KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 30, 2011 21:00 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

no bo ona na imprezie tą nogę ten tego :roll: Jasne że Dorotka się 1 :piwa: nie załatwi, tym niemniej... A ty może zajrzyj na któryś z moich bazarków - może coś ci się spodoba - albo twojej córce? Kuzynce? whatever?
Mam poważne problemy z pisaniem Rukia ma koszmary więc mi leży przy klawiaturze i ją muszę głaskać :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 30, 2011 21:09 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Ja nie pisalam w tym kontekscie ze Dorota ma pic piwko na spuchnieta noge tylko czy za zastapienie jej na jutrzejszym dyzurze :piwa: :lol:
Ostatnio edytowano Pon maja 30, 2011 21:17 przez jadziaII, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon maja 30, 2011 21:15 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

*Martynka* pisze:Obrazek

Gracja w okienku, rzadki widok, gdyż ta kotka pragnie bliskości z człowiekiem i cały czas chce być blisko ludzi. Najlepiej nie schodziła by z kolan, a jeśli to nie jest możliwe koniecznie musi leżeć gdzieś obok, blisko, a już na pewno nie jest możliwe by znajdowała się w innym pomieszczeniu niż ja! Mojej kotki często nie widać w domu śpi gdzieś zaszyta natomiast Gracja jest zawsze obok. To wspaniała kotka, ciężko będzie się rozstać.

A jak Gracja po kontroli u weta czy byliscie z nia bo powinna dostac nastepnego steryda.

jadziaII

Post » Pon maja 30, 2011 21:19 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dziewczyny, mam prośbę jak będzie w Almavecie poproście aby zmienili dane Stowarzyszenia w systemie. Faktury wystawiane są z błędną nazwą .

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pon maja 30, 2011 21:19 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

za zastąpienie jej sama mogę Ci postawić :piwa: - uratowała mnie jak Julinka się pochorowała. Do odebrania na imprezie lub - jeśli wolisz wcześniej? :wink: Jakieś sugestie?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 30, 2011 21:26 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

balbina38 pisze:Dziewczyny, mam prośbę jak będzie w Almavecie poproście aby zmienili dane Stowarzyszenia w systemie. Faktury wystawiane są z błędną nazwą .

Beatko teraz zerknęłąm na fakturę jest błąd w nazwie i nie podają NIP-u ja jutro zadzwonię do Almavetu

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 30, 2011 21:30 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Bona44 pisze:Tereniu jeszcze raz duże dzięki za pomoc :ryk: :ryk:

No Bożenko cóż się nie robi dla kociastych, a skleroza to sprawa drugorzędna :ryk: chociaż chyba już dla mnie zaczyna być pierwszorzędna :ryk:

terenia1

Post » Pon maja 30, 2011 21:33 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Śmiejcie się śmiejcie, a mnie nóżka nap.... :mrgreen:
MNarzemko to nie tak że do składani.
Ja myślę że tam jakaś chrząstka albo co.
Bo z tą nogą to już tak od ok 3 tygodni.
Najpierw bolała pięta ale tak cała pod spodem, jak się rozchodziło to było ok.
Później ból przesedł na bok zewnętrzny stopy.
To ja dalej wytrwale kuśtyk, kuśtyk.
Znowu zelżało, a teraz zaczeło boleć bliżej palców- to se myślę od pięty do palców to zaraz pódzie :mrgreen:
Ale że takie kuśtykkuśtyk spowodowało ból biodra drugiej nogi, to dzisiaj ambitnie postanowiłam pomimo bólu isć normalnie (bo w końcu to wtedy tylko jedna noga mnie będzie bolała)
A tu chrup w śródstopiu że mało się nie po.... alem do domu doszła.
Wkurza mnie to że już się zapisałam do rodzinnego, by dostać skierowanie do ortopedy.
Dzisiaj nawet zadzwoniłam do przychodni ortopedycznej jak z tym skierowaniem przyjdę to co. 8O
To pani mi powiedziała że zapisze mnie na wizytę :piwa: no fajnie ale wizyty najbliższe na październik :twisted:
To po to ja k...wa 30 lat składki płacę żeby teraz prywatnie iść.
Normalnie to już jest powód żeby się uchlać :evil:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 30, 2011 21:34 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

To uzupełniam dyżury na ten tydzień Dorotka wywalam Cię z rannego dyżuru, i ja niestety musze przenieśc dyżur czwartek wieczór na sobotę wieczór, a i dziś w związku ze sklerozą przyjechałąm na dyżur wieczorny :mrgreen: i sie bardzo zdziwiłąm jak dojechala Bozenka :mrgreen:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
30.05. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Bona
31.05. wt. rano brak wie. Teresa
01.06. śr. rano Bona wie. MaraS.
02.06. czw.rano brak wie. brak
03.06. piat rano Asia,Bogusia, wie. Cookie
04.06. sob. rano brak wie. Teresa
05.06. niedz. brak wie. Cookie

terenia1

Post » Pon maja 30, 2011 21:38 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Iwonko :D cieszę się że miałaś powód do radości :mrgreen: w dzisiejszym czasie to naprawdę rarytas :ok:
Ale fakt że i ja mam wyobraźnię wielką i siebie w niemocy też czasami widzę :ryk: i ciągle w pracy powtarzam zeby za wczasu kupili jakąś kozetkę bo jak zasłabnę to kto mnie ruszy z gleby.
A tak to jak poczuję że słabnę to sama na kozetce się położę :mrgreen:
A oni w strachu że ja tak ze dwa razy na dniówkę bym się kładła że niby mi słabiej :ryk: Wszyscy wiedzą jaki ze mnie śpioch :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon maja 30, 2011 21:40 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

szukam kogos na wizytę w Sosnowcu. ul. Białostocka. Czy ktos mógłby pomóc?

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Pon maja 30, 2011 21:41 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Na zdrową kociarnię dziś nie zawitałam, ale na kwarantannie byłam :mrgreen:
1. Jadziu i Wiesiu siateczku super wreszcie koty przestaną wystawiać łebki przez siatkę, a wydawało sie że nie wystawią łebków :D
2. Krejzolka szalała 8O
3.2 burski boją się ale fajnie się bawiły, będą z nich ludzie
4. Klimek i Smoła apetycik mają szczególnie Smoła :D
Jutro prawdopodobnie Piotr przywiezie kotkę schroniskową która jest w lecznicy - ta co wpadła za boxy, a w czwartek po sterylce przyjedzie schroniskowa kicia buraska córka dziczki, która jest w K. CH. i pod koniec tygodnia obydwie pojadą do DT.
5. No i Ziutek ale to już Cookie pisała :D zuch chłopak :D

terenia1

Post » Pon maja 30, 2011 21:44 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

_bubu_ pisze:szukam kogos na wizytę w Sosnowcu. ul. Białostocka. Czy ktos mógłby pomóc?

No ja niestety czasowo w tym tygodniu i przyszłym nie wyrobię się wracam późno z pracy bo niestety jestem w delegacji pracowej :(

terenia1

Post » Pon maja 30, 2011 22:22 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dorota Ty sie dziewczyno kuroj bo jak w sobote na weselu bedziesz tanczyc kazaczoka :lol:
Jak wyzdrowiejesz to odrobisz dyzur a jutro go zalatwimy masz jak w banku :roll:

jadziaII

Post » Pon maja 30, 2011 22:46 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
30.05. pon. rano Gosia, Wiesia wie. Bona
31.05. wt. rano Jadzia wie. Teresa
01.06. śr. rano Bona wie. MaraS.
02.06. czw.rano brak wie. brak