Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dolabra pisze:Siostry Drogie,
na bolące dyńki najlepiej koniaczek...
mam prośbę, zajrzyjcie na wątek dorobelli, robi śliczne portrety sama mam 5 portretów
i muszę zamówić portret Lenki,
a dziewczyna ma ciężko i potrzebuje wsparcia...viewtopic.php?f=20&t=102366
solangelica pisze:ja tez popieram z calym sercem i przekonaniem
jasdorku, a to Akima zalatwiala ten domek czy ktos inny od nas? moze warto by sie skontaktowac i spytac co slychac u Pippi?
psiama pisze:Jasdor urzekła mnie od początku tym jak brała swoją przyszywaną Pipi do samochodu i siedziała z nią tam godzinami karmiąc i miziając, a czasem po prostu siedziały sobie razem. Pipinia ma juz danwo swój dom, a jasdor teraz robi wielka robotę pomagając tej starszej pani !![]()
A w ogóle to nastrój jest dodooopiasty. Też tak macie ?![]()
Czy to możliwe, że nagle zaczynaja bolec niemal wszystkie zeby z prawej strony łebka ?
Etiopia pisze:
Zęby to ja mam do doopy niestety chemia swoje też zrobiła ......Ale co tam ostatecznie komplet kłapaczek państwowych se wprawię ....![]()
pomponmama pisze:Etiopia pisze:
Zęby to ja mam do doopy niestety chemia swoje też zrobiła ......Ale co tam ostatecznie komplet kłapaczek państwowych se wprawię ....![]()
A mówią : gdyby nie zęby to by była dupa z gęby. Popatrz na to z inej strony: możesz się usmiechać i przodem i tyłem. A jgki masz szeroki uśmiech...![]()
becia_73 pisze:Pucia -kasa z bazarku doszła, torba pojechała więc powinna dotrzeć niebawem...
Dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 339 gości