Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 21, 2010 17:59 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Jak trzeba, to mogę wziąć piątek, ale będę późno, ok. 20.00. Jeśli można zrobię kopię kluczy dla siebie, coby nie pożyczać od Hidi, zwłaszcza, że koniec roku szkolnego oznacza, że łatwiej mi pomóc w Kociej chatce :)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 21, 2010 18:24 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Moja Kiki pojechała w sobote do swojego nowego domku, państwo bardzo mili i dobrze znający zachowanie kota, mieli 2 koty ale niestety jeden odszedł niedawno na raka i kotka która została nie może sobie sama poradzić ,tęskni i płacze cały czas,a ponieważ ona ma ADHD i Kikuś też więc Duzi stwierdzili że będą idealnie do siebie pasować, oczywiście uprzedziłam że Kiki jest dość "żywa" :mrgreen: ale oni właśnie takiego kotka szukali dla swojej kotki :)
Dziś dzwoniłam i Kikuś dość dobrze sie zaklimatyzował jak na nią - u mnie przez pierwsze 2 dni siedziała za szafą :? - a tam w niedziele już pozwiedzała cały mieszkanie, apetycik ma, kuwetke też już zaliczyła no tylko piersze spotkanie rezolutnych pań przebiegło "burzowo" , w niedziele były syki i warczenie i ponoć w nocy jakieś rękoczyny były bo Pani znalazła rano futro swojej kotki na podłodze 8O dziwne do mój Kikuś raczej nie był agresywny wręcz przeciwnie, no ale zobaczymy mam nadzieje że kotki się dogadają bo Kiki bardzo dobrze trafiła na rozsądnych i fajnych ludzi :ok:
Obrazek Obrazek
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon cze 21, 2010 18:35 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:
Filomen pisze:Basia zacznijcie po bożemu - zróbcie jej testy na białaczke, biochemię i morfologie. każdy lekarz bedzie chcial to zobaczyc. Proponuje na poczatek Eweline, jak sie nie uda to Wrocław.

Kiedy możemy jechać :mrgreen:
Jestem za testem, morfologią i wizytą u Pani DR.
Może obędzie się bez Wrocka, bo to jednak jakby nie było wyczerpująca podróż dla Wszystkich :|
Czekam na info :)

zagadam z Piotrkiem dam Ci znac dzis

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon cze 21, 2010 18:48 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

terenia1 pisze:...Z tego co wiemy pierwsze spotkanie w sprawie wolontariatu będzie w środę 23.06.10r. chyba o godz. 09.00, a jak na tą chwilę wolontariat ma być w schronisku w środy i soboty. Ale jak napisałam wszystkie szczegóły niebawem zostaną zamieszczone na tych stronach i kontakt przez Fundację SOS...

się zapytam,kto ustalił tą godzinę????
ile osów z tego wątku jest w stanie przyjsc na to spotkanie o 9 rano?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon cze 21, 2010 19:20 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

tak apropo innej sprawy ...
własnie się dowiedziałam, że tą lecznicę na kaliskiej założyła jakaś pani wet, która kiedyś pracowała na ostrogórskiej
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon cze 21, 2010 19:35 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Kleo pisze:Moja Kiki pojechała w sobote do swojego nowego domku, państwo bardzo mili i dobrze znający zachowanie kota, mieli 2 koty ale niestety jeden odszedł niedawno na raka i kotka która została nie może sobie sama poradzić ,tęskni i płacze cały czas,a ponieważ ona ma ADHD i Kikuś też więc Duzi stwierdzili że będą idealnie do siebie pasować, oczywiście uprzedziłam że Kiki jest dość "żywa" :mrgreen: ale oni właśnie takiego kotka szukali dla swojej kotki :)
Dziś dzwoniłam i Kikuś dość dobrze sie zaklimatyzował jak na nią - u mnie przez pierwsze 2 dni siedziała za szafą :? - a tam w niedziele już pozwiedzała cały mieszkanie, apetycik ma, kuwetke też już zaliczyła no tylko piersze spotkanie rezolutnych pań przebiegło "burzowo" , w niedziele były syki i warczenie i ponoć w nocy jakieś rękoczyny były bo Pani znalazła rano futro swojej kotki na podłodze 8O dziwne do mój Kikuś raczej nie był agresywny wręcz przeciwnie, no ale zobaczymy mam nadzieje że kotki się dogadają bo Kiki bardzo dobrze trafiła na rozsądnych i fajnych ludzi :ok:
Obrazek Obrazek

