Właśnie okazało się, że kuweta, którą kupiłam na allegro przepadła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maupa pisze:a nie zostawił tego w jakimś magazynie do odebrania?
jaka to firma?
czy kupowałaś w sklepie wystawiającym na allegro, czy od osoby fizycznej?
pytam, bo od tego zależy, jak możesz swoją kuwetę odzyskać
AniHili pisze:W sklepie kupowałam.
Miał dostarczyć pocztex.
Na ich stronce po wpisaniu numeru przesyłki jest info, że było awizo...którego nie było (wiem, bo codziennie skrzynkę przeglądam).
Póki co naskrobałam maila do sklepu i jestem w trakcie wyjaśniania. A wścieklizny dostaję, bo a) kuweta bardzo potrzebna, b) miałam kiedyś podobne cyrki z GLS i to była ewidentna wina kuriera.
Maupa pisze:AniHili pisze:W sklepie kupowałam.
Miał dostarczyć pocztex.
Na ich stronce po wpisaniu numeru przesyłki jest info, że było awizo...którego nie było (wiem, bo codziennie skrzynkę przeglądam).
Póki co naskrobałam maila do sklepu i jestem w trakcie wyjaśniania. A wścieklizny dostaję, bo a) kuweta bardzo potrzebna, b) miałam kiedyś podobne cyrki z GLS i to była ewidentna wina kuriera.
też miałam cyrki z GLSem - zostawili ostatecznie paczkę w magazynie w innej miejscowości (!). a to było żarcie dla kota, które z powodów problemów z inną firmą właśnie się nam skończyło![]()
jeśli to pocztex, to dowiadywałabym się o losy przesyłki na Twojej poczcie (czy też najbliższej placówce, która realizuje kurierowanie). mailowanie do sklepu niekoniecznie musi coś dać, dopóki przesyłka wciąż jest w rękach kuriera - przynajmniej u mnie tak było. na razie najbliższe telefony to te na pocztę i na infolinię pocztexu; tam powinni Ci powiedzieć, gdzie jest Twoja paczka i jak możesz ją odebrać.
trzymam kciuki
AniHili pisze:Maupa, w kwestii paczki skorzystałam z Twoich rad i napadłam kolejno: pocztę i infolinię. Dziś między 17 a 19 kurier ma mi przywieźć paczkęDziękować raz jeszcze
jasdor pisze:http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/w-wigilie-sw-lucji-swietuja-czarownice,1,5328470,region-wiadomosc.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 35 gości