^JoKot^ cz. 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 11:58 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

No to jeszcze ja dramatycznie zaapeluję - te 11 sztuk, które jest u jopop, ma czas tylko do 13 września!
Tego dnia koty muszą zniknąć, co oznacza, że potrzebujemy na cito domów stałych lub tymczasowych. Inaczej trzeba je będzie odwieźć do lecznicy :(
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon sie 23, 2010 12:36 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

Dżisis.... włosy se chyba wyrwę te co ich mam i tak mało :roll:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon sie 23, 2010 13:28 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

alix76 pisze:
Agneska pisze:Małe będzie w lecznicy dopiero wieczorem (kobieta pracuje do 18). Poprosiłam o zbadanie, oporządzenie i zapowiedziałam, że zabiorę jutro po pracy.
I... nie wiem... na ulicę przecież nie wystawię. :?

Moja delikatna "niby-równowaga sił" oznacza 5 rezydentów i 5 tymczasów w domu oraz ogrodowy zestaw 1+1. Też miałam nadzieję na odkocenie zamiast dokocenia. :cry:

Agneska, jak wolisz Trawisa zamiast małej, to się nie krepuj :twisted: Jak ona zdrowa jest, to mi bez różnicy :twisted: .
Ech, czemu te mieszkania z gumy nie są ... Dziewczyny, pamiętajcie o Felku, jego trzeba będzie zwinąć zanim się zimno zrobi ... Na razie widzę same dramaty ...

Alix, dorosłego nie dorzucę do stada nijak - logistycznie się nie da. :(
Małą chyba będę musiała wrzucić Ziucie do sypialni. Ziuta małej nie zabije, najwyżej osyczy i pacnie łapą. I będę miała zasikane łóżko. Dorosłego Ziuta albo zabije albo pozwoli się zabić. :evil:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 23, 2010 13:29 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

Aleba pisze:No to jeszcze ja dramatycznie zaapeluję - te 11 sztuk, które jest u jopop, ma czas tylko do 13 września!
Tego dnia koty muszą zniknąć, co oznacza, że potrzebujemy na cito domów stałych lub tymczasowych. Inaczej trzeba je będzie odwieźć do lecznicy :(

A jak pomyślę o tej jedenastce to mam ochotę uciec na koniec świata. I nie wrócić. :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sie 23, 2010 14:47 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

e, Agneska, nie przesadzaj ;) sympatyczne są ;)

Podobno w lecznicy są jakieś 2 kociaki, Martyna mi dziś mówiła. Ktoś coś o nich wie? ;) Może powinnam sobie dołożyć? ;););)

Rude odreagowują Tricata, więc mam dziś spokój za plecami. Te 2 pierwsze się na szczęście dostosowały i też śpią. Wczoraj mi się wydawało, że je rozróżniam, dziś straciłam to wrażenie. Tzn. jeden jest o połowę mniejszy i ma białe skarpetki, więc jest proste. Drugi też ma białe skarpetki, ale na razie nie bardzo je widać z brudu. Więc na pierwszy rzut oka ich nie zauważam ;) Trzeci ma rozwalony nosek, ale już się to zatarło, więc też ciężko wypatrzeć. Kolejny nie ma żadnych cech szczególnych. A piąty (ten, co był u mnie pierwszy) jest najjaśniejszy. Ale nie wiem czy to sprawa koloru czy brudu ;)

Za to nie mam żadnego problemu z odróżnieniem od nich ich siostry :twisted: A Wam się też uda za pierwszym podejściem?

Obrazek
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon sie 23, 2010 15:11 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

A ja mam kilka zdjęć - dla ułatwienia dodam, że jest na nich ta pierwsza złapana parka (panna pingwinka + rudas).

Jeszcze w lecznicy:
Obrazek Obrazek

Już u Asi:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alfons Allais

Aleba

Post » Pon sie 23, 2010 15:17 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

jakie maluszki w lecznicy? Wczoraj nie było wcale, prócz doroślaków!No fakt w południe byłam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sie 23, 2010 15:30 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

To może ja coś pomerdałam, może o jakichś poprzednich kotach. Oby :) Jutro będę to sprawdzę naocznie ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon sie 23, 2010 15:37 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

I Pogoda:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Bardzo lubi inne kotki :twisted: ( tu przyjaźnie spogląda na Inar ;))
Obrazek
Alfons Allais

Aleba

Post » Pon sie 23, 2010 15:42 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

A mogłabyś odebrać dla mnie cztery książeczki dla moich maluchów? Jeżeli odpowiedź będzie na tak, to napiszę Ci szczegóły, a odbiorę jak skorzystam z zaproszenia do miziania dzilków :twisted:

Kaprys2004

Post » Pon sie 23, 2010 16:05 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

A ja po wczorajszej łapance jestem pokryta ślicznymi bąblami po ugryzieniach komarów. Dziesiątkami ślicznych bąbli :evil:
Swędzi to wszystko jak sto diabłów :evil:
Właśnie mi się przypomniało, że na komarze ugryzienia w dużej ilości reaguję alergicznie :evil:
Chyba sobie strzelę wapno, zanim całkiem spuchnę.
Alfons Allais

Aleba

Post » Pon sie 23, 2010 16:33 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

Szczelaj czym prędzej!

Kaprys2004

Post » Pon sie 23, 2010 18:56 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

ja to chyba czytam Wasz wątek, żeby się lepiej poczuć :lol:
jesteście zakoceni po dach, a ja :dance: :dance2: :dance: :dance2: mam wolne,
po raz pierwszy od nie wiem kiedy, 2 pokoje i łazienkę (reszta mieszkania zajęta :wink: )
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon sie 23, 2010 19:09 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

To się da szybko zmienić :twisted:
Alfons Allais

Aleba

Post » Pon sie 23, 2010 20:56 Re: ^JoKot^ cz. 2 - inwazja RUDYCH kotów - komu???

Kaprys na 25 ile masz miejsc ew wolnych. My mamy 3 zaklepane ale wsio chyba będzie zajete. Jakbym złapała rudą gadzinę to bym sie przykleiła gdyby u nas zabrakło.
Nie mogę watku znaleźć z info.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]