pomponmama pisze:Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie...
ale za to może siem nie skurczy ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pomponmama pisze:Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie...
jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzieI tak pewno by się urwał
Basica pisze:pomponmama pisze:Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie...
Basica pisze:pomponmama pisze:Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie...
solangelica pisze:jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzieI tak pewno by się urwał
Ekhm.
Ja przepraszam ze sie wtrancam ale skad ta mocna pewnosc w Twoim stwierdzeniu, ze i tak by sie urwal? Ty masz jakies predyspozycje do urywania czy cos...?
Matko i corko co sie dzieje na tym watku! Do niedawna tak tu bylo sympatycznie, bezpiecznie, a tu prosze, jedna wysadza elektryke druga urywa... Strach sie bac
solangelica pisze:jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzieI tak pewno by się urwał
Ekhm.
Ja przepraszam ze sie wtrancam ale skad ta mocna pewnosc w Twoim stwierdzeniu, ze i tak by sie urwal? Ty masz jakies predyspozycje do urywania czy cos...?
pomponmama pisze:Basica pisze:pomponmama pisze:Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie...
Skurczy, nie skurczy... w każdym razie będzie miała dziewczyna klejnoty rodowe stale pod ręka i że tak powiem na okuTo tez się chyba liczy nie?
Basica pisze:solangelica pisze:jozefina1970 pisze: I jemu sie urwał ale w moim samochodzieI tak pewno by się urwał
Ekhm.
nie znasz Siostro praw fizyki? nie wiesz co to jest zmęczenie materiału? a może za słabo był umocowany?
jedno jest pewne...w takim stanie nie da się go już poużywać
pomponmama pisze:Basica pisze:na ścianie wyschnie za bardzo.... proponuję zawekować w słoiczku
Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie...
Trinity36 pisze:pomponmama pisze:Basica pisze:na ścianie wyschnie za bardzo.... proponuję zawekować w słoiczku
Nic nie pomoże - i tak będzie mientkie...
yyy.. to może polakierować i poczekać do wyschnięcia? lub też posmarować modeliną i do pieca?
pomponmama pisze:Co wsadza w elektrykę? Cos przeoczyłam?Siostry drogie, ja - stara rozwódka wam mówię. To się nie w elektrykę wsadza...
Basica pisze:Trinity36 pisze:
yyy.. to może polakierować i poczekać do wyschnięcia? lub też posmarować modeliną i do pieca?
to już chyba łatwiej wymienić na nowy egzemplarz... lub zaopatrzyć sie w sztuczny substytut
Użytkownicy przeglądający ten dział: anstrzel, Bestol, egw, Google [Bot] i 320 gości