Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Uff, to dobrze, że rana ładnie zagojona! Ale nitkę warto usunąć. Tylko jak?
ASK@ pisze:jolabuk5 pisze:Uff, to dobrze, że rana ładnie zagojona! Ale nitkę warto usunąć. Tylko jak?
Niekoniecznie. Wykastrowała dziesiątki kotek swoich i wolnobytujacycj. U tych drugich nie ma szans na wyjecie nici. Są rozpuszczalne i po pewnym czasie wykruszą się lub kotka sama ją wyjmie. U żadnej mojej kotki nie utworzył się jakiś stan zapalny. Więc nie było potrzeby spacyfikować je.
avinnion pisze:Acha. Ja podaję w paście malt,żółtku itp. a i tak ciężko jest. My podajemy w dwie osoby a i tak boję się że się kitek zadławi. Mam jakąś fobie na tym punkcie. U nas jedna osoba trzyma a druga celuje w pysio.
Mam cztery jeże. Chciałabym oddać jednego siostrze do ogrodu, ale przeczytałam właśnie że na jesień mogą wciąż być mioty jeżykòw sierpniu i wrześniu no i mam teraz co do tego obawy.
Czy tak jest naprawdę i czy można jakoś poznać czy jeżynka ma mlode?
avinnion pisze:Acha. Ja podaję w paście malt,żółtku itp. a i tak ciężko jest. My podajemy w dwie osoby a i tak boję się że się kitek zadławi. Mam jakąś fobie na tym punkcie. U nas jedna osoba trzyma a druga celuje w pysio.
...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1827 gości