Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 8:56 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

toycia pisze:z prędkością światła do biega Psotka vel Mania - papierowe kulki łapie w locie ze szpagatem po drodze :) Proszę o której w czwartek rano jest dyżur???

Ja będę o 11:30 P.Dagmara przyjeżdża po Królisię.Jezeli będziesz w okolicach tej godz napisz mi prosze na gg żebyśmy się nie minęły:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sty 25, 2011 8:57 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Czy Ktoś może mi podać kod do banerka w moim podpisie bo ja, cienizna komputerowa, nie umię znalezć :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto sty 25, 2011 9:28 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kropeczka13 pisze:Czy Ktoś może mi podać kod do banerka w moim podpisie bo ja, cienizna komputerowa, nie umię znalezć :oops:

Proszę:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.nadziejanadom.org/][img]http://images43.fotosik.pl/324/15f6ee64d4add2ddm.png[/img][/url]

Pozdrawiam :>)

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Wto sty 25, 2011 9:50 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Dziękuję :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto sty 25, 2011 9:53 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Tereniu w wolnej chwili zaktualizuj prosze kącik medyczny i dyżury (skoro Gosia w czwartek rano jednak przyjdzie :)).
Koty z ulicy Stalowej (4) będa na wieczór w niedzielę w KCh (pewnie sama je przywiozę :| ) a przed KCh je popsikamy Fiprexem ale babka nie ma transporterków :? - trzeba będzie pożyczyć z Kociej Chatki ale dam Ci znać wówczas dokładnie które i ile pożyczam. A jej pozostałe 2 koty na kiedy mają być w KCh?

Gosiu czy w czwartek rano zostawisz mi te papiery do US czy jeszcze czegoś brakuje?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto sty 25, 2011 10:14 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

całek pisze:
MartynaP pisze:http://siepomaga.pl/r/nadziejanadomsosnowiec

słabo niestety :roll:

jesli mozecie to rozsyłajcie,polecajcie bo naprawde słabo idzie-myslalam ze bedzie lepiej :(
zbiórka jest tylko do 14 lutego

Dzisiaj umieszczę na stronie.

Pozdrawiam

czy jest juz na stronie :oops:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto sty 25, 2011 10:23 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Wczoraj dzwoniła dziewczyna od Oczka (obecnie Feliks) - radosny, myziasty i wiecznie z ochotą na małe co nieco :roll: Z szylkiem na razie trochę by się chcieli bawić, a trochę się boją - na zmianę, taki "żuraw i czapla" :D Niestety nie dzwoniła tylko w tym celu - do jej cioci trafił kotek ok. 4-5 miesięczny, prawdopodobnie nietrafiony prezent gwiazdkowy. Kiciuś czysty, kuwetkowy, myziasty i strasznie płaczący za domem trafił do niej, bo ludzie wiedzą, że dokarmia piwniczne koty - ktoś otworzył siatkę, ktorą mają oddzielony teren kuwetkowo-miseczkowy i wywalił tam kociaka. Sprzątaczka poinformowała panią, że ten mlody tak płacze, że ludzie się burzą i ... :evil: Pani wzięła kociaka na razie do domu - niestety jej 9-letni rezydent nie trawi konkurencji :( W czwartek wieczorem odbiorę więc kotka i w piątek rano zawiozę na KCh (dziękuję Filomen, tereniu).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sty 25, 2011 11:04 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Mara S pisze:Tereniu w wolnej chwili zaktualizuj prosze kącik medyczny i dyżury (skoro Gosia w czwartek rano jednak przyjdzie :)).
Koty z ulicy Stalowej (4) będa na wieczór w niedzielę w KCh (pewnie sama je przywiozę :| ) a przed KCh je popsikamy Fiprexem ale babka nie ma transporterków :? - trzeba będzie pożyczyć z Kociej Chatki ale dam Ci znać wówczas dokładnie które i ile pożyczam. A jej pozostałe 2 koty na kiedy mają być w KCh?