Dziękuję Asiu za info i trzymam kciuki z nowy domek KIKI :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon cze 21, 2010 21:37 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Bylam dzis na kociarni- zostawilam pieniadze za bazarek w szafce obok skarbonki :wink:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon cze 21, 2010 22:37 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Alienor pisze:Jak trzeba, to mogę wziąć piątek, ale będę późno, ok. 20.00. Jeśli można zrobię kopię kluczy dla siebie, coby nie pożyczać od Hidi, zwłaszcza, że koniec roku szkolnego oznacza, że łatwiej mi pomóc w Kociej chatce :)

Dzięki za chęci ale myślę że sobie poradzimy. :wink:
MIKUŚ

Post » Pon cze 21, 2010 22:40 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Aśka wspaniale że Kiki pojechała do Stałego Domku :lol: Super.....gratuluję :ok:

A jeśli chodzi o godz. wolontariatu - myślę że nikt nie uwzględnił osób pracujących. No niby w sobotę też będzie można pomagać :roll: Ale tak naprawdę to większość osób i w sobotę pracuje. Szkoda że tego nie uwzględniono. Choćbym chciała być wolontariuszem to i tak nie mogę. Nie w tych godzinach. Fajnie by było żeby w niedzielę pokombinowali i w tyg. np. 2 zmiany ranna i wieczorna.
MIKUŚ

Post » Pon cze 21, 2010 22:54 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:Aśka wspaniale że Kiki pojechała do Stałego Domku :lol: Super.....gratuluję :ok:

A jeśli chodzi o godz. wolontariatu - myślę że nikt nie uwzględnił osób pracujących. No niby w sobotę też będzie można pomagać :roll: Ale tak naprawdę to większość osób i w sobotę pracuje. Szkoda że tego nie uwzględniono. Choćbym chciała być wolontariuszem to i tak nie mogę. Nie w tych godzinach. Fajnie by było żeby w niedzielę pokombinowali i w tyg. np. 2 zmiany ranna i wieczorna.

ja zas w sobote i owszem ale to zebranie w tygodniu o 9 rano ...bez komentarza :?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon cze 21, 2010 23:01 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Ahas...........i jeszcze jedno. :lol:

Jutro jedziemy z Mokkunią do Pani Dr w Chorzowie z Piotrem od Ewy - ślicznie dziękujemy za transport.
Ok. 12 ruszamy :)
Prosimy trzymajcie kciuki za diagnozę - boję się troszkę, no ale .........musimy coś działać :|
MIKUŚ

Post » Pon cze 21, 2010 23:02 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:Ahas...........i jeszcze jedno. :lol:

Jutro jedziemy z Mokkunią do Pani Dr w Chorzowie z Piotrem od Ewy - ślicznie dziękujemy za transport.
Prosimy trzymajcie kciuki za diagnozę - boję się troszkę, no ale .........musimy coś działać :|

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto cze 22, 2010 0:18 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MIKUŚ pisze:Ahas...........i jeszcze jedno. :lol:

Basiu weźcie przy okazji wyniki morfologii Tani są przyczepione na korkowej tablicy, w sprawie konsultacji co dalej z Tańką.
Dziś na kociarni w miarę spokojnie ale kociaki Tania i pręguska kurcze straszny sajgon w boksach robią, wszystko porozwalane :(
Borysa zamknęłam w wolierze, Tigrusię, Kostka, i Sylwka wypuściłąm na kociarnię mam nadzieję że z Rambo się dogadają, a Rambo będzie mniej zestresowany bo Borys nie będzie go męczył, i koniecznie musimy zorganozować kastrację Kostka bo dziad zaleje nam kociarnię :evil:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 22, 2010 0:20 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Kropeczka13 pisze:
terenia1 pisze:Wiesiu słonko dzięki wielkie zobaczymy jutro co z tego wyniknie :) dobrze by było jutro przetaszczyć grzejnik do woliery, podłaczyć go żeby ogrzał to miejsce gdzie jest grzyb

zgodnie z zaleceniem grzejnik wstawiony do woliery,podłączony i zaprogramowany na grzanie
w godz. 22 - 6 drugim stopniem :D

Wiesiu to nie było zalecenie tylko prośba :D serdeczne dzięki może jakoś tą ścianę da się wreszcie osuszyć i miejmy nadzieję, że grzyba już nie będzie.

terenia1

Post » Wto cze 22, 2010 0:24 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
PON(28.06) R MONIKA W TERESA
WTO(29.06) R ..... W ......
ŚRO(30.06) R ...... W TERESA
CZW(01.07) R W .......
PIĄ(02.07) R ..... W .......
SOB(03.07) R ...... W .......
NIED(04.07) R DOROTA W ........

terenia1

[poprzednia][następna]