Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:Iruś, śnieżynka z mojego podpisu nie żyje.
Jeszcze przedwczoraj pełen życia, piękny kocurek, dziś umarł na mym ręku, mrucząc.
Dzięki Amyszce zostanie na moim banerku symbolem kociąt szukających domu, którego on sam nie doczekał.
Mała1 pisze:no to przedstawiam nowe koty
co gorsza do schroniska trafił dzis niedawno pers, przy mnie przyniosła go babka z K-c mówiac ze znalazła go trzy dni temu w Czeladzi, i ze nie moze zatrzymać.
Pani zalatywała alkoholem![]()
Persiczka, nie jest młoda, ma zółte zęby, jest dosc wyluzowana, zjadła z apetytem.
To raczej drobny kot
Moze ktos szuka![]()
Kicia jest w wywirconowanej klatce, jutro bedzie szczepiona![]()
a to calusienki biały chłopaczek, dzis szczepiony![]()
![]()
edyta.jot pisze:MOze ten bialas jest dla mnie?szukam i szukam... jedne koteczki chca oddac razem... tu za daleko, tam kot ma podworko na tymczasie... a ja czekam na biale futerko do obglaskania
edyta.jot pisze:chcialabym zabrac tego bialego malucha ze schronu, ale nie wiem czy on tam jeszcze jest a nie moge wysłac wiadomosci prywatnej do halbiny. Prosze o jakas informacje na ten temat...
Kinya pisze:Wklejam tutaj dramatyczny apel w sprawie Kici, która już tak wiele wycierpiała.... Nie może trafić w tym stanie do schronu![]()
Kicia ma swój wątek na Dogomanii, link dla zainteresowanych: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/bla ... ku-148282/
"Szukam na gwałt DT dla schroniskowej koteczki, która w poniedziałek została przywieziona z interwencji do dłużyny z poszarpaną łapką............wczoraj trafiła na stół operacyjny....niestety trzeba było amputować jej tą łapinkę
dzisiaj kicia czuje się nad wyraz dobrze, ma apetyt i bezustannie się łasi......niestety jeszcze nie rozumie, że została kaleką
ŚNIEŻKA jest bardzo przytulaśna i młodziutka, ma ok roku
błagam o pomoc......ona za kilka dni wraca do schroniska....
DŁUZYNA GÓRNA, NIEDALEKO ZGORZELCA"
Przed operacją:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 75 gości