Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 08, 2013 11:49 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

oseski już przybierają ,nie ma rozwolnienia ,apetyt u carnego marny ..no dobra może normalny tylko ja się czepiam ..sama nie wiem :oops:
Pewnie conv mu niesmakuje :roll: na poczatku ok. teraz pociągnie raz i drugi i gryzie smoka. :|
a może tyle mu wystarczy :?: obserwujemy .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 08, 2013 15:04 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu Pola do Twojego mieszkanka jest stanowczo za duża, też tak myślę, że już dawno byś jej domek znalazła tym bardziej że jest ucywilizowana i nie uciążliwa. No nic pozostaje tylko żyć nadzieją że ten wymarzony domek (nie musi być aż tak wymarzony byleby ją kochał) wreszcie się znajdzie.
Widzę że i Lumpka może w końcu uda Ci się ucywilizować :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie wrz 08, 2013 18:48 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam po bardzo aktywnej niedzieli. Z towarzyszką małżonką obeszliśmy całe Stare i Nowe Miasto,
Krakowskie Przedmieście , mostem przez Wisłę i na Praską Miejską Plażę .Później spacerkiem dookoła
Stadionu Narodowego i z dworca Warszawa Powiśle SKM ką do domu. Cała wyprawa bite 8 godzin
ale pogoda dziś była taka cudna że szkoda było siedzieć w domu ,bo to był chyba taki ostatni piękny
weekend w tym roku.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie wrz 08, 2013 19:46 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

jak dobrze mieć swoją połówkę :kotek:
jak dziś też bardzo czynna byłam ,chociaż nigdzie nie spacerowałam ..bo i nie ma kiedy :roll:
Byłam za to na kóciótkiej przejażdze rowerowej.
Czarny osesek manie je ,nie chce doić ,karmie strzykawką ,robale ? poza tym wszystko z nimi ok.
bawią się ,turlają ,podgryzają,,widać że Rysio starszy troszkę ,obrotniejszy.
Jutro jeszcze na zastrzyki i chyba delikatnie odrobaczymy gnojki.
Już się boję. :oops:
Martwi mnie bo chłopaki się nie dogadują :cry: zaczynają walczyć ze sobą ,unikają się... czemu ,przecież to jeszcze kocie dzieci :(
Moje słoneczka zaniedbane przeze mnie ,nadabiam troszkę jak już jestem w łóżku ,ale to jest dobrze po pierwszej w nocy i one chcą spać ,a nie pieścić się :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 08, 2013 20:49 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu musisz dzielić miłość co najmniej przez 20 :D

kaja888

Post » Nie wrz 08, 2013 21:10 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

oj wcale to nie takie proste :roll:

a Lumpek niestety znów nafajdał w kąt :cry: chyba zostanie w kuchni ,tylko co zrobić aby nie przeskoczył na stronę pokoju ,wyższą bramkę..myślę.
Nie dam rady kupić nowych mebli :|
W czwartek mamy umówioną wizytę z ortopedą na 12.30...może boli go nóżka? może coś się dzieje czego nie widać :roll:
je jak koń ...
bawić chce się tylko sam :roll:
mam problem :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 08, 2013 22:31 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Bambo-sz,nadal nie chce jeść :cry: strzelił kupą ,a już myślałam że jest ok.
Wcześniej ciągnął smoka aż bałam się że butle wciągnie ,teraz karmię go na siłę bo sam ma to gdzieś. :cry:
mruczy ,wywala brzunio i nic więcej .Martwię się bardzo :cry:

idę sobie .
weekend minął ,a ja bardziej zmęczona niż przed. :roll: . :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 08, 2013 22:37 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dobrej nocki Dorotko!
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie wrz 08, 2013 22:39 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Może inne kociaki w zabawie go urażają w tą nóżkę i dlatego ?
Biedulki .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 09, 2013 7:16 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu kosz stał pod drzwiami :?:

