DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 27, 2011 20:20 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Agneska pisze:Jesli Asia dzisiaj nie pojechala, to moge jutro sie wybrac. :-)

Za późno sie dowiedziałam o wizycie.Weszłam dopiero wieczorem na miau.Jutro TZ nie ma i samochodu nie ma.Moge ew podjechac z tobą jeśli z domu będziesz ruszac.I towarzystwo potrzebne.Miłe zresztom :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto cze 28, 2011 9:52 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Patrzę,że ekipa na wizytę doborowa :ok: podam na pw nr tel. do pani;

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto cze 28, 2011 18:44 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Puściłam Puszę.Więc kciuki są potrzebne. :ok:
Kropek,Łatek i Pusza już mają.
Asiu, nie dawałam bardzo duuuużo ogłoszeń.Ale na chodliwych portalach poszło.I tak na razie będe robić. Musze jakoś czas zorganizowac bo mocna nie jestem w te klocki, a mam trochę zwierza do ogłoszenia.Wolna jestem :oops: bardzo.Po kolei,po jednym kocie jakos je wrzuce.Na gumtree są wszystkie.A tam najwięcej wchodzi ludzi.
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 28, 2011 20:21 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Asiu :1luvu: jesteś nieoceniona :ok:
a ogłoszenia powinien dawać ten, kto do tego się zobowiązał a nie ty....

J.D.

Post » Śro cze 29, 2011 5:01 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Mam nadzieję,ze telefony zadzwonią.Te właściwe. :ok:
I nie dziękuj.

Podrzuć kilak słów o dwupaku.Ale oni an przyszły tydzień.
Teraz po kolei musze zrobić jeszcze dodatkowe szylek bo mają mało, Agneski Imbirka i scurów oraz swoje.Kajka przede wszystkim.
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 29, 2011 7:08 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Ja też coś tam modzę -wrzuciłam,tak na próbę, Puszę na dwa portale:
ekociaki.pl ; Oglaszamy24.pl

http://bialystok.oglaszamy24.pl/ogloszenia.php?my=1
http://ekociaki.pl/ogloszenia/ads.html? ... ngtype=asc

inne też wrzucę
podpowiedz gdzie jeszcze ...

J.D.

Post » Śro cze 29, 2011 10:32 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Asiu ja jestem na prawdę blondinka. Mam kartkę z wypisanymi nazwami portali i robię po kolei. Inaczej nie idzie mi wcale. Na każdym portalu mam takie samo hasło i nick bym sie nie pomyliła.
Trudno mi wiec powiedzieć co i jak. Bo bez kartecku ciemnota jestem. :oops: Kazdy w domu wie,ze nie moze zginąć.
Asia, na lokalnych portalach powsadzaj.
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 29, 2011 11:12 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

To mam tam gdzieś[tylko gdzie???] spis tych stron co robi CA i będę robić :? mam nadzieję,że do końca tygodnia uda mi się coś wymodzić; jest tekst Puszy,Łatka,Kropka i szylek więc do dzieła :ok:

J.D.

Post » Śro cze 29, 2011 16:19 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-prosimy o wsparcie !!!!!!

CatAngel pisze:
ASK@ pisze:
CatAngel pisze:ASK@ to ja poproszę tekst na pw :)

jak napisze to prześle. Muszę troszkę pomyśleć.Rozumek mam zajęty troszkę. :cry:

Nie no jak najbardziej poczekam :)

Przesłałam Aniele Łatka, Szylki i Puszę.Doąłzcyłam foty jaki ja mam.
Pusze widziałam sis juz na kotach trudno adopcyjnych puściła.Mamuśkę takze.
Kciuki wielkie :ok:
Wypadam z netu.
Obrazek

ASK@

Post » Śro cze 29, 2011 16:27 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Teraz sprawa operacji Nero.Otóż koszt,jak już pisałam,to 2800zł;do tego dojdą koszta badań kardiologicznych i badanie krwi więc razem pewnie będzie 3000zł. a może więcej.Dr Garncarz powiedział,że można zrobić operację bez wszczepienia sztucznej soczewki czyli oględnie mówiąc usunąć samą zaćmę.Wtedy koszt byłby mniejszy o jakieś 500zł.Pomyślałam jednak,że jeśli nazbierałoby się 2500zł to dalibóg sama dołożę te 500zł. bo wtedy Nero miały komfort widzenia i nowy komfort życia.Taka suma nie może mu tego odebrać-to nie jest jakaś drastyczna różnica...
Teraz trzeba ruszyć fb a ja nie wiem co i jak.Trzeba też chętną organizację czy fundację do udostępnienia allegro cegiełkowego...Nie wiem ale jakoś nie mam nadziei,że uda mi się sprawę doprowadzić do szczęśliwego końca :( tyle nieszczęścia dokoła,tragedii zwierząt a tu taka proza i do tego kosztowna :? tylko jak ogłaszać Nero? jak szukać domku? pisać,że operacja jest możliwa ale nie ma kasy? on coraz bardziej przyzwyczaja się do DT,traktuje jak swój dom;im dłużej tym gorzej i dla Nero i dla jego oczu....jest młody więc ma szansę na długie,szczęśliwe życie...

J.D.

Post » Pt lip 01, 2011 7:26 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

zgłosiłam nasze koty
viewtopic.php?f=1&t=129786

Wizyta sie odbyła. Pani miła.Wsio wydaje się ok. Przekazałyśmy J.D. ustalenia i wrażenie. Teraz obie strony muszą podjąć decyzję. Za co trzymamy z Agneską kciuki mocne :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lip 01, 2011 8:07 Re: DT u J.D.<Potrzebna wizyta przed adopcyjna w Wesołej !!!!!!

Asiu dzięki za zgłoszenie Łatka :1luvu:
Co do ostatecznych efektów wizyty- pani ma dziś do mnie zadzwonić.Jak będą jakieś ustalenia to dam znać.

J.D.

Post » Pt lip 01, 2011 8:14 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

Z racji tej,że nie bez racji :mrgreen: jestem teraz rzadziej na forum w sprawach pilnych proszę o kontakt na e-mail lub telefon [w podpisie]

J.D.

Post » Pt lip 01, 2011 8:17 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!

J.D. pisze:Z racji tej,że nie bez racji :mrgreen: jestem teraz rzadziej na forum w sprawach pilnych proszę o kontakt na e-mail lub telefon [w podpisie]

Nie masz telefonu w podpisie :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]