Dyzury i kącik medyczny zaktualizowany. Pilnuj tylko kontenerków :D O pozostałych dwóch kotach zdecydujemy po sterylach tych pierwszych, z drugiej strony niech Pani karmicielka tez się troszkę wysili - nie może załatwić transportu , nie możemy robić wszystkiego.
Gosiu fimy DVD są u mnie mam już zrobione zdjęcia, ale nie mam niestety czasu zrobić bazarku :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto sty 25, 2011 12:41 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Pozdrawiam Psotkę vel. Maniusię :) Super, że ma wreszcie kochający dom :1luvu: Ale to latanie z prędkością światła do niej niepodobne :wink:
A tak poza tym to ja maruda jestem i trochę pomędze, znaczy mam kilka pytań:
- gdzie mam sobie wkleić kod do banerka bo za chiny nie wiem, ja z kompem tez na bakier :wink:
- gdzie się znajduje kącik medyczny?
- o której i ile mniej więcej potrwa akcja w bibliotece?
Na bazarki intensywnie poszukuję przedmiotów. A jak już je znajdę to do kogo się zgłosić? Co do tej biblioteki to ja bardzo chętnie (i mama pewni też), ale na razie nie wiem jaki będę mieć plan zajęć. Ale jak tylko będę mogła to lecę :D Także można mnie wciągnąć na listę (tylko z dużym znakiem zapytania) Może odpowiedź na PW, żeby wątku moimi pytaniami nie zaśmiecać. No i przepraszam z góry :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Wto sty 25, 2011 13:22 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Kacik i dyzury na 1 stronie żeby latwo było znalezc

Mara i zainteresowani
W miare mozliwosci (wiem że nie zawsze mozliwe) psikac Fiprexem na skore pod siersc, oczywiscie omijac glowe.
Preparat musi dotrzec do tkanki tluszczowej i tam jest magazynowany
I przez kilka tygodni kot jest chroniony przed insektami , bo zatruwa pasozyty

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto sty 25, 2011 13:28 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

asiek_i_boguś pisze:Pozdrawiam Psotkę vel. Maniusię :) Super, że ma wreszcie kochający dom :1luvu: Ale to latanie z prędkością światła do niej niepodobne :wink:
A tak poza tym to ja maruda jestem i trochę pomędze, znaczy mam kilka pytań:
- gdzie mam sobie wkleić kod do banerka bo za chiny nie wiem, ja z kompem tez na bakier :wink:
- gdzie się znajduje kącik medyczny?
- o której i ile mniej więcej potrwa akcja w bibliotece?
Na bazarki intensywnie poszukuję przedmiotów. A jak już je znajdę to do kogo się zgłosić? Co do tej biblioteki to ja bardzo chętnie (i mama pewni też), ale na razie nie wiem jaki będę mieć plan zajęć. Ale jak tylko będę mogła to lecę :D Także można mnie wciągnąć na listę (tylko z dużym znakiem zapytania) Może odpowiedź na PW, żeby wątku moimi pytaniami nie zaśmiecać. No i przepraszam z góry :wink:

pytania jak najbardziej sluszne i nie będą zaśmiecać wątku :D
- kody do banerków jak i dyżury i kąci medyczny jest na 1 stronie naszego tematu.
Czyli czytając to trzeba zejśc kursorem na dół i tam kliknąć na 1 stronę.

jak znajdziecie banerek który chcecie zamieścić w swoim podpisie to klikacie na niego - podświetli sie na niebiesko i wtedy prawym przyciskiem myszki kopiuj
:arrow: następnie na górze strony kliknąć na :arrow: Panel użytkownika
:arrow: Profil (po lewej stronie na pasku)
:arrow: Edytuj podpis
i tam otworzy się okienko takie jak do wiadomości, należy w polu kliknąć prawym przyciskiem myszki i zrobić wklej (to co wcześniej kopiowałyście) wkleji się ciąg licerek i cyferwk (to jest kod banerka)
:arrow: wyślij i już.

:kotek: akcja w bibliotece będzie od rana chyba od 10-tej dla dzieci.
A część dla dorosłych od 16:30
:kotek: jak będziecie miały przedmioty na bazarek to ja mogę pomóc.
Albo zrobię albo przeszkolę :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto sty 25, 2011 13:29 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto sty 25, 2011 13:36 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Filomen pisze:Kacik i dyzury na 1 stronie żeby latwo było znalezc

Mara i zainteresowani
W miare mozliwosci (wiem że nie zawsze mozliwe) psikac Fiprexem na skore pod siersc, oczywiscie omijac glowe.
Preparat musi dotrzec do tkanki tluszczowej i tam jest magazynowany
I przez kilka tygodni kot jest chroniony przed insektami , bo zatruwa pasozyty

Dzięki ale wiem jak używa się tego typu preparatów :lol:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto sty 25, 2011 14:14 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

Bardzo dzięki za wszelką pomoc :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Wto sty 25, 2011 14:38 Re: Kocia Chatka - i dalej kociaki czekają sobie na domki...

asiek_i_boguś pisze:Bardzo dzięki za wszelką pomoc :wink:

:D jaki ładny banerek macie :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]