PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 16:13 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Z moich obserwacji wynika, że to nie jest rasa która się będzie z dziećmi dobrze dogadywać (chociaż oczywiści od każdej reguły są wyjątki i miałam dwa egzemplarze, które pozwalają dzieciom robić ze sobą wszystko i są megacierpliwe. Ale to wyjątki) Tak jak napisałam wcześniej, jeżeli kociaki od małego wychowują się w otoczeniu dzieci ok. Natomiast jeżeli ruskopodobna, dorosła kotka która wcześniej z dziećmi nie przebywała ma trafić do domu z trójką dzieci mocno bym się zastanowiła. Ruski są "charakterne" i lubią rządzić. Raczej zdystansowane, nie pchają się nowo poznanym osobom na kolana. Nie lubią wysokich dźwięków wydawanych przez małe dzieci. Nie lubią tupania małych stópek. Lubią ciszę i spokój. I lubią mieć swojego opiekuna na wyłączność.

I jeszcze moje rozliczenie bazarku EMPIK:
Jak na razie mamy wpływy od:
Alienor za Człowieka-psa 10 zł
slapcio )9+Rewers. 24 zł
magicmada. ChillOut. SIM +58,00
estre za ramkę 30 zł
WILLOW_ 50 zł
Megana Rubio +12,00
kocuria. zwierz w łóżku 30 zł
CYNAMON I WANILIA: BYŁO MINĘŁO 16 zł
CARMEN201 FILM MIAMIVICE 17 zł
pendrive,droga,długopis - Anna33 50 zł
izydorka kartki 14 zł
skwareek książki 15. "METODA WODNA", 16. "W POGONI ZA ALICE", 19. "NA ROZSTAJU DRÓG", 20. "MASZ WIADOMOŚĆ" razem: 25 zł

Wpłaty: 336 zł, na wysyłki wydałam 37 zł dla Pani Basi przeleję 300 zł

Jeszcze nie wpłynął przelew od kasiatatry za
REWERS pudełko licytuje kasiatatry 13 zł
8. KOBIETA NA KRAŃCU ŚWIATA CZ.2,licytuje kasiatatry 13 zł
Kartka 29. licytuje kasiatatry 3 zł
Kartka 30. licytuje kasiatatry 3 zł

ale ona licytuje fanty w obecnym bazarku i umówiłyśmy się, że wpłaci całościowo i zrobimy jedną wysyłkę.
Będzie jeszcze do odjęcia kwota za przesyłki które wysłała Beata, ale to odejmę przy rozliczeniu za obecne bazary (dwa nam się kończą jutro o 21)

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Sob mar 12, 2011 21:11 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Co do psów i kotów - ja bym psy posadziła z tyłu na dużym kocu rozścielonym szeroko, który z góry skreślimy (a jak ocaleje, to się ucieszymy). Na szczęście dziewczyny są niewielkie...
A kociaste zapakowała w dwa transportery, wycofała fotel maksymalnie do tyłu, jeden transporter z bardziej nerwowym kotem postawiła w nogach - żeby mało widział i się nie denerwował - a drugi na siedzeniu.

Czy p. Basia ma możliwość wyizolowania (np w oddzielnym pokoju) tych kotów, które jadą w sobotę?
Bo to byłoby fajnie, jakby im sypnąć jedzenia tylko trochę rano i przegłodzić jednak na transport...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob mar 12, 2011 21:52 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Kocie, jeśli u Arcany nic się nie zmieniło, to do Katowic nie musimy szukać transportu :)
A na Gdańsk namawiam TŻa, na razie ciągle pyta CZYM :)
Ale jak już kupimy auto, to może to być, że się uda go przekabacić, zobaczym.

Informuję również, że do domów na pewno jadą: Dziewczynka - do Chorzowa (DZIĘKUJĘ YOSSARIA!!!), Arabella - do Bytomia (DZIĘKI KOTX!!!) i Kuba do Milanówka (tu dziękuję ANUK i Judycie!) z tym, że jeśli chodzi o Kubę, to muszę dopilnować siatek.

:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob mar 12, 2011 22:05 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Na zakupy :)
Naokiennych oczywiście :)
Mają obowiązkowo być za miesiąc. Zresztą nikt nie protestuje przeciwko. Ale dopilnować muszę.

Carmen201

Post » Sob mar 12, 2011 22:07 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Carmen, zgarnijcie Szalonego Kota i dawajcie do trójmiasta :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Sob mar 12, 2011 22:14 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Rozumiem, Kaleido, że proponujesz jakieś rozrywkowe trojmiejskie wyskoki drużynie złożonej z: Szalonego Kota, mojego TŻa, mnie, 2 suczek, Kotki i Kota?
W takim składzie to albo Koty jaką na dachu, albo Szalony :)

Carmen201

Post » Sob mar 12, 2011 22:17 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Nocne zwiedzanie Gdańska, Sopotu itp :D Tylko cholera ja teraz abstynentka przez kilkanaście dni, bo dziś w końcu tatuaż mi zrobiono :D

Szalik, pilotka, dobre pasy...i jechane :D Laski na samolotach tak latają i jeszcze akrobacje robią, więc co to tam, samochodowy dach dla Szalonego :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Sob mar 12, 2011 22:26 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

:ryk:

Poczekaj, ona zaraz tu przyjdzie i przeczyta :)

Już to widzę oczami wyobraźni: na dachu Szalony w pilotce i szalik mu powiewa, Psy wystawiają głowy za okna a ze środka automobilu dochodzi miauk Karola.. Zatrzymaliby nas do kontroli trzeźwości jak nic !

Carmen201

Post » Sob mar 12, 2011 22:30 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Się popłakałam się normalnie :ryk:

KaleidoStar

Post » Sob mar 12, 2011 22:38 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Ależ nam Szalony w dupę da jak przeczyta.. :roll:

Gdzie zrobiłaś TATUAŻ????????????

Carmen201

Post » Sob mar 12, 2011 22:41 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

KaleidoStar

Post » Sob mar 12, 2011 22:42 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

o rany :? to musialo bolec :strach: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob mar 12, 2011 22:52 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

O matko i córko!
Se trzeba było Kotecka wytatuować!

Carmen201

[poprzednia][następna]