KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 15, 2010 13:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

Teraz to chyba jeszcze więcej :placz:
No ale nadzieja umiera ostatnia :( A nuż.....
Coś tam dla sreberek się jednak robi. Mógłby ktoś przybliżyć tę kwestię?

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Pon lut 15, 2010 14:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

-15

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon lut 15, 2010 14:45 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

:( :(

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pon lut 15, 2010 16:07 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

14 :(
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Post » Pon lut 15, 2010 17:07 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

:!:

Rakea

Post » Pon lut 15, 2010 17:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

Może następnym razem się uda :ok: :ok:

szirra

Post » Pon lut 15, 2010 17:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

szirra pisze:Może następnym razem się uda :ok: :ok:

Nastepnego razu prawdopodobnie po prostu juz nie bedzie :cry:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon lut 15, 2010 17:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

Dlaczego ?? Przecież co jakiś czas się odbywa ten konkurs :conf:

szirra

Post » Pon lut 15, 2010 19:19 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

kochani jeszcze walczymy... :ok: :ok: nie myślmy teraz o następnym razie... teraz dobre energie są potrzebne :!: :!: :!:

a ja już mam "pomysła"... :ryk: :ryk:

sreberka przybliżę..... jak będziemy sreberkiem.... :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Andzelika :1luvu: :1luvu: Kochany Koci Aniele... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 15, 2010 19:23 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

Jesteś Hanulka .Ja się już martwiłam co się dzieje z Tobą . Jak Franuś?? :ok: :1luvu:

szirra

Post » Pon lut 15, 2010 19:27 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

Hanulka pisze:

:conf: :conf: :conf:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pon lut 15, 2010 19:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY-KRAKVET ALBO KOTY NA BRUK

annette88 pisze:
Hanulka pisze:

:conf: :conf: :conf:

:conf: :conf: :conf: :conf: :conf:

szirra

Post » Pon lut 15, 2010 21:06 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Chciałabym pogratulować Rustie wygranej , i podziękować wszystkim ,którzy głosowali na KAN , pomimo ,że jeszcze niedawno nikt o nas nie słyszał. Kiedy wydawało mi się ,że ostatnie miesiące zakończą się klęską i 40 kotów wyląduje na bruku ,zarówno z powodów finansowych i lokalowych , pojawiły się ANIOŁY z miau . To dzięki nim uwierzyłam ,że możemy jeszcze coś dobrego zrobić. Z każdą chorobą , odejściem nie byłam w stanie już sama sobie poradzić i tylko wsparcie z ich strony pozwoliło mi pozytywnie pomyśleć o przyszłości. Dlatego wiem z jakimi kłopotami borykają się opiekunowie bezdomnych zwierząt i cieszę się ,że mogą liczyć na Waszą pomoc.

Te słowa napisałam dzisiaj na KrakVecie i kieruję je przede wszystkim do Was , bo dzięki Wam poczułam ,że nie jestem sama z problemami , które mnie chwilami przerastają. Zobaczyłam wreszcie ,że osób źle mi życzących mogę policzyć na palcach jednej ręki a na pomoc mogę liczyć od wielu , wielu i to z różnych krańców nie tylko Polski :1luvu: :1luvu: .
Jeszcze raz dziękuję Wam za to ,że do końca wierzyłyście w wygraną. Kiedy zobaczyłam siebie w ankiecie KrakVetu w doborowym towarzystwie nie liczyłam na specjalne poparcie i na tak dobry wynik. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pon lut 15, 2010 21:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Gratulacje dla Ciebie Andżeliko . To wielki sukces . :1luvu: :1luvu:

szirra

Post » Pon lut 15, 2010 21:58 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

andzelika1952 pisze:Chciałabym pogratulować Rustie wygranej , i podziękować wszystkim ,którzy głosowali na KAN , pomimo ,że jeszcze niedawno nikt o nas nie słyszał. Kiedy wydawało mi się ,że ostatnie miesiące zakończą się klęską i 40 kotów wyląduje na bruku ,zarówno z powodów finansowych i lokalowych , pojawiły się ANIOŁY z miau . To dzięki nim uwierzyłam ,że możemy jeszcze coś dobrego zrobić. Z każdą chorobą , odejściem nie byłam w stanie już sama sobie poradzić i tylko wsparcie z ich strony pozwoliło mi pozytywnie pomyśleć o przyszłości. Dlatego wiem z jakimi kłopotami borykają się opiekunowie bezdomnych zwierząt i cieszę się ,że mogą liczyć na Waszą pomoc.

Te słowa napisałam dzisiaj na KrakVecie i kieruję je przede wszystkim do Was , bo dzięki Wam poczułam ,że nie jestem sama z problemami , które mnie chwilami przerastają. Zobaczyłam wreszcie ,że osób źle mi życzących mogę policzyć na palcach jednej ręki a na pomoc mogę liczyć od wielu , wielu i to z różnych krańców nie tylko Polski :1luvu: :1luvu: .
Jeszcze raz dziękuję Wam za to ,że do końca wierzyłyście w wygraną. Kiedy zobaczyłam siebie w ankiecie KrakVetu w doborowym towarzystwie nie liczyłam na specjalne poparcie i na tak dobry wynik. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Andzeliko :1luvu: pokochałam Ciebie i Twoją miŁość i oddanie dla futrzastych przyjaciół... Sreberko to NAPRAWDĘ sukces... Złotko byłoby pewnie większym...

jeśli tak jest, to znaczy, że tak miało być... poszukajmy pozytywów płynących z tej sytuacji....

jak wieklu z Nas, Was poparło KAN, doceniło wysilki Andzeliki w ratowaniu życia koteczków, w opiece nad nimi, codziennej pracy... także innych potrzebujących zwierząt.. jestem pod wrażeniem tak wielkiego Waszego wsparcia!!! Dziękuję!!!!

KOCHANA Andzeliko :1luvu: GRATULUJĘ!!!!! KOCHANI PRZYJACIELE KAN :1luvu: GRATULUJĘ I DZIĘKUJĘ!!!!!

zobowiązuję się do założenia wątku sreberkowego.... zgodnie z dodatkowymi ustaleniami regulaminowymi ankiety miau...

"pomysła" na pomoc koteczkom KAN chyba przedstawię po głównym głosowaniu, bo przeciez jeszcze nierozstrzygnięte ostatecznie??

Rustie :!: Gratuluję :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia][następna]