Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(16)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 20:02 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Może podsuń bratu myśl o zmywaniu :mrgreen:
Ja też mam sznurki w pokojach, bo w łazience nie schnie. Koteckom sie podoba
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sty 27, 2011 11:32 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Sznurek- hipnotyzujący artefakt. Wyobraźcie sobie, co się dzieje, jak rozwiązuję trapery...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Czw sty 27, 2011 14:23 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Asia.. Twój brat to facet. Taki chyba nieco rozpuszczony, z tego co czytam. Jak go nie walniesz talerzem w łeb, to nie zakuma, że naczynia się same nie myją ;) Każ mu pozmywać i tyle. A póki tego nie zrobi, myj tylko na własny użytek ;)
O albo wsadź mu je do łóżka, jak będzie marudził :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw sty 27, 2011 15:51 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

KaleidoStar pisze:Asia.. Twój brat to facet. Taki chyba nieco rozpuszczony, z tego co czytam. Jak go nie walniesz talerzem w łeb, to nie zakuma, że naczynia się same nie myją ;) Każ mu pozmywać i tyle. A póki tego nie zrobi, myj tylko na własny użytek ;)
O albo wsadź mu je do łóżka, jak będzie marudził :D

Właśnie większość umył...dwa dni czekania...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw sty 27, 2011 16:33 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Eee, co to sa dwa dni.. u mnie stoją od tygodnia :P
Ale za to w końcu wyrzuciłam smieci, bo mam wrażenie, że mnie ostatnio obserwowały... O_o
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw sty 27, 2011 17:10 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

KaleidoStar pisze:Ale za to w końcu wyrzuciłam smieci, bo mam wrażenie, że mnie ostatnio obserwowały... O_o

Genialne :!: :ryk: :ryk: :ryk:
Może... uda ... mi ...się ... zebrać zaraz z... podłogi, bo mnie zabiłaś śmiechem :ryk:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Czw sty 27, 2011 17:16 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

KaleidoStar pisze:Eee, co to sa dwa dni.. u mnie stoją od tygodnia :P
Ale za to w końcu wyrzuciłam smieci, bo mam wrażenie, że mnie ostatnio obserwowały... O_o

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

seja

Post » Czw sty 27, 2011 17:20 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Ja kocham moją przyjaciółkę "zmywarkę" nie mogła bym bez niej żyć ;)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Czw sty 27, 2011 20:27 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

KaleidoStar pisze:Eee, co to sa dwa dni.. u mnie stoją od tygodnia :P

Jeśli spoglądasz w otchłań, to pamiętaj, ze ona również spogląda na ciebie....

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Czw sty 27, 2011 22:29 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

viewtopic.php?f=20&t=123369

Taki drobny , mały bazareczek...
Maskarę z wierzchu trzeba będzie odkazić :)

seja

Post » Czw sty 27, 2011 22:47 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Tina ściąga skalpy...
Odi ma piękną nową łysą, zakrwawioną dziurę na karku...
Nel też ma taką łysinę, tyle że bez krwi...

W życiu bym nie uwierzyla, że to Tina takie paskudztwa robi, gdybym jej na tym nie złapała 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Marea - Samson mi tu gwałci co się da... chodzi i nawet malutką Rejcię bałamuci... pragnę bardzo , bardzo go odjajczyć...

seja

Post » Czw sty 27, 2011 22:59 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

seja pisze:Tina ściąga skalpy...

W życiu bym nie uwierzyla, że to Tina takie paskudztwa robi, gdybym jej na tym nie złapała 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Marea - Samson mi tu gwałci co się da... chodzi i nawet malutką Rejcię bałamuci... pragnę bardzo , bardzo go odjajczyć...

A to Tina niedobrota no...

Asia, narazie przy panujacej pp, antybiotykoterapii i rychlo szczepieniach napewno trza sie wstrzymac kilka tyg...
Dojrzewajace kocurki tak maja, ze praktykuja tu i owdzie...zreszta moj wykastrowany tez jezdzi po Shili :roll: Dominacja i trenowanie :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt sty 28, 2011 0:07 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Marea, nie wiem czy Ci mówiłam, na dniach zanim Danio pojechał do DS, Łapka dostała rujki, Danio się wtedy aktywował, ale łapka sama nie bardzo wiedziała o co chodzi i mu nie pozwalała, wtedy Danio zaczął molestować Fregatkę, z ulgą przyjęłam fakt, że pojechał do ds :lol:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt sty 28, 2011 0:38 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Marea pisze:
seja pisze:Tina ściąga skalpy...

A to Tina niedobrota no...

Asia, narazie przy panujacej pp, antybiotykoterapii i rychlo szczepieniach napewno trza sie wstrzymac kilka tyg...
Dojrzewajace kocurki tak maja, ze praktykuja tu i owdzie...zreszta moj wykastrowany tez jezdzi po Shili :roll: Dominacja i trenowanie :)

Od szczepienia 2 tygodnie.
Antybiotyki już daaaaaaaaawno temu skończyły :)
Twój niech jeździ...jest tylko jedna...
Tu jak mu Lea nie da, to jest Nel...jak ona nie , to Rea... non stop darcie pyszczka

seja

Post » Pt sty 28, 2011 0:45 Re: Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,Raaś[*] DO SZCZEPIEŃ 8DNI!

Zwariuję...

Polcio gwałci Rejcię...

seja

[poprzednia][następna]