I jeszcze raz - dziękuję serdecznie Margoth

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Dzisiaj o 7 00 rano słyszałam jakieś kocie odgłosy pod oknem,2 koty dosłownie rzucały sie na jednegoBył taki biedny,odgoniłam je,ale kot nie dał się złapać,chyba dziki.Zadzwoniłam po klatke łapke,wszedł tam bez problemu,bardzo głodny.Jest w klatce w piwnicy u P.Czypionki,bo ja jade na badania,a kierowca będzie po niego dopiero po 12 00.martwi mnie to,że to chyba młodziutki kot,albo taki filigranowy.Zostanie wysteryl./wykastrowany,odrobaczony i odpchlony i najwyżej tutaj wróci.
Liwia_ pisze::evil: Miałam nadzieję, że nie będzie wieści o nowych kotach przez dłuższy czas... Zdjęcia tej kotki potrzebne
Superjustyna8585 pisze:Liwia_ pisze::evil: Miałam nadzieję, że nie będzie wieści o nowych kotach przez dłuższy czas... Zdjęcia tej kotki potrzebne
też miałam taką nadzieje i nawet uprzedziłam Justyne,że ma nie mówić o nowych...Ona nie wygadała,tylko Pan AndrzejKotka naprawde jest super,pytałam Justyne...Obiecała fotki zrobić i jeszcze innym...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 668 gości