Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 25, 2013 18:32 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

muse pisze:Szoszek sprawdzał zamówienie i nie dał kliknąć innej niż trzeba karmy :ok:

Obrazek

:mrgreen: :ok: :ok:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto cze 25, 2013 21:35 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

NatjaSNB pisze:Tosia sprawdziła czy sznurek trzyma, Bazyl rzucił ogólnie okiem czy paczka gotowa do drogi i wysyłamy Wam 15kg karmy :ok:
Jest też dodatek dla Wiktorka.
Obrazek

:1luvu:
muse pisze:Od nas też dziś poszła paczka :-) Co prawda bezpośrednio ze sklepu, ale Szoszek sprawdzał zamówienie i nie dał kliknąć innej niż trzeba karmy :ok:

Obrazek

:1luvu:

Strasznie zapracowane macie koty :mrgreen:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto cze 25, 2013 22:45 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

ametyst55 pisze:
Strasznie zapracowane macie koty :mrgreen:

No ja nie wiem, co byśmy bez nich zrobiły :mrgreen:
[ObrazekObrazek Obrazek

muse

Od: Śro cze 19, 2013 7:53

Post » Śro cze 26, 2013 6:58 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Dziewczyny, ale super! Dla Ani każda pomoc jest na wagę złota :(
Wasi koci pomocnicy zasłużyli na nagrodę :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro cze 26, 2013 11:09 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Cieszę się że pomoc dla Ani nadciąga..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro cze 26, 2013 11:36 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Ania napisała, że moja paczka już dotarła... strasznie się cieszę :ok:
A co do kociej pomocy, to było zobaczyć moje koty kiedy karton owijałam folią do pakowania... już normalnie miałam ochotę Bazyla dołączyć do tej przesyłki jako bonus :ryk:
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Śro cze 26, 2013 20:22 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Od nas też paczka wkrótce dotrze do kociaków Ani:)

Widzę, że wielu z nas ma w domu specjalistów ds. kontroli wszystkiego, co jest z domu wynoszone i przynoszone :ryk:

Aneczko, jak sobie radzicie? Jak kociaki?

bluette

Od: Czw sty 10, 2013 18:59

Post » Śro cze 26, 2013 20:47 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

jak to koty potrafią wybrać cudownych Dużych o wielkich sercach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob cze 29, 2013 14:29 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Bardzo gorąco Wszystkim dziękuję.
Bezdomniaczki w końcu pojadły, aż się popłakałam. Od dawna wydzielam karmę, bo jest z nią bardzo krucho, a ilości jakie są potrzebne są ogromne. Gdybym karmiła tylko same podwórkowce było by o wiele łatwiej, jednak są jeszcze tymczasy, które dają popalić czasem za takie własnie duże stado kotów.

Trójłapek Wiktorek cały czas uczy się życia, ładnie robi już do kuwetki, choć cały czas są problemy z kupką, apetyt dopisuje.
Niebieska kicia jest kochana, jest już po sterylizacji i testach ( FIV,FELV -oba ujemne), ma anemię i parametry wątrobowe trochę podwyższone ale pracują już nad tym problemem.

Zapraszam gorąco na moje bazarki (na długi, karmę dla chorych, bieżące leczenie kocich tymczasów) viewtopic.php?f=20&t=153887
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie cze 30, 2013 9:49 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Aniu, to my powinniśmy Ci wszyscy codziennie dziękować za to, co robisz.
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Nie cze 30, 2013 11:28 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Aniu, a co z Łatulką? Miała mieć drugą operację, o ile pamiętam...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Nie cze 30, 2013 12:32 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

NatjaSNB to naprawdę niepotrzebne, robię swoje po chichu, staram się nie wadzić nikomu.

mavi tak, będzie 2 operacja ale za chwilę, Łacia musi się zregerować, odsapnąć, skóra musi sie uplastycznić, nie wiem jak to nazwać w sumie.
Ja muszę też przygotować się na to finansowo ( zabieg, badania, histopatologia- są kosztowne), a w tej sytuacji jaka jest teraz z kotami nie jest to proste. Np oprócz 2 miotów chorych kociaków mam problem z kicią ze wsi Trikolorką ( zeszłoroczny miot) kotka wymiotuję 1-2 razy dziennie średnio co 2-3 dni wodą i krwią, dużo krwi. Badamy ale potrzebna jest głębsza diagnoza, teraz mamy miec mi.in. usg .
Operacja będzie w sierpniu, musi też być trochę chłodniej. Przeraża mnie to bardzo i przerasta. Łatka tak bardzo ciężko to przeszła, to był bardzo rozległy zabieg i czeka ją drugi raz to samo.

Anna Rylska

Post » Nie cze 30, 2013 16:11 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Brzusio Łaci wygląda tak

Obrazek Obrazek

Anna Rylska

Post » Nie cze 30, 2013 18:30 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Duży szef :( ale na zdjęciu widać , że ładnie się zagoiło. Jak pięknie się wystawia do miziania :)
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Nie cze 30, 2013 20:48 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Przypomnę bazarki :
- viewtopic.php?f=20&t=149638 - kolczyki i korale
- viewtopic.php?f=20&t=151854 - korale z kulek filcu
- viewtopic.php?f=20&t=153887 - dużo markowych ciuszków
- viewtopic.php?f=20&t=154246 - cudne skórzane szpilki RIVER ISLAND r.39. sukienka KHUJO

Serdecznie zapraszamy na bazarki. Pomoc nadal potrzebna :!:
Obrazek

ametyst55

[poprzednia][następna]