Teraz sprawa operacji Nero.Otóż koszt,jak już pisałam,to 2800zł;do tego dojdą koszta badań kardiologicznych i badanie krwi więc razem pewnie będzie 3000zł. a może więcej.Dr Garncarz powiedział,że można zrobić operację bez wszczepienia sztucznej soczewki czyli oględnie mówiąc usunąć samą zaćmę.Wtedy koszt byłby mniejszy o jakieś 500zł.Pomyślałam jednak,że jeśli nazbierałoby się 2500zł to dalibóg sama dołożę te 500zł. bo wtedy Nero miały komfort widzenia i nowy komfort życia.Taka suma nie może mu tego odebrać-to nie jest jakaś drastyczna różnica...
Teraz trzeba ruszyć fb a ja nie wiem co i jak.Trzeba też chętną organizację czy fundację do udostępnienia allegro cegiełkowego...Nie wiem ale jakoś nie mam nadziei,że uda mi się sprawę doprowadzić do szczęśliwego końca

tyle nieszczęścia dokoła,tragedii zwierząt a tu taka proza i do tego kosztowna

tylko jak ogłaszać Nero? jak szukać domku? pisać,że operacja jest możliwa ale nie ma kasy? on coraz bardziej przyzwyczaja się do DT,traktuje jak swój dom;im dłużej tym gorzej i dla Nero i dla jego oczu....jest młody więc ma szansę na długie,szczęśliwe życie...