No ale nadzieja umiera ostatnia

Coś tam dla sreberek się jednak robi. Mógłby ktoś przybliżyć tę kwestię?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szirra pisze:Może następnym razem się uda![]()
Hanulka pisze:
a ja już mam "pomysła"...![]()
![]()
annette88 pisze:Hanulka pisze:
a ja już mam "pomysła"...![]()
![]()
![]()
![]()
andzelika1952 pisze:Chciałabym pogratulować Rustie wygranej , i podziękować wszystkim ,którzy głosowali na KAN , pomimo ,że jeszcze niedawno nikt o nas nie słyszał. Kiedy wydawało mi się ,że ostatnie miesiące zakończą się klęską i 40 kotów wyląduje na bruku ,zarówno z powodów finansowych i lokalowych , pojawiły się ANIOŁY z miau . To dzięki nim uwierzyłam ,że możemy jeszcze coś dobrego zrobić. Z każdą chorobą , odejściem nie byłam w stanie już sama sobie poradzić i tylko wsparcie z ich strony pozwoliło mi pozytywnie pomyśleć o przyszłości. Dlatego wiem z jakimi kłopotami borykają się opiekunowie bezdomnych zwierząt i cieszę się ,że mogą liczyć na Waszą pomoc.
Te słowa napisałam dzisiaj na KrakVecie i kieruję je przede wszystkim do Was , bo dzięki Wam poczułam ,że nie jestem sama z problemami , które mnie chwilami przerastają. Zobaczyłam wreszcie ,że osób źle mi życzących mogę policzyć na palcach jednej ręki a na pomoc mogę liczyć od wielu , wielu i to z różnych krańców nie tylko Polski![]()
.
Jeszcze raz dziękuję Wam za to ,że do końca wierzyłyście w wygraną. Kiedy zobaczyłam siebie w ankiecie KrakVetu w doborowym towarzystwie nie liczyłam na specjalne poparcie i na tak dobry wynik.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], moniczka102 i 414 gości