Jestem wyjątkowo dumna, że tak się to udało rozkręcić - zdaję sobie sprawę, że wiele tych kotów znalazło domki z polecenia, czy po znajomości, ale jednak fajnie jest mieć świadomość, że wisimy tam sobie w sieci i ludzie czytają o naszych kotach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Apsa pisze:To ja mam widać całkiem niezłe doświadczenia z "Metrem" - na cztery ogłoszenia psów ze schronu, dwa znalazły domy, z jednego praktycznie nikt nie zadzwonił i tylko na czwarte odpowiedziała banda oszołomów![]()
W kąciku adopcyjnym w wyborczej można dać ogłoszenie przekierowujące na stronę fundacji - tak robili w innej fundacji. W skrócie wyglądało mniej więcej tak: "Pieski do adopcji czekają na domy, więcej na http://www.adresfundacji.pl"
koteczekanusi pisze:Wiem, że macie aż za dużo własnych kotów do adpocji, ale jako że niedobór rudych, to może coś się uda znaleźć...
Zadzwoniła do mnie koleżanka, ma własnego kota, ale zupełnie niezwiązana z forum czy adopcjami, więc nie ma utartych własnych ścieżek. Do jej znajomej przybłąkała się kilkumiesięczna kotka (one oceniają na ok. 4 mies., choć mi ze zdjęcia wydaje się trochę starsza). Na szczęście pręgowana ruda z białym gorsem (ale podobno kotka). Kobieta nie może jej zatrzymać, bo już ma wystarczającą liczbę kotów. Gdybyście usłyszały o jakimś fajnym domu, to dajcie znać. Teraz kotka jest pod Gdańskiem, ale może zostać przywieziona do Warszawy, bo często jeżdżą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 125 gości