PJD-Operacja ZABIEG - zapraszamy do NOWEGO WĄTKU s. 100 :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 24, 2013 16:55 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt :rudolf: :s4:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Śro sty 01, 2014 21:00 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

a ja udanego Nowego Roku, żeby było mało potrzeb i dużo kasy, i jak najwięcej przekonanych :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw sty 02, 2014 15:45 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

OK, już jestem. Uzupełnię wpłaty, odpiszę na pw, dopiszę do listy koty itd. 8)

:partygirl: Sterylizujmy w roku 2014! :balony:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw sty 02, 2014 15:49 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Sarah DeMonique pisze:Ja dziś lub jutro rozliczę ostatnie dwa bazarki (wiersze pana Klimka i buciki). Póki chęci bazarkowe są, tylko fantów brak.
Stąd prośba - jeśli macie fanty, a brak Wam czasu na organizację bazarku chętnie się tym zajmę :) Szczegóły zawsze możemy dograć, a skoro już ruszyła Oz z kopyta, to szkoda by ten wóz spowalniać... :twisted: :twisted: :twisted: Mnie szykuje się duża dostawa ciekawych rzeczy, ale dopiero po Nowym Roku niestety ;(

Na szczęście! :lol: Kasa potrzebna jak nigdy! 8)

Chiara

Post » Czw sty 02, 2014 15:55 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Zosik pisze:Porażka na całej linii :(
Buba wyskoczyła mi z rąk, bo jestem kretynką i złapałam ją w rękawiczki.
Wyśliznęła mi się :(
Teraz znowu będę musiała ją urabiać nie wiadomo ile... :evil:

Miałam już na rano umówiony termin na sterylkę i przygotowaną klatkę do przechowania po...
Załamka :(

Buba, ty mały sprytny diabełku. :twisted: Uda się, musi! :ok: :ok: :ok:

Chiara

Post » Czw sty 02, 2014 16:05 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Sylwia, Pinokio gratulacje! Podliczę sterylki i wydatki i zastanowię się ile damy radę wysterylizować w styczniu.

Chiara

Post » Czw sty 02, 2014 19:22 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara pisze:Sylwia, Pinokio gratulacje! Podliczę sterylki i wydatki i zastanowię się ile damy radę wysterylizować w styczniu.

Chiara między 27.12.-31.12. nasz wet ciachnął jeszcze 5 kotek, czekam na fotki od weta i na fakturę :)
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Czw sty 02, 2014 19:31 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

sylwia1982 pisze:
Chiara pisze:Sylwia, Pinokio gratulacje! Podliczę sterylki i wydatki i zastanowię się ile damy radę wysterylizować w styczniu.

Chiara między 27.12.-31.12. nasz wet ciachnął jeszcze 5 kotek, czekam na fotki od weta i na fakturę :)

Super! :1luvu:

Chiara

Post » Pt sty 03, 2014 19:10 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Kotka starszej pani z Kłaja, która opiekuje się biednymi kotami w swojej okolicy. Organizacją zajęła się pani, która wysterylizowała z Operacją Zabieg wcześniej już dwie bezdomna kotki. Zawsze proszę ludzi, którzy sterylizują, żeby wracali z nowymi kotami na zabieg - każda taka osoba to skarb.

Obrazek

Skontaktował się ze mną pan, który chce pomóc bezdomnej kotce z Grójca pod Bielskiem. Chcemy mu pomóc.

Sterylkę obiecałam też kotce z Bielska Białej, którą znaleźli Ryśka i Jarek.

Bielsko Podlaskie - oby udało się jak najwięcej potyczek w tamtych okolicach.

Chiara

Post » Sob sty 04, 2014 0:24 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Dwie kolejne kotki, które otrzymały wsparcie od Operacji Zabieg, również są z Kłaja. :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Chiara

Post » Sob sty 04, 2014 13:20 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara, a doszły papierki za moje dwie sunie ? :) jak tak, to było 130zł za jedną?
Widziałam w pierwszym poście, że zniknęłam z kolejki i nie mam nic przeciwko, bo na razie u mnie całkiem spokojnie, ale cichutko się przypomnę, że została mi jeszcze stówka od Pani Ani, która była z przeznaczeniem na koty :oops:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sty 04, 2014 13:57 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

kinia098 pisze:Chiara, a doszły papierki za moje dwie sunie ? :) jak tak, to było 130zł za jedną?
Widziałam w pierwszym poście, że zniknęłam z kolejki i nie mam nic przeciwko, bo na razie u mnie całkiem spokojnie, ale cichutko się przypomnę, że została mi jeszcze stówka od Pani Ani, która była z przeznaczeniem na koty :oops:

