Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:Ja dziś lub jutro rozliczę ostatnie dwa bazarki (wiersze pana Klimka i buciki). Póki chęci bazarkowe są, tylko fantów brak.
Stąd prośba - jeśli macie fanty, a brak Wam czasu na organizację bazarku chętnie się tym zajmęSzczegóły zawsze możemy dograć, a skoro już ruszyła Oz z kopyta, to szkoda by ten wóz spowalniać...
![]()
![]()
Mnie szykuje się duża dostawa ciekawych rzeczy, ale dopiero po Nowym Roku niestety ;(
Zosik pisze:Porażka na całej linii
Buba wyskoczyła mi z rąk, bo jestem kretynką i złapałam ją w rękawiczki.
Wyśliznęła mi się
Teraz znowu będę musiała ją urabiać nie wiadomo ile...![]()
Miałam już na rano umówiony termin na sterylkę i przygotowaną klatkę do przechowania po...
Załamka
Chiara pisze:Sylwia, Pinokio gratulacje! Podliczę sterylki i wydatki i zastanowię się ile damy radę wysterylizować w styczniu.
sylwia1982 pisze:Chiara pisze:Sylwia, Pinokio gratulacje! Podliczę sterylki i wydatki i zastanowię się ile damy radę wysterylizować w styczniu.
Chiara między 27.12.-31.12. nasz wet ciachnął jeszcze 5 kotek, czekam na fotki od weta i na fakturę
kinia098 pisze:Chiara, a doszły papierki za moje dwie sunie ?jak tak, to było 130zł za jedną?
Widziałam w pierwszym poście, że zniknęłam z kolejki i nie mam nic przeciwko, bo na razie u mnie całkiem spokojnie, ale cichutko się przypomnę, że została mi jeszcze stówka od Pani Ani, która była z przeznaczeniem na koty
Chiara pisze:kinia098 pisze:Chiara, a doszły papierki za moje dwie sunie ?jak tak, to było 130zł za jedną?
Widziałam w pierwszym poście, że zniknęłam z kolejki i nie mam nic przeciwko, bo na razie u mnie całkiem spokojnie, ale cichutko się przypomnę, że została mi jeszcze stówka od Pani Ani, która była z przeznaczeniem na koty
Z kolejki zniknęły koty, które tam wpisałam na Twoją prośbę, bo zostały wysterylizowane, opłacone i przeniesione na listę kotów wysterylizowanych. Dziękuję, ale pamiętam na co Operacja Zabieg ma wpłaty celowe. Przypominanie mi o tym byłoby zasadne w sytuacji gdybym odmówiła Ci wysterylizowania kota, czego nigdy nie zrobiłam. Na listę wpisuję tylko konkretne koty, które czekają na zabieg, ale zrobię wyjątek skoro się niepokoisz i dopiszę kota dla Ciebie.
kinia098 pisze:Chiara pisze:kinia098 pisze:Chiara, a doszły papierki za moje dwie sunie ?jak tak, to było 130zł za jedną?
Z kolejki zniknęły koty, które tam wpisałam na Twoją prośbę, bo zostały wysterylizowane, opłacone i przeniesione na listę kotów wysterylizowanych. Dziękuję, ale pamiętam na co Operacja Zabieg ma wpłaty celowe. Przypominanie mi o tym byłoby zasadne w sytuacji gdybym odmówiła Ci wysterylizowania kota, czego nigdy nie zrobiłam. Na listę wpisuję tylko konkretne koty, które czekają na zabieg, ale zrobię wyjątek skoro się niepokoisz i dopiszę kota dla Ciebie.
Chiara, mam nieodzowne wrażenie, że chyba jestem już dla OZ/Ciebie jakimś problemem? Nie wiem o co Ci chodzi? Możesz mi to wyjaśnić ? Bo pytałam już o to, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Nie wiem, może za mało sterylizuje, za wolno, nie rozumiem co robię nie tak ? Napisałam, że nie mam nic przeciwko, ale Ty stwierdziłaś, że jednak chyba mam, bo zrobisz dla mnie wyjątek. Nie napisałam nic z pretensjami, hamsko, wulgarnie, ale po przeczytaniu Twojej odpowiedzi, moim zdaniem czuć w niej jakiś niesmak do mnie. Po prostu się przypomniałam, nie mając nic złego na myśli. Więc o co chodzi ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 594 gości