kaja888

Post » Pon wrz 09, 2013 7:36 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witam poniedziałkowo.
Tak Elu ,kosz stał ,jeszcze go nie otworzyłam ,wszystko na później ..kosz ogromny ,pewnie się przyda :wink:
Gucio nie widzi i leci do kibelka ,nie ma problemów ,Lenka była totalnie niewidoma i bardzo obolała i pięknie przeskakiwała przez bramkę :roll: ta dziewczynka to cudo i w dodatku odwazna i bardzo mądra.
Gucio trzyma sę parteru ,bardzo sie boi ,a ona szałaput jeden ,wszędziej jej było pełno ,drapak ,okno ,blat kuchenny.. :D
Bambo-szka nadal karmię strzykawką ,on wcale nie chce jeść :cry: ,na szczęście nie rzyga.
Nie wiem co się dzieje :cry: On dorywał się do butli i połówkę wciągał na raz :roll:
Rysio je ,pięknie je . :ok:
Idę zrobić sobie kawkę ,zrypał mi się czajnik (,zwarcie było ,korki strzeliły )i teraz wodę gotuje w garnku :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 09, 2013 8:47 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Witaj Dorotko!
:ok: :ok: :ok: :ok: za kotusie i za ciebie!
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon wrz 09, 2013 8:57 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ujawniam się, połowy nie rozumiem bo nie nadążam za Wami, nie wiem kto się urodził, o jakim dużym piesku rozmawiacie :oops: :ok: :ok: :ok:
Wracam do pracy :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon wrz 09, 2013 9:43 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

a ja usiadłam i odpływam . :oops:
Jak się kręcę jest ok. tylko usiądę ścina mnie :| trzeba baterie wymienić :mrgreen:
Elu ,kosz wiklinowy świetny ,na pewno mi się przyda ,nadal nie wszystko obejrzałam. :oops:
ale koszulka nocna ok. tylko do kogo mam się w nią wystroić ? futra się nie poznają :smokin:
W czwartek kol. zrobiła mi zakupy w hurtowni na 100..same saszetki i tacki ,więc tego dużo,co prawda znika szybko ale okazuje się że bez kurczaka żyć nie można ..a tego mi brakło .
Ugotowałam pierś ,oj kuje w ząbki ,udo to jest to.
Miałam w promocji po 4 zł i kupiłam za mało :twisted:
Gucio i Pitulinek kochają kuraka ,psy wielbią ,Lumpek uznaje :wink: on woli tacke Animondy lub Schesira .
Teraz wszystko śpi ,maluchy zaraz zaczną wołać jedno ze chce jeść drugie że chce na wolność.
Chyba przestanę Gucia zamykać na czas mojego wyjścia ,klatke odstapi maluszkom które rosna i potrzebuja więcej swobody.
Zamówiłam dzieciakom mały drapaczek ,mam nadzieję że bedzie to udany prezent :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 09, 2013 9:57 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu no jak to Futerka nie docenią Twojej koszulki nocnej przecież je ucywilizowałaś i są mądrzejsze od niejednego człowieka :wink:
kussard - duży piesek to jest Pola (wysteryzlizowana suczka), która po śmierci swojego pana siedziała pod domem i wyła - mieszkali tylko we dwoje, pan zmarł a ona biedulka siedziała i wyła przez 2 tygodnie z tęsknoty. Dzięki Dorci udało się jej znaleźć miejsce w hoteliku pod Warszawą, ale koszt hoteliku jest dosyć wysoki 330 zł/ miesiąc, a Pola juz tam mieszka od marca 2012 r. i szukamy jej domku, jest spokojna lubi koty, dzieci, a nad wysztko kocha mężczyzn :) Gdybyś słyszała że ktoś chciałby dać domek Poli (sięga do kolan, może do najpieniejszych piesków nie należy :wink: ale jest kochana) to daj znać, będę bardzo wdzięczna. Boję się że niebawem zabraknie pieniążków na opłate hoteliku i nawet nie chcę myśleć że musiałaby trafić ponownie do schronu :( Jej pan właśnie ją ze schronu uratował.

kaja888

[poprzednia][następna]