K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 22, 2011 9:17 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Słuchajcie, mam do sprzedania gitarę, używana, słowacka, 20 lat, mniejsza niż standardowa, wygodna dla małych dłoni. Liczyłam, że Pasibrzucha będzie chciała grać, ale nie miała do tego szwungu... Wobec tego sama trochę grałam; z gryfu nieco starła się bejca.
Jakby ktoś podjechał i wystawił na bazarku, wpadnie jakiś grosz dla afn.
Ja nie mogę, z każdym dniem mam coraz większy przeprowadzkowy sajgon. W czwartek zwijam kompa i odłączam się od sieci.

Obrazek

Obrazek

Namida była tak kochana, że ofiarowała się wziąć ode mnie pudło z rzeczami na bazarek pod koniec tygodnia.
Ale z tej gitary może grosz byłby większy.
Zostawiam was z tym tematem.
Miłego dzionka!

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie maja 22, 2011 9:34 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

wiem, że to nie moment, ale chciałabym znaleźć fotę sake...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie maja 22, 2011 9:36 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

lutra, z grafiku wynika, że będziesz dzisiaj wieczór na kociarni? Zgadza się?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie maja 22, 2011 9:40 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

wieczorem, Kasia (noemik) z Kasią (od Nuszki), bo ja zostałam w D., chyba że się mi uda wrócić...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie maja 22, 2011 9:41 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety pisze:
_namida_ pisze:Na jutro jest trochę prania (do gotowania), miski do odkażenia (leżą na pralce). Przydałoby się też odkazić wszystkie plastiki: kosze, wiaderka, łopatki, miotły, mopy, którymi wybieraliśmy szlam, umyć szafkę koło wejścia, pierwszego doga. Myślę, że nie potrzeba do tego wielu osób... No i śmieci do wywiezienia na Barycz.

Koty dostały jeść ;), Sake posmarowana, większość posprzątana. Ale faktycznie przydałoby się chyba osuszanie, wilgoć straszna. Płytki nie pływały, dobra robota Tosza :ok:

mopy chyba lepiej wyrzucić, ale cała resztę trzeba odkazić. Yenika rano odkazi miski, bo ona leci do szkoły więc wiele tam nie da rady zrobić. Ja jutro znowu dyżuruję na ciuchowisku. Za Boga nie wiem gdzie zawieźć później te rzeczy, bo jakby znowu coś to szlag je trafi.
UWAGA, przed wejściem nie ma kratki, żeby ktoś nogi nie złamał w studzience. Jest przykryta ale uważajcie. Parę osób z fb chce pomóc jutro. Kosma, o której możesz? bo jesteś jedyna, która wie co i gdzie

Ja moge w okoló poludnia wyjechać ode mnie, tylko ja nie mam klucza do kociarni!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie maja 22, 2011 9:45 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

lutra pisze:wieczorem, Kasia (noemik) z Kasią (od Nuszki), bo ja zostałam w D., chyba że się mi uda wrócić...

No to termometr dla Ciebie jest w szufladzie.
Obrazek

miszelina

Post » Nie maja 22, 2011 9:49 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

merci. mam nadzieję, że dotrę ok. 20.
czy ktoś wie, gdzie mogę fotę sake znaleźć? chcę przygotować wydarzenie na fb z prośbą o pomoc i potrzebuję zdjęć wszystkich kotów tego dramatisu.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie maja 22, 2011 10:04 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

lutra pisze:merci. mam nadzieję, że dotrę ok. 20.
czy ktoś wie, gdzie mogę fotę sake znaleźć? chcę przygotować wydarzenie na fb z prośbą o pomoc i potrzebuję zdjęć wszystkich kotów tego dramatisu.

To wstaw jeszcze dwa czarne (jakiekolwiek), żeby robiły za Kalego i Meę. :wink:
Sake akurat wszystko mało obeszło, obojętnie spała. Najbardziej panikowały Torfik i Rakija :(
Obrazek

miszelina

Post » Nie maja 22, 2011 10:21 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

OMG!! Właśnie przeczytaliśmy... Co to się podziało.. A mu właśnie przywieźliśmy kocią rodzinkę ze wsi... 8O 8O
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Nie maja 22, 2011 10:28 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

kto kiedy będzie na kociarni, zeby się dopiąć? ja nie mam klucza a chcę pomóc. tylko przydałby się ktoś oblatany co gdzie i jak jest do zrobienia
Obrazek

kosma_shiva

Post » Nie maja 22, 2011 10:47 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Z dobrych wieści. Pamiętacie ją jeszcze?
Obrazek
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie maja 22, 2011 10:54 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

kosma_shiva pisze:kto kiedy będzie na kociarni, zeby się dopiąć? ja nie mam klucza a chcę pomóc. tylko przydałby się ktoś oblatany co gdzie i jak jest do zrobienia

Milu miała do Ciebie dzwonić a _namida_ wrzuciła w swój post co jest jeszcze do zrobienia.
Oczywiście wywózka na Barycz to już jutro wislackikot.
Musimy się zorientować i pomyśleć co z osuszaniem kociarni. Kotów jest sporo, kasy nie mamy, jakiś dramat normalnie :cry: Znając nasze ZBK to znowu ukręcą łeb sprawie jak w tamtym roku, bo rok prawie minął a oni nie raczyli mi odpowiedzieć na pisma kto odpowiada za to zalanie i z czyjej polisy powinniśmy dostać odszkodowanie czy ZBK, który wynajmuje czy ADM, który jest właścicielem. Na dobrą sprawę też jednej z tych instytucji powinno się wystawić rachunek za osuszanie lokalu, tylko której jak oni przerzucają odpowiedzialność jakby grali w ping ponga?
Prawdę mówiąc jestem w kropce, za dużo się tego sypnęło na raz ....

Na szczęście kociaki z mamą weźmie na jakąś chwilę vanja

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie maja 22, 2011 10:56 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Aga, jaki jest koszt tego osuszacza na dobę?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie maja 22, 2011 11:00 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

milu dzwonila, faktycznie, ona ma szkole, ale napisalam do niej z zapytaniem, o ktorej moze przyjsc. dopasuję się do niej.
listę zadań zapisałam sobie na kartce
Obrazek

kosma_shiva

Post » Nie maja 22, 2011 11:04 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

lutra pisze:Aga, jaki jest koszt tego osuszacza na dobę?

na ten moment pamiętam tylko, że zapłaciliśmy 600 zł netto w tamtym roku ale zabij mnie jeżeli pamiętam jak długo szedł. Może jest wyszczególnione na fakturze to poproszę jutro w księgowości aby odkopali

a tutaj rodzinka od KubyTST, czarne, bure, biało-whiskasowe i whiskasowe
Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]