Legnica pisze:Będą na bazarku?
Chciałabyś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Amika6 pisze:To pędź do nich bodaj z dobrym słowemanulka111 pisze:Jamagda czytaj ze zrozumieniem,ja nie sugerowałam wspierania kotów w azylu mirki_t![]()
Natomiast na forum jest faktycznie dużo kotów wymagających wsparcia.![]()
I nie bój się, przez ekran żaden bezdomniaczek nie zagrozi Twoim pupilkom
Nie wiesz już jak ugryźć anulkę? Wstrętna, niewdzięczna, nieświadoma, oszukana sponsorka prawdę napisała...
Amika6 - teraz to już jesteś na samym dnie, tym tekstem zagrzebałaś się w bagnie.
Aleksandra59 pisze: Zacytuję - żeby było wiadome, iż w bagnie się zagrzebuje![]()
![]()
![]()
Amika6 - współczuję Ci tego zagrzebania się w bagnie
MariaD pisze:Drugi hit sezonu. egwusia, masz u mnie "złotego klawisza"![]()
pixie65 pisze:Legnica pisze:Będą na bazarku?
Chciałabyś![]()
MariaD pisze:egwusia pisze: ICH SKROMNĄ OPIEKUNKĘ
Drugi hit sezonu. egwusia, masz u mnie "złotego klawisza"![]()
Aleksandra59 pisze:(...)No takie przecież śliczne koteczki - n'est-ce pas? Anulka111 i casica o śliczności koteczków wiedzę mają![]()
![]()
![]()
![]()
dalia pisze:Aleksandra59 pisze:(...)No takie przecież śliczne koteczki - n'est-ce pas? Anulka111 i casica o śliczności koteczków wiedzę mają![]()
![]()
![]()
![]()
Twoje nie są śliczne?
co to znaczy"o śliczności koteczków wiedzę mają"?
sanna-ho pisze:a może dałoby Ci to do myślenia, że skoro na mnie tak podziałała forma m.in. Twoich wypowiedzi - to może takich osób jest więcej?![]()
a co do 'nawrócenia', to zdaje się, że w moim wypadku Twoja krucjata była chybiona i neofitki ze mnie nie zrobiła
Aleksandra59 pisze:Przez cały czas zastanawia mnie obecność na tym wątku osoby, która - oczywiście w majestacie prawa - przyczynia się do pojawiania na świecie kolejnych kotów. No takie przecież śliczne koteczki - n'est-ce pas? Anulka111 i casica o śliczności koteczków wiedzę mają![]()
![]()
![]()
![]()
mrr pisze:Aleksandra59 pisze:Przez cały czas zastanawia mnie obecność na tym wątku osoby, która - oczywiście w majestacie prawa - przyczynia się do pojawiania na świecie kolejnych kotów. No takie przecież śliczne koteczki - n'est-ce pas? Anulka111 i casica o śliczności koteczków wiedzę mają![]()
![]()
![]()
![]()
Takie podziały są nikczemne. U nas są rasowi rezydenci i bywają "śmietnikowe" tymczasy. Trzeci kot będzie niepełnosprawny i na pewno bez papierów.
Jestem coraz bardziej ciekawa, co o takim jątrzeniu sądzi właściciel forum.
mrr pisze:Aleksandra59 pisze:Przez cały czas zastanawia mnie obecność na tym wątku osoby, która - oczywiście w majestacie prawa - przyczynia się do pojawiania na świecie kolejnych kotów. No takie przecież śliczne koteczki - n'est-ce pas? Anulka111 i casica o śliczności koteczków wiedzę mają![]()
![]()
![]()
![]()
Takie podziały są nikczemne. U nas są rasowi rezydenci i bywają "śmietnikowe" tymczasy. Trzeci kot będzie niepełnosprawny i na pewno bez papierów.
anulka111 pisze:mrr pisze:Aleksandra59 pisze:Przez cały czas zastanawia mnie obecność na tym wątku osoby, która - oczywiście w majestacie prawa - przyczynia się do pojawiania na świecie kolejnych kotów. No takie przecież śliczne koteczki - n'est-ce pas? Anulka111 i casica o śliczności koteczków wiedzę mają![]()
![]()
![]()
![]()
Ja zaś pojąć nie moge ,że w ogóle można koty różnicować i jakies niby sa gorszei czegos im odmawiać. Kot to kot i tyle i az tyle 8)
Mam tez nadzieję ,że kazdy kot jest piękny dla swego opiekuna
Amika6 pisze:Mirka, mam propozycję.
Zrób mi zestawienie wpłat od anulka111 (kwoty plus daty wpływu).
Ja doliczę do tego odsetki 2x takie jak wg KC, wyślę Ci tę kwotę, a Ty zwrócisz ją anulka111.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Claude-meave i 207 gości