więc mam nadzieję, że Okruszkowi będzie dobrze.
Okruszek ma swoją książeczkę, w której wpisałam, że był szczepiony w schronisku, tylko nie wiem, jaką dostał szczepionkę?
Wpisałam mu tez odrobaczenie robione w mojej lecznicy.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lis 03, 2008 9:11

Miki, dopiero dzis doczytałam, przykro mi z powodu Kalinki, bardzo :(
A miała szanse, aby żyć, co za ludzie :( bardzo smutno :(

=================

Ja poprosiłam córe, aby porobiła zdjęc Małemu,
Niestety moja Kiarunia znów choruje, rano w niedzielę,krwawiła, muszę koniecznie złapac sioo do badania.
Tak reaguje na stres, Mały daje jej popalic :evil: , domek bardzo potrzebny.
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon lis 03, 2008 9:35

mar9- :D cieszę sie,żemały juz w domku stałym-pisz co tam u niego słychać :wink:

Iwona-kciuki za dom dla twojego rozrabiaki :ok:

Mała1

Post » Pon lis 03, 2008 13:38

ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lotka zaczyna rujke :cry: :cry: a ja mam Dyzia i Tamaya z jajami :roll: nie moge odjajczyć Dyzia bo miał katar ponad tydzień a w weekend dodatkowo sraczkował razem z Locią więc sie troszke boje ciachać :( chciałam w piątek Loteczke ale jak juz zaczyna rujke to sie raczej nie da tak :( cholera co ja mam teraz począc buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lotka zamknięta sama i beczy a Dyzio z drugiej strony też :( Tamay widze na szczęscie nie bardzo sie orientuje w temacie a Otis nie wie co ma ze sobą zrobić mimo ze jest bezjajeczny ......zapowiada mi sie miły tydzień :? niech jeszcze zacznie Kacper mi lac po kątach jak przy Maji i bedzie Meksykkkk :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon lis 03, 2008 16:12

no to masz Meksyk, ojjj

Mała1

Post » Pon lis 03, 2008 22:05

kurcze,... zauwazylam na brzuszki malutkiej czarnej kitki taki maly ruchomy guzek, tak jakby taka kulke z tluszczem. Obawiam sie ze trzeba bedzie to wyciac.. jak myslicie? czy taki maly kociak moze byc operowany? bo chyba nie moge jej szukac domu poki ma cos takiego?

Update - a teraz macam macam i juz nie wiem, grubasne to male i nie umiem nic znowu wyczuc. Moze to tylko tluszcz..

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Wto lis 04, 2008 7:33

Pozwolę sobie w tym wątku pięknie podziękować Be za kolejną dotację na kocie sanatorium Zabrze-Zdrój :lol: :lol:
Be... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lis 04, 2008 7:35

Domek Okruszka przymierza się do założenia mu nowego wątku na forum, więc proszę ciocie o trochę cierpliwości :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto lis 04, 2008 7:37

mika_xx pisze:kurcze,... zauwazylam na brzuszki malutkiej czarnej kitki taki maly ruchomy guzek, tak jakby taka kulke z tluszczem. Obawiam sie ze trzeba bedzie to wyciac.. jak myslicie? czy taki maly kociak moze byc operowany? bo chyba nie moge jej szukac domu poki ma cos takiego?

Update - a teraz macam macam i juz nie wiem, grubasne to male i nie umiem nic znowu wyczuc. Moze to tylko tluszcz..

mika, a gdzie ona to ma ?
jesli w okolicach pępka to moze byc przepuklina pępkowa
Masza taką miała. Nie jest to nic groznego. Masza miała miec usuwaną przy okazji sterylki, ale okazało sie ze przepuklina sama zniknęła :wink:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto lis 04, 2008 9:25

mika-ja tez stawiam na przepukline pępkową :wink:

Mała1

[poprzednia][następna]