S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 28, 2013 13:15 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

A o której jutro ten grill ?
Jeśli się wyrobię to też bym wpadła ............
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt cze 28, 2013 13:25 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

bettysolo pisze:A o której jutro ten grill ?
Jeśli się wyrobię to też bym wpadła ............

A jakoś tak po południu :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt cze 28, 2013 13:32 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

A bardziej konkretnie :wink:
Bo popołudnie długie jest :)
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Pt cze 28, 2013 13:38 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

bettysolo pisze:A bardziej konkretnie :wink:

A tutaj to już gorzej, ale dziewczyny przyjadą po wolontariacie zaraz, tylko nie wiem o której go skończą. Ale myślę, że tak od 16 to już będą :wink:
Z tego co się orientuję to Ty chyba mieszkasz całkiem niedaleko ode mnie. Znaczy się na standardy katowickie niedaleko :roll: Wiec myślę, że każda godzina od 16 - 19, co najmniej, będzie dobra.
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Pt cze 28, 2013 13:50 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Korciaczki pisze:też chcemy się jutro pojawić u AgiPap po schronisku:-)

...może się narazimy, bo przecież ta przyjemna część roku dotyczy tylko uczniów i nauczycieli, ale
WAKACJE! od dziś koniec szkoły aż do września; przyjemna myśl:-)

charm, fajnie, że będziesz z aparatem :kotek:
no i, TanundA, piękne zdjęcia

mnie się nie narazicie, to jedna z zalet pracy nauczyciela, nadal sie człowiek cieszy, że są WAKACJE ! :lol:

jutro postaram sie być na grilu :D
co prawda dzisiaj mam jakis kryzys wielu średniego i ledwo zyje, ale może do jutra uda mi się przekonać mój organizm do lepszego funkcjonowania :twisted:
gotowanie nie jest moja najmocniejszą stroną, ale przytargam jakieś słodycze :wink:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pt cze 28, 2013 14:23 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap pisze:
bettysolo pisze:A bardziej konkretnie :wink:

A tutaj to już gorzej, ale dziewczyny przyjadą po wolontariacie zaraz, tylko nie wiem o której go skończą. Ale myślę, że tak od 16 to już będą :wink:
Z tego co się orientuję to Ty chyba mieszkasz całkiem niedaleko ode mnie. Znaczy się na standardy katowickie niedaleko :roll: Wiec myślę, że każda godzina od 16 - 19, co najmniej, będzie dobra.

To wpadnię jeśli można :wink:
Tylko proszę o adres na PW
A Piotrowice faktycznie są bliziutko ode mnie
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Pt cze 28, 2013 15:51 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

AgaPap - te nogi w promocji bywają tylko rano przez chwilę, wczoraj teściowa się wybrała, to sprzedawczyni tylko się uśmiechnęła :roll:
kupiłam gulaszu drobiowego za 8zł. kilo i trochę indyczego i serduszek tez wkręcę, gotuje się właśnie :wink:

Megallan - pamiętam kocia, biedak :(
Andrea - :ok: :ok: :ok: za zdrówko

mój TŻ chyba się zdecyduje, pytał o której idziemy, no tyle pięknych kobiet w jednym miejscu to se nie odpuści :smiech3:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pt cze 28, 2013 16:18 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Bede dzis lub jutro robic zamowienie dla moich kociastych. Zamowie tez karme dla kociat - moze być mokra Animonda Carny kitten?
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Pt cze 28, 2013 16:51 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

froggy pisze:Bede dzis lub jutro robic zamowienie dla moich kociastych. Zamowie tez karme dla kociat - moze być mokra Animonda Carny kitten?

:1luvu:
jasne

dzięki wszystkim letnim mikołajom w imieniu smarkaczy za dostawy dobroci do jedzonka

nie pisałam jeszcze jaka biedna jest Roxi na kociarni :(
pkropnie sie boi, nie lubi innych kotów
jak sie wchodzi to normalnie przykleja sie do nogi człowieka

a Killer znów polazł na druga kociarnię
kurcze, razem z Melkorem to nie dobry tandem :|
Trzeba szukac im domu, łatwiej będzie dla Killera- ale ja byłabym za dobrym wychodzącym
nie jestem pewna czy faktycznie nie załatwia sie w mieszkaniu, na regale były koopale

i bardzo siedzi mi w głowie Kajtek , on na bank nie da sobie rady na kociarni

a z dobrych wieści
Paula juz przyłazi na kolanka i mruczy :)

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt cze 28, 2013 17:10 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Powiem tak - to jest świństwo, że urządzacie imprezę jak mnie nie ma w Katowicach.
JA się tak nie bawię:(
Idę dalej pracować:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt cze 28, 2013 17:17 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Nic się nie martw Lidziu! Za tydzien jest impreza u tangerine! :piwa:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt cze 28, 2013 17:19 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:Nic się nie martw Lidziu! Za tydzien jest impreza u tangerine! :piwa:

a tangerine już o tym wie? :twisted:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt cze 28, 2013 17:31 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Oj charm wyluzuj - wie, wie 8) . Mamy pojechac na działkę, przekopać, zasiać, naprawić płot, spalic zeszłoroczne liście... to chyba wie :mrgreen:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt cze 28, 2013 20:55 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lidka pisze:Powiem tak - to jest świństwo, że urządzacie imprezę jak mnie nie ma w Katowicach.
JA się tak nie bawię:(
Idę dalej pracować:(

To trza było nie wyjeżdżać :mrgreen:

AgaPap

Post » Pt cze 28, 2013 21:00 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:Oj charm wyluzuj - wie, wie 8) . Mamy pojechac na działkę, przekopać, zasiać, naprawić płot, spalic zeszłoroczne liście... to chyba wie :mrgreen:

wiem, wiem :lol:
moja mama padłaby na zawał na propozycje, ze jej tam cokolwiek zasiejemy czy przekopiemy :lol: ,
płot ewentualnie można naprawiać :twisted:
grill jest, tylko ja go nie umiem obslugiwać, także zabranie jakiegoś chłopa jak najbardziej wskazane :wink:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

[poprzednia][następna]