[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 10, 2010 18:01 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Wywiozłam dziecko na agroturystykę pod Białymstokiem.
Dziecko dzwoni po dwóch godzinach że co???że znalazło kotka w rowie przy drodze.Ja za chwilę będę miała 4 tymczaski+2 własne i królik i to wszystko na 38 m.
"Mamo może chociaż w łazience"?Jasne, a umyję się w ubikacji :roll:
POMOCY!!!!
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto sie 10, 2010 18:12 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

dorotak97 pisze:Wywiozłam dziecko na agroturystykę pod Białymstokiem.
Dziecko dzwoni po dwóch godzinach że co???że znalazło kotka w rowie przy drodze.Ja za chwilę będę miała 4 tymczaski+2 własne i królik i to wszystko na 38 m.
POMOCY!!!!

Dziecko jest po prostu "źle wychowane". Dziecku trzeba wpajać od małego: nie rozglądać się, nie nadsłuchiwac, nie ratować. Ja tak się starałam wychować "dobrze" moje osobiste dziecko i co...?
Na 18m2 wynajętego lokum ma dwa króliki z interwencji :ryk:
Nasze dzieci są już po prostu eko-skrzywione :mrgreen:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto sie 10, 2010 18:33 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Lu - może pomogą ogłoszenia? Papierowe w okolicach i w necie np. na bialystokonline i u nas w "Poszukiwany, poszukiwana"

tove pisze:Melduję posłusznie: głos oddany!
Odpowiadając na pytanie Agi w sprawie syczków muszę przyznać, że one nie są tak dzikie za jakie chciałyby uchodzić. Siedząc w klatce wyły od 3 nad ranem, a potem nieomal non stop, z krótkimi przerwami na papu. Syczały na ludzi i na pozostałe tymczasy, które podeszły do klatki. Teraz odważniejszy, Cezar, nawet mruczy kiedy jest głaskany. Gucio niestety tylko patrzy jak tu nawiać. No, ale nie gryzą, nie drapią, a to już sukces, prawda?
U moich też sukces - jeden mruczy kiedy trzeba i kiedy nie (np. w lecznicy przy podawaniu zastrzyków 8O ), drugi dopiero po minucie głaskania :D

Amentia pisze:Muszę się pochwalić, że Faustus (niebieski pan z bluesików) mimo wstępnej nieśmiałości i strachu bardzo szybko się zaaklimatyzował :) Dziś już biegał jak wariat za zabawkami, a gdy tylko się go dotknie mruży oczka i mruczy :kotek:
Super, już mi telefon robił się czerwony od telefonów - czy aby na pewno kotek jest zarezerwowany.

wiewiur pisze:1969ak w lecznicy na Sikorskiego, czekając na swoją kolejkę dogadałam się z panem, że jego kotek też jest z Kotkowa. To Chesterek z serii "Wojcieszków". Był na szczepieniu. Kociak zadbany, rozkoszny i duuuży - jest rówieśnikiem mojej Safi, ale większy o połowę.
Bardzo dziękuję za fajne wieści :)

Czy ktoś w najbliższym czasie tzn. czwartek - piątek wybiera się do Warszawy? Jeden z naszych kociaków chciałby zamieszkać w Poznaniu i szuka transportu do stolicy.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Wto sie 10, 2010 19:27 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Kretek odnaleziony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem niźle podrapana (przebywanie na zewnątrz to dla Kretka najwidoczniej duży stres), zrobiłam akcję widowiskową dla sąsiadów, mam podratą ulubioną bluzeczkę, ale footro jest w domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dziękuję pięknie za trzymane kciuki Dziewczyny :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto sie 10, 2010 20:17 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

lusesita pisze:Kretek odnaleziony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto sie 10, 2010 20:30 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

kassja pisze:
dorotak97 pisze:Wywiozłam dziecko na agroturystykę pod Białymstokiem.
POMOCY!!!!