Z kolejki zniknęły koty, które tam wpisałam na Twoją prośbę, bo zostały wysterylizowane, opłacone i przeniesione na listę kotów wysterylizowanych. Dziękuję, ale pamiętam na co Operacja Zabieg ma wpłaty celowe. Przypominanie mi o tym byłoby zasadne w sytuacji gdybym odmówiła Ci wysterylizowania kota, czego nigdy nie zrobiłam. Na listę wpisuję tylko konkretne koty, które czekają na zabieg, ale zrobię wyjątek skoro się niepokoisz i dopiszę kota dla Ciebie.

Chiara

Post » Sob sty 04, 2014 14:22 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Grudzień jest miesiącem bardzo kosztownym w domowym budżecie, więc tym bardziej doceniam Waszą pomoc w tym miesiącu i ogromnie za nią dziękuję, kochani! :1luvu: Wspracie jest bardzo potrzebne, coraz więcej osób prosi o pomoc dla kotów i z niepokojem myślę o tym, że trzeba będzie powoli zwalniać... Ale i tak wysterylizowaliśmy ostatnio więcej kotów niż ośmielałam się marzyć za co bezgranicznie Wam wszystkim dziękuję. :piwa:

Magdalena H., Batka ( dwa razy :lol: ) , Axa76, Andrzej L., Barbara M., Alicja S., Magdalena A. wsparli Operację Zabieg swoimi wpłatami w grudniu. :dance: :dance2: :dance:

Sarah, po raz kolejny poratowała koty swoimi wspaniałymi bazarkami.
:surprise: :surprise:

Dzięki Wam sterylizacje w grudniu mogły iść pełną parą. :ryk:

Obrazek

Chiara

Post » Sob sty 04, 2014 14:27 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

Chiara pisze:
kinia098 pisze:Chiara, a doszły papierki za moje dwie sunie ? :) jak tak, to było 130zł za jedną?

Z kolejki zniknęły koty, które tam wpisałam na Twoją prośbę, bo zostały wysterylizowane, opłacone i przeniesione na listę kotów wysterylizowanych. Dziękuję, ale pamiętam na co Operacja Zabieg ma wpłaty celowe. Przypominanie mi o tym byłoby zasadne w sytuacji gdybym odmówiła Ci wysterylizowania kota, czego nigdy nie zrobiłam. Na listę wpisuję tylko konkretne koty, które czekają na zabieg, ale zrobię wyjątek skoro się niepokoisz i dopiszę kota dla Ciebie.

Chiara, mam nieodzowne wrażenie, że chyba jestem już dla OZ/Ciebie jakimś problemem? Nie wiem o co Ci chodzi? Możesz mi to wyjaśnić ? Bo pytałam już o to, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Nie wiem, może za mało sterylizuje, za wolno, nie rozumiem co robię nie tak ? Napisałam, że nie mam nic przeciwko, ale Ty stwierdziłaś, że jednak chyba mam, bo zrobisz dla mnie wyjątek. Nie napisałam nic z pretensjami, hamsko, wulgarnie, ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi, moim zdaniem czuć w niej jakiś niesmak do mnie. Po prostu się przypomniałam, nie mając nic złego na myśli. Więc o co chodzi ?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sty 04, 2014 14:49 Re: PJD-Operacja ZABIEG. Lancet w dłoń! :)

kinia098 pisze:
Chiara pisze:

Chiara, mam nieodzowne wrażenie, że chyba jestem już dla OZ/Ciebie jakimś problemem? Nie wiem o co Ci chodzi? Możesz mi to wyjaśnić ? Bo pytałam już o to, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Nie wiem, może za mało sterylizuje, za wolno, nie rozumiem co robię nie tak ? Napisałam, że nie mam nic przeciwko, ale Ty stwierdziłaś, że jednak chyba mam, bo zrobisz dla mnie wyjątek. Nie napisałam nic z pretensjami, hamsko, wulgarnie, ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi, moim zdaniem czuć w niej jakiś niesmak do mnie. Po prostu się przypomniałam, nie mając nic złego na myśli. Więc o co chodzi ?

Nie chcę, żeby ktoś odniósł wrażenie, że uchylam się od realizacji wpłat celowych lub o nich zapominam dlatego natychmiast po Twoim poście dopisałam kota z wpłaty celowej do listy. Powodzenia w sterylizacjach, które Operacja Zabieg zawsze sfinansuje w miarę swoich możliwości. 8)

Chiara

[poprzednia][następna]