Ja też mam sznurki w pokojach, bo w łazience nie schnie. Koteckom sie podoba
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Asia.. Twój brat to facet. Taki chyba nieco rozpuszczony, z tego co czytam. Jak go nie walniesz talerzem w łeb, to nie zakuma, że naczynia się same nie myjąKaż mu pozmywać i tyle. A póki tego nie zrobi, myj tylko na własny użytek
O albo wsadź mu je do łóżka, jak będzie marudził
KaleidoStar pisze:Ale za to w końcu wyrzuciłam smieci, bo mam wrażenie, że mnie ostatnio obserwowały... O_o
KaleidoStar pisze:Eee, co to sa dwa dni.. u mnie stoją od tygodnia
Ale za to w końcu wyrzuciłam smieci, bo mam wrażenie, że mnie ostatnio obserwowały... O_o
KaleidoStar pisze:Eee, co to sa dwa dni.. u mnie stoją od tygodnia
Ale za to w końcu wyrzuciłam smieci, bo mam wrażenie, że mnie ostatnio obserwowały... O_o
seja pisze:Tina ściąga skalpy...
Odi ma piękną nową łysą, zakrwawioną dziurę na karku...
Nel też ma taką łysinę, tyle że bez krwi...
W życiu bym nie uwierzyla, że to Tina takie paskudztwa robi, gdybym jej na tym nie złapała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marea - Samson mi tu gwałci co się da... chodzi i nawet malutką Rejcię bałamuci... pragnę bardzo , bardzo go odjajczyć...
Marea pisze:seja pisze:Tina ściąga skalpy...
Odi ma piękną nową łysą, zakrwawioną dziurę na karku...
Nel też ma taką łysinę, tyle że bez krwi...
W życiu bym nie uwierzyla, że to Tina takie paskudztwa robi, gdybym jej na tym nie złapała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marea - Samson mi tu gwałci co się da... chodzi i nawet malutką Rejcię bałamuci... pragnę bardzo , bardzo go odjajczyć...
A to Tina niedobrota no...
Asia, narazie przy panujacej pp, antybiotykoterapii i rychlo szczepieniach napewno trza sie wstrzymac kilka tyg...
Dojrzewajace kocurki tak maja, ze praktykuja tu i owdzie...zreszta moj wykastrowany tez jezdzi po ShiliDominacja i trenowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 112 gości