http://kotylion.vot.pl/?p=1608
To spora pomoc.
A nam bardzo by się odpowiedzialne dt przydały

.....
Vienna - zmieniłam imię na Vien - rozesłałam akualizacje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:"Za dużo" to akurat ma rację i tak trzymać. Ale przecież te koty byłyby na jakiś czas, nie na zawsze, jak rozumiem. Oczywiście, nie namawiam Cię, nigdy nie uprawiam takich sportów. Każdy decyduje sam.
ruru pisze:selya pisze:ja właśnie mojego przekonuję na DT dla jakiegoś jednego, ale cały czas spokoju mi nie daje Olaf i Azja
oj jak by oni znaleźli u Ciebie tymczas
to by było wielkie szczęście....
tak bardzo im tego potrzeba....
Annaa pisze:ruru pisze:selya pisze:ja właśnie mojego przekonuję na DT dla jakiegoś jednego, ale cały czas spokoju mi nie daje Olaf i Azja
oj jak by oni znaleźli u Ciebie tymczas
to by było wielkie szczęście....
tak bardzo im tego potrzeba....
DT bardzo im potrzebny,ale ....nie obawiacie się
że oni korzystając z nieograniczania kociej swobody
przy pierwszej okazji prysnęli by przez niezabezpieczony balkon
MalgWroclaw pisze:O co chodzi z niezabezpieczonym balkonem, bo nie pojęłam? Ktoś, kto oferuje opiekę, ma takowy? I zamierza go zostawiać jako otwarty?
magdaradek pisze:MalgWroclaw pisze:O co chodzi z niezabezpieczonym balkonem, bo nie pojęłam? Ktoś, kto oferuje opiekę, ma takowy? I zamierza go zostawiać jako otwarty?
selyi uciekł kot przez niezabezpieczony balkon. Teraz go szuka, wszyscy mamy nadzieję, że się znajdzie.
mamy też nadzieję, że selya po tym tragicznym wydarzeniu zabezpieczy swój balkon...
MalgWroclaw pisze:Dawno temu miałam niezabezpieczony balkon. Nie otwierałam go, koty wyrzucałam do innego pomieszczenia, biorąc się za wietrzenie. Teraz jest siatka i balkon dostępny.
Selya, szukaj swojego kotka.
MalgWroclaw pisze:Dawno temu miałam niezabezpieczony balkon. Nie otwierałam go, koty wyrzucałam do innego pomieszczenia, biorąc się za wietrzenie. Teraz jest siatka i balkon dostępny.
No, a pan zarządca kazał mi wtedy (jak robiłam siatkę), pytać wspólnotę o zdanie, ale zignorowałam polecenie.
Selya, szukaj swojego kotka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, dorcia44, emilijaaa98 i 87 gości