Dzisiaj jadę z Antosiem do weta. Zmiana się lekko powiększyła, więc sama nie zlezie. Nie zauważyłam, żeby się drapał, więc raczej go nie swędzi. Biedny ten Antoni, jak nie urok, to przemarsz wojsk.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Antoś jest podobno zdrowy, a to na karku to wyrwane w bójce . A kotka już dzisiaj trafi do domu. Morelowa, możesz puścić kciuki i napić się porannej kawki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Hurrra Głaski dla futer I czekam na fotki z Supraśla i Białego.
To tutaj przynajmniej widomo, że to drugie futro. A u mnie kiedyś, na początku, Pyza była oddzielnie, bo po chorobie Psotusia już nigdy nie puszczałam nietestowanego kota do reszty i któregoś dnia wróciłam do domu, a ona na karku miała łysą plamkę, wyrwane włosy, aż do skóry. I już tam sierść jej nie odrosła. I kto to zrobił? Duchy chyba