Dziecko jest po prostu "źle wychowane". Dziecku trzeba wpajać od małego: nie rozglądać się, nie nadsłuchiwac, nie ratować. Ja tak się starałam wychować "dobrze" moje osobiste dziecko i co...?
Na 18m2 wynajętego lokum ma dwa króliki z interwencji :ryk:
Nasze dzieci są już po prostu eko-skrzywione :mrgreen:

No ja se wypraszam ! :D Ja zawsze jak idę to się po rowach gapię, czy coś nie siedzi, zawszę nasłuchuję, a jak coś złapię, to niosę do domu i mowię rodzicom, że już coś mam i tego nie wywalę :D I rodzice to coś muszą wziąć :D Zazwyczaj były to kociaki :D

A ja jestem zadowolona-doiedziałam się od sąsiada, ze ostatnio dla Niki zostwaili talerzyk z mlekiem :1luvu: I ona to wypiła, a nsatęponego dnia obok talerzyka leżała zabita mysz. Yhh...taki prezent od Niki...I oni się cieszyli :ryk:

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Wto sie 10, 2010 20:34 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

lusesita pisze:Kretek odnaleziony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem niźle podrapana (przebywanie na zewnątrz to dla Kretka najwidoczniej duży stres), zrobiłam akcję widowiskową dla sąsiadów, mam podratą ulubioną bluzeczkę, ale footro jest w domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dziękuję pięknie za trzymane kciuki Dziewczyny :1luvu: :1luvu:

:dance: :dance2: wycałuj od nas !!
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto sie 10, 2010 20:49 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

LU wiem, że powinnaś zganić takie Krecie zachowania...ale uściskaj i wymiziaj toto odemnie...Kreto jak dobrze, że juz jesteś :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto sie 10, 2010 20:52 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Wiewiur - wiedziałam od razu, że kicia będzie miała u Was wspaniały kochający domek. Cieszę się bardzo, że tak dobrze się zaklimatyzowała, ale to zależy przecież głównie od ludzi.Dziękuję Wam za miłość jaką obdarzacie swoje zwierzaczki :D .
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Wto sie 10, 2010 21:06 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

wymiziałam, wycałowałam, wyściskałam Kretka od Was :1luvu:
pewnie dlatego nie chce teraz do mnie podchodzić, chyba że mam przekąskę w ręku :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto sie 10, 2010 21:41 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

lusesita pisze:wymiziałam, wycałowałam, wyściskałam Kretka od Was :1luvu:
pewnie dlatego nie chce teraz do mnie podchodzić, chyba że mam przekąskę w ręku :twisted:

On jest wkurzony że zabrałaś go z podwórka :twisted:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto sie 10, 2010 21:47 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Jeśli ktoś ma ochotę- darmowa karma --> http://www.huntersi.pl/darmowa-karma-dla-kota/
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto sie 10, 2010 21:53 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Lu cieszę się ,że Krecik się odnalazł :D

Jesteśmy po kolejnej wizycie w lecznicy z Foczkiem - po zamknięciu w klatce okazało się, że kocurek załatwił swoje potrzeby w kuwecie. Dzisiaj dostał już tylko antybiotyk i jeszcze będzie kontynuowany do końca tygodnia. Trochę utyka na jedną łapkę, ale złamana nie jest, może to być jakieś uszkodzenie miednicy ale raczej nie operacyjne. Je, zaczął się bawić. i coraz mniej się mnie boi i syczy - było mega szybkie oswajanie dzikiego kota :D Jestem bardzo szczęśliwa, że kotek ma się tak dobrze, dzisiaj czekałaby mnie najgorsza z możliwych decyzji :roll: . Teraz pozostaje zrobić piękne koto foto i znaleźć mu super domek :ok:

wiewiur fajnie,że jesteś. Ja również byłam podczas rozstawiania klatek na wystawie :D

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Wto sie 10, 2010 22:20 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

:) Oj jak fajnie,ze Krecik bedzie spal w domku.Najadł sie pewnie strachu -uciekinier :kotek:
Obrazek

Denisek

Od: Pon lis 30, 2009 21:07

Post » Śro sie 11, 2010 6:25 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Cieszę się wielce razem z Tobą, Lu....

A moje Bemolki rzeczywiście mogą okazać się być demolkami:
Syczą, usiłują pobić mnie, wyją, no i, oczywiście, drapią.
Całe szcęście, że wiedzą do czego służy kuweta i mają apetyt.
Zobaczymy, co, a właściwie KTO, z nich wyrośnie....

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

[poprzednia][następna]