Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 12:38 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

sherina, gratulacje! :D

Dorciu, przepraszam :oops: czy Ty kiedyś pisałaś że w tej kamienicy gdzie mieszkasz są puste mieszkania do wynajęcia? Czy coś pomyliłam?
Bo jest taki wątek:
viewtopic.php?f=8&t=136784
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob gru 10, 2011 15:16 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

sherina pisze:Witamy serdecznie już z domu i bardzo dziękujemy za życzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mała Amelia, będzie kociarą, choć koty po wstępnym obwąchaniu omijają ją szerokim łukiem :|

Obrazek Obrazek

Ewuś - to takie Cudeńko w Twoim brzuszku siedziało??? :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dorotko - sorry za przerwę - młyn straszny, przepraszam, jak widzisz nawet przez telefon nie miałam jak rozmawiać... :cry: :evil: W pracy malowanie trawy na zielono, w tygodniu wracałam do domu bardzo późno. I nie wysłałam obiecanej karmy do Dorobelli (bo wracałam do domu o godz. 21, albo potwornie głodna, bo nie było chwili, żeby zjeść, a potem już nie miałam dosłownie siły wyjść z domu czy nawet ruszyć palcem) . No normalnie kicha taka była w tygodniu, że dosłownie płakać mi się chce...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 10, 2011 18:52 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

Dorotko czy masz jakieś wiadomości od Izy ,ciekawa jestem efektu urządzeń :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie gru 11, 2011 10:15 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

Dorcia dalej bez netu?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie gru 11, 2011 18:19 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

ale tu pusto :(

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie gru 11, 2011 18:36 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

normalnie nikt za mną nie tęsknił :crying: :crying: :crying:
ale ja za wami bardzo :oops:

od słów przeszłam do czynów i robię CO ,mam tylko nadzieję że nie będzie żadnych niespodzianek.
Jeszcze jutro i chyba koniec roboty czas użytkowania.

W domu horror ,syf kiła i mogła,najgorzej koty zestresowane :cry: psy sobie radzą ,nawet lać co po niektóre przestały :twisted:
Czeka nas jeszcze malowanie .
zmęczona jestem bardzo ,zmęczona i obolała ,całe szczęście mam Bartka i jego dziewczynę do pomocy ,ja to troszkę jak królowa matka :wink:

Moja tymczaska Bajka jest już po czyszczeniu zębów ,więcej wyrwanych niż przypuszczałam ,dużo zębów przetrwałych ,straszna zgnilizna :cry:
Ma około 4 lat a jest jak babunia :cry:
Niestety jest na coś jeszcze uczulona bo łapki liże i pociera oczka :cry: przy zmianie karmy ustało częściowo brzydkie i obfite łzawienie.
Amanda ma zabieg w kolejny piątek,.
Lusia ma zdjęty kubraczek i odżyła :wink:

a święta tuż tuż .....

sherina urodziłaś maleńką księżniczkę :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie gru 11, 2011 18:46 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

To niech zadziała co :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie gru 11, 2011 18:53 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

dziękuję :1luvu:

było bardzo dużo wątpliwości ,ale chyba mój syn mnie przekonał mówiąc ..mamo jeżeli mamy tu mieszkać jeszcze nawet tylko 3 lata ,a te 3 lata może być ci lepiej ,lżej to nie ma co się zastanawiać..
długoo mi mówił i tłumaczył ,chyba na te słowa czekałam :oops:
Razem będziemy spłacać ,damy radę .
mój syn dorasta ,mądrzeje ,staje się mężczyzną :1luvu:
powiedziałam mu to ,a on na to ,ja nie męcizna ja Bartek ,twój syn :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 11, 2011 18:58 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

Fajnego masz syna, Dorciu.
Mam nadzieję, że moje dzieciaki też będą fajne.

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Nie gru 11, 2011 19:03 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

Gadzina ,po tych wszystkich przeżyciach chyba dorósł szybciej ,inaczej ? mądrzej? ale też nie zawsze jest idealny ,bez przesady :wink:
jest inny niż jego rówieśnicy ,nie pije ,nie pali ,nie chodzi po klubach ,nie szaleje ..troszkę jest za poważny i to mnie martwi.

ja byłam zupełnie inna :mrgreen:

zasadzkas ,sunia już w nowym domku ,chyb JEST SZCZĘŚLIWA.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 11, 2011 19:14 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

Jek ,bardzo ci dziękuję za pyszności :1luvu: :piwa: nie wiedziałam od czego zacząć :oops: :wink: najfajniej było jak chciałam łyk soczku chwycić :mrgreen:
odstawiłam w pełni świadoma posiadania na święta ,może znów dziewczyny mnie odwiedzą 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 11, 2011 19:29 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

Dorciu, ja też nie latałam po klubach i nie imprezowałam, a mój tata nadal żyje.
I jakoś nie czuję straty, że nie popełniłam jakiś tam szaleństw/głupst/wariactw.
A może już przekroczyłam pewien wiek i teraz wiem, że jeszcze mogę poszaleć :wink:

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Nie gru 11, 2011 19:34 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

niestety byłam przeciwieństwem swojego syna :lol:
ale za to z rodzicami zawsze wszędziej i o każdej porze..to byli moi najlepsi przyjaciele.
On to widział ,myslę że dobry miał przykład w domu :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 11, 2011 19:37 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

Smacznego Dorotko - a ten "soczek" dobrze się sprawdza w herbatce, na rozgrzewkę i melancholię :wink: .

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Nie gru 11, 2011 19:49 Re: Minęły Dwa Lata Bez Mojego tż ROSYJSKA KOTKA SZUKA DS /DT!!!

ja tak sobie z południa łyk zrobiłam i :spin2:
a to własnej roboty ?i wędzone też ? 8) pycha ..no i tak mi się miło zrobiło